17-годишен с коли за над ?2млн., животът му не бил лек

Джак харчи парите на баща си със замах, но бил по-мъдър от наборите му
Обновена: 15 апр 2016 20:05 | 15 апр 2016 20:02,
85

 Снимка: instagram

Джак Уаткин е само едно от многото богати деца на Instagram. Британецът, въпреки че е едва на 17 г., има колекция от автомобили на обща стойност над 2 млн. евро. Момчето има шофьорска книжка от февруари.

В колекцията на Джак могат да се видят Ролс Ройс, 2 Бентли-та, 2 Мерцедес-а, Рейндж Роувър и Порше. Всички те са купени от богатите му родители.

Колекцията от скъпи вещи на Джак обаче не се изчерпа само с колите. Богатият тийнейджър редовно лети до световни курорти с частния самолет на родителите си, дава и стотици евро за дизайнерски дрехи. Сред последните му придобивки е часовник за над 630 хил. евро.

"Свикнал съм хората да ми завиждат - независимо дали са тийнейджъри или възрастни. Справям се със завистта", разказва Джак, който не работи все още, защото е ученик.

"Знам, че животът ми е различен от този на другите тийнейджъри, защото съм благословен. Не трябва да се тревожа за работа и пари", допълва той.

Джак все пак настоява - животът му не е лек. "Баща ми работи много, за да имам всички тези неща. Частният ни самолет не лети сам, басейнът ни не се чисти сам, колите ми не се пълнят сами с гориво", разказва момчето.

Бащата на момчето е натрупал богатство от продажба на недвижими имоти. Заради богатия си начин на живот семейството му е придобило прозвището "Британските Кардашиян".

Сега на Джак му предстои да участва в риалити. "Частният самолет е нещо нормално за мен, пътувам с него от дете. Имаме самолет, защото баща ми мрази да се реди на опашки по летищата", обяснява той.

Джак най-много обича да отскача до Дубай и Бора Бора за кратки почивки. Когато е в Лондон пък, се храни в най-скъпите ресторанти. Там си поръчва омари и пържоли. Никога не гледа цената, защото тя не е важна.

Майката на Джак, Джо, подкрепя начина на живот на сина си. Тя има и дъщеря, която е стилист на известни личности.

"Джак си е Джак. Той е привилегирован. Какво бих взела на момче като Джак? Той има всичко - вероятно би се зарадвал на нова кола", обяснява тя.

Но това, което Джак обича най-много, е да харчи пари. Често харчи по около 30 000 евро на един пазар.

"Модата ми е основният разход. Хората често идват на благотворителните ми пазари, защото, продавам дрехите си, когато мине сезонът", коментира Джак. Един негов тоалет струва между 20 000 и 30 000 евро. Но когато стане въпрос за бижута и часовници, сумите са с още една нула отзад.

"Мисля, че съм доста по-зрял от другите на моята възраст. Аз все пак си купувм сам коли и часовници. Мога да се справя с тази отговорност за разлика от тях", твърди Джак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
27
 
! Отговори
Ха преди 8 години
Горкия,той си мисли че му завиждат.Парите винаги имат значение.Само в една опредерена житейска ситуация те нямат нито стойнонст,нито значение.
45
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре ще направи ако пукне в ПТП с Бентлито.
44
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано го погребат с всичките му вещи скоро.
43
1
 
1
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Малко *!
42
4
 
2
 
! Отговори
ko4an преди 8 години
be kav e tozi biznes s imoti, na kralicata dvoreca
41
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хора, молете се - Бог е справедлив и отдава всекиму според заслугите. Това дете е праведно, родителите му също и затова са благословени да живеят в рая на земята. А милиардите бедняци да си направят равносметка колко са грешни и да станат добри и праведни. А-***-ха! Работете, стига сте се мотали!
40
2
 
26
 
! Отговори
Трола Расист преди 8 години
пхахахахах и 100,0000 мл , да има този *** ще си остане малко самодоволно ликенце , казва , че бил ,, по-зрял " от другите ,,индивиди" на неговата възраст хахахахах абе тогава какво се хвалиш по нета и ел. вестници ,а бе лайнарче ? :)) Айде ходи си оправяй там мутрата ;)
39
0
 
30
 
! Отговори
Брейвик преди 8 години
един събира, друг пилее цар Соломон
38
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Hahaha kolko zavijdate vsicki ako viye byahte na myastoto na tova momce nyamase da zavijdate tovae luks i odovolstvie i razkos ?
37
0
 
43
 
! Отговори
Авто мото преди 8 години
Много е ***. Пробутали му дефектни коли. Волана е от грешната страна. :)
36
13
 
21
 
! Отговори
Стар комунист преди 8 години
Ето такива пращахме в Белене!
35
6
 
3
 
! Отговори
до 11 преди 8 години
в по-долните коментари някакъв обяснява как негов работник вземал по 2000 евро алооооо, тук в статията се говори за частни самолети и милиони - много си бедничък да се обаждаш чети за парите на другите и завиждай
34
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С пари всеки може. В случая родителите правят мечешка услуга на сина си. Независимо колко си богат трябва да цениш парите.
33
1
 
27
 
! Отговори
Mimi преди 8 години
Мисля, че този хубавец ненадминат е ял малко бой от баща си. Иначе би оценил как се печелят и харчат пари. Но все пак вината е в неговите родители, че позволяват всичко това. Ако не даваха парите, нямаше и да се харчат така лековато.
32
2
 
31
 
! Отговори
Garrincha преди 8 години
😄 Развесели ме тоя Жак ... той все още не знае колко е нещастен ...
31
16
 
8
 
! Отговори
123 преди 8 години
А сега я да видим вашата завист в коментарите :D Селянин, селянин, милиционер...Селянин, селянин, милиционер...Селянин, селянин, милиционер...Селянин, селянин, милиционер...Селянин, селянин, милиционер...Селянин, селянин, милиционер...Селянин, селянин, милиционер...
30
0
 
43
 
! Отговори
bix преди 8 години
разликата между бедния и богатия (такива като това момче което не е изкарало парите си с работа! )бедния може да живее богато но богатия не може да живее бедно!
29
21
 
6
 
! Отговори
Shopp™ преди 8 години
Е, скъсахте се да плюете :))) Какво му е лошото на момчето, и вие на неговото мято щяхте да дразните журналисти, които идват да ви задават *** въпроси. А за толкова големи приходи се работи, колкото и да не ви се вярва.
28
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
богат лигльо с липса на реална ценностна система,свръхзадоволен и глупаво самодоволен,махнеш ли му парите,какво ще имаш насреща си - най вероятно нищо
27
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На кой му пука за това ***, и какво като харчи състояния, все някога ще свършат, той не умее да изкарва пари. В противовес вижте младите които сами изкарват пари - например Марк Зукърбърг - скромен ходи с обикновени тениски, дарява, основава фондации, и просто раздава пари на други хора. И у нас сме се нагледали на такива мамини синчета дето само харчат. И после превишили дозата и ае, чао.