Сексът през седмицата - мираж или истина

Няколко идеи да разпалите страстта
2 юни 2016 23:00, Екип на Tialoto.bg
12
Сексът през седмицата - мираж или истина
Снимка: архив, Reuters

Много двойки се оплакват, че сексът през седмицата е мираж и остава за уикенда. Да се оправдавате с умората и липсата на време обаче вече стана прекалено тривиално. Важното е да има желание и креативност и любовните ви нощи няма да липсват и в делничните дни.

Ето няколко идеи как да разпалите страстта и да инициирате истинско действие през седмицата:

Понеделник

Палави снимки/филми

Няма по-добър начин да стартирате работната седмица от един страстен секс. За целта може да изненадате любимия човек с „кино вечер” у дома.  По-смелите директно може да скочат на порното, а по-романтичните да загреят партньора с филми като „Петдесет нюанса сиво”. Не забравяйте, че филмите не са мерило за това какво ще правите по-късно, а само начин да повишат либидото и на двама ви, така че не е нужно след като сте се разпалили да вадите въжета и да търсите камшици.

Вторник

Храна и вино

Ок, седмицата дори не е стигнала своята половина, но това не означава, че е рано за романтика. След палавия понеделник е време да извадите на показ и романтичната си страна. Може лесно да го направите с бутилка качествено вино. Не е препоръчително да готвите, защото идеята е да релаксирате и двамата максимално в домашна обстановка, така че заложете на доставки на храна до дома. Изберете нещо леко, може дори малко екзотично, за да не ви стане тежко или лошо на стомаха и това да развали цялото преживяване. Алкохолът отпуска, но с него също трябва да се внимава.

Сряда

Малко физическа активност

Физическата активност повишава сексуалното желание, а и сближава хората. Така че не му мислете – организирайте кратка тренировка с любимия или дори разходка в парка. Може да включите и посещение в сауна, което да ви отпусне и да ви предразположи към действие – потни тела, гола плът…

Четвъртък

Секс в хубав хотел

Макар че си имате легло и у дима, друго си е да усетите лукса на някой бутиков хотел с румсервиз. Все пак в петък сте на работа, така че изберете място, което е близо до вашите офиси. Организирайте предварително вечерята и закуската, за да не му мислите сутринта и се насладете на спокойната вечер, в която не трябва да си мърдате пръста с никакви битови ангажименти.

А петък,

вижте в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: миражсекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като искате секс по всяко време-то направете жена си щастлива -по всяко време,отпочинала -по всяко време,безгрижна -по всяко време!А не прибира се тя в 6 вечерта -да измие ли,да изчисти ли,да сготви ли,да простре ли,да гледа децата ли..ние за разлика от вас мъжете-секса ,желанието за секс идва не от под пъпа,идва ни от душата и сърцето,и ТРЯБВА да сме спокойни,сигурни,щастливи,обгрижвани и т.н,за да ви искаме!Айде сега коментирайте негативно,щото видите ли нямате пари да работите само вие!
4
1
 
2
 
! Отговори
Манф Андолски преди 7 години
Отговор Браво ,пет деца имаш ,обади ми се ще ти направя още толкова.
3
0
 
6
 
! Отговори
въпрос преди 7 години
Аз мастурбирам по пет пъти на ден и имам шест деца. Въпрос. Колко деца ще имам, ако мастурбирам по шест пъти на ден? Ще е вредно ли за здравето на децата?
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво значение има кой ден от седмицата е?
1
2
 
18
 
! Отговори
експерт преди 7 години
"Особености на българския семеен живот"1. Жениш се2. Спираш да спиш с жена си само за да й е гадно.3. Гледаш да забършеш нещо чуждо.4. Дебнеш я тя да не забърше нещо за да й е още по-гадно