17-годишен с коли за над ?2млн., животът му не бил лек

Джак харчи парите на баща си със замах, но бил по-мъдър от наборите му
Обновена: 15 апр 2016 20:05 | 15 апр 2016 20:02,
85

 Снимка: instagram

Джак Уаткин е само едно от многото богати деца на Instagram. Британецът, въпреки че е едва на 17 г., има колекция от автомобили на обща стойност над 2 млн. евро. Момчето има шофьорска книжка от февруари.

В колекцията на Джак могат да се видят Ролс Ройс, 2 Бентли-та, 2 Мерцедес-а, Рейндж Роувър и Порше. Всички те са купени от богатите му родители.

Колекцията от скъпи вещи на Джак обаче не се изчерпа само с колите. Богатият тийнейджър редовно лети до световни курорти с частния самолет на родителите си, дава и стотици евро за дизайнерски дрехи. Сред последните му придобивки е часовник за над 630 хил. евро.

"Свикнал съм хората да ми завиждат - независимо дали са тийнейджъри или възрастни. Справям се със завистта", разказва Джак, който не работи все още, защото е ученик.

"Знам, че животът ми е различен от този на другите тийнейджъри, защото съм благословен. Не трябва да се тревожа за работа и пари", допълва той.

Джак все пак настоява - животът му не е лек. "Баща ми работи много, за да имам всички тези неща. Частният ни самолет не лети сам, басейнът ни не се чисти сам, колите ми не се пълнят сами с гориво", разказва момчето.

Бащата на момчето е натрупал богатство от продажба на недвижими имоти. Заради богатия си начин на живот семейството му е придобило прозвището "Британските Кардашиян".

Сега на Джак му предстои да участва в риалити. "Частният самолет е нещо нормално за мен, пътувам с него от дете. Имаме самолет, защото баща ми мрази да се реди на опашки по летищата", обяснява той.

Джак най-много обича да отскача до Дубай и Бора Бора за кратки почивки. Когато е в Лондон пък, се храни в най-скъпите ресторанти. Там си поръчва омари и пържоли. Никога не гледа цената, защото тя не е важна.

Майката на Джак, Джо, подкрепя начина на живот на сина си. Тя има и дъщеря, която е стилист на известни личности.

"Джак си е Джак. Той е привилегирован. Какво бих взела на момче като Джак? Той има всичко - вероятно би се зарадвал на нова кола", обяснява тя.

Но това, което Джак обича най-много, е да харчи пари. Често харчи по около 30 000 евро на един пазар.

"Модата ми е основният разход. Хората често идват на благотворителните ми пазари, защото, продавам дрехите си, когато мине сезонът", коментира Джак. Един негов тоалет струва между 20 000 и 30 000 евро. Но когато стане въпрос за бижута и часовници, сумите са с още една нула отзад.

"Мисля, че съм доста по-зрял от другите на моята възраст. Аз все пак си купувм сам коли и часовници. Мога да се справя с тази отговорност за разлика от тях", твърди Джак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мисля че му трябва лопата и да обръща лозето :)
25
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Джак, едни климатици има в митницата, един твой приятел ги остави, но сега трябват едни пари да ги освободим оттам.Погледни през башкона, има една бпклуджийска кофа... А пътьом можеш да помогнеш да заловим едни телефонни измамници, само трябва да сложиш едни пари в плик и после...
24
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От това човек няма да стане. Да се моли родителите му да са натрупали достатъчно пари, в противен случай като ги изплюска ще умре от глад.
23
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поведението му силно ми напомня на това на пиявицата- залепва се за гостоприемника и смуче, докато се наяде.
22
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Горките родители, мъкнат на гърба си един безполезен чувал с картофи, който не умее друго, освен да им пилее парите.
21
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
> Частният ни самолет не лети сам, басейнът ни не се чисти сам, колите ми не се пълнят сами с гориво", разказва момчето.Баща му кара самолета, чисти басейна и пълни гориво. Не му е лесно :)
20
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Мисля, че съм доста по-зрял от другите на моята възраст. Аз все пак си купувм сам коли и часовници. Мога да се справя с тази отговорност за разлика от тях", твърди Джак."Така е, доста е зряло мама и тате да те хранят и да им харчиш парите, които са изработили и за които не си си мръднал пръста. Това е зряло поведение... на голямо бебе.
19
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До The NarratorLearn to write in English properly first, then opt to say something!You might come up with something clever.
18
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо ни занимавате с някакъв самозабравил се ***?
17
3
 
41
 
! Отговори
Toni преди 8 години
Парите не променят факта, че е мега уродлив. Тате като ритне камбаната е въпрос на време сополанкото да стане клошар.
16
2
 
36
 
! Отговори
Свастика преди 8 години
*** - продукт на векове кръвосмешение.
15
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Рядко срещан пъпчив буфтал.Отдалеч му личи,че ще заобича мъжки ласки.Не се различава по физиономия и грам от неговите събратя,които обикалят Слънчака на групички с еднакви обувки,понеже някой тарикат ги е излъгал цялата група,че са много модерни
14
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
I horata mi sa balgari. Ama ne kato vas
13
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Poluchava gi v Balfaria, heitari:)
12
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Na balgarcheto s minusa shte kaja, che edin mou rabotnik poluchava 2000 evro neto. Pishi si minusite. Az rabotua sas dovolni i sigurni v jivora si hora. Tova e klucha kam uspeha
11
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tapi zavisluvi balgari. Az pak namiram udovolstvie v rabotata si. Imam pari. Dori ne znam kolko tochno. Ne sa milioni, no mi stigat za osmislen jivot. Obicham si rabotata, obicham si rabotnicite i rezultatite sami idvat. Mislete predi da pluete
10
0
 
62
 
! Отговори
Провокация?? преди 8 години
Това си е чиста провокативна статия в стил - "да раздразним бедните" . А реално на кой му пука за това ***? Ако беше ги спечелил сам тия пари разбирам да му се възхищаваме, ама той просто харчи от парите на тате (а баща му прави голяма грешка която ще разбере по късно). Има хиляди такива комплексарчета, че и парадират с това. Особено децата на богатите руснаци, и араби много обичат да си показват парите.
9
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И моя живот не е лек, и аз съм милионер, ама споделям държавата с разни ***. И ми е криво такова.
8
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ох, горкичкият той, много труден живот води, тц, тц, тц...Разлигавен и разглезен кeлeш, който няма представа какво означава животът ти да не е лек.
7
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На този свят едни са богопомазани,други прокълнати и прецакани.