Губят ли разум жените след раздяла?

До какво води нараненото его при нежния пол. Вижте!
Обновена: 5 юли 2016 06:52 | 4 юли 2016 23:00, Александър Попов
47
Губят ли разум жените след раздяла?
Снимка: Reuters

Дори най-спокойната и самоуверена жена може да бъде зарязана и това да разтърси света ?. Дамите са емоционални същества и затова реакциите им са тотално непредвидими в подобна ситуация... или не съвсем.

Когато егото е наранено, сърцето страда, а умът мисли само за него и това, че той вече не иска да е част от живота им. Как се справят жените в подобна ситуация:

1. Следене на бившия

Може и да е изтрит от „приятелите“ им във Facebook и от телефона, но това не означава, че са го изтрили от живота си. Повечето двойки имат куп общи приятели и в първите дни след раздялата жените превключват на вълна преследване, за да видят как той изживява ситуацията.

2. Напиване

Когато емоционалната болка е голяма, най-лесно се притъпява с алкохол...макар и временно. Сладоледът също помага, но той няма да ви накара да спрете да мислите за него. Дамите давят мъката в няколко коктейла и след като те подействат, започват да пишат съобщения или дори да звънят на бившия, за което на сутринта съжаляват.

Още по темата вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В природата мъжкарите са тия дето се доказват, всички останали гледат наравно с женските, а сигурно се и любуват на гледката.
34
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако две и повече му бият шута е умрел.
33
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи някои мъже им удоволствие да си играят с жените на *** ми дойди ми. В един момент резачката и е до там. Ако един мъж държи на жената обича я но не от снощи до сутринта. Сериозен. Кой си обича си обича. Всичко се връща. А и една жена като го намрази е дотам.
32
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МъжКакви чудеса? Как да се докаже? Какво желаеш да кажеш всъщност. Два души са заедно защото им е хубаво. Никой пред никого не се навира и доказва. Просто нещата се случват от само себе си.
31
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой друг ще получи нейната любов. Ти бъди примирим с това. А на теб е възможно повече да не ти се получи с никоя друга жена. Какво като я види ще я отмине както тя него. Просто те са едно минало не просъщесъвуващо. Ще я преглътне с другия... Все някак си.
30
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нямало - "И ще дойде най-щастливия ден, когато ти ще си далече от мен."
29
2
 
37
 
! Отговори
гут преди 7 години
Жените са такива по природа - слаби неоринтирани нагли по-всяко време могат да развалят връзка с всякакви оправдания. Мислят си че само те правят компромиси и само те водят нещата......за това момчета само еббан яко и на слесдващата...не си хабете вречето с празни връзки те не го заслужават.
28
1
 
38
 
! Отговори
Mnb преди 7 години
Защо Мила? Какво друго да направиш след като я видиш случайно на улицата ??? след като тя се е държала с теб като с куче ??? (щото още и държи предната връзка примерно) ??? защо тя "не знае" защо е с теб ??? а седи с теб, когато ти даваш ужасно много от себе си, а накрая ти пак не си дал нищо? какво да направиш ??? когато тя е взела 10г от живота ти ??? Писнало ми от коментари в които жените са описани като ангелчета които са перфектни а мъжете са някакви дяволи дето използват жените !!!!
27
3
 
35
 
! Отговори
Азов преди 7 години
Жената по природа е отмъстително същество. За справка слушайте как общуват жените помежду си и как зад гърба една на друга. Мъжът, въпреки, че има много грешки, поне е в състояние да преглътне дадено разочарование и да си каже: "майната му... Изгубено време". Но не и жената. Когато я зарежат трябва да "покаже" колко е силна. Жената не е в състояние да преглътне егото си, освен ако не става дума за деца. Или ако не е влюбена до полуда (равно на наивна тинейджърка).
26
5
 
40
 
! Отговори
Мила преди 7 години
Най-*** е, когато мъжете намират начин да попитат жената "Как си" след дълга раздяла...
25
3
 
49
 
! Отговори
До Ангел преди 7 години
Не ми е ясно защо сте се забавлявали с чуждото нещастие.Ти може да не си искал да останеш завинаги с тази жена, човешко е. Всеки от нас някога е отблъснал някого. Но все пак си загубил нещо ценно и това е нейната любов. Я ти се случи пак, я не. Дали пак ще срещнеш някоя, която така да те иска, че да преживее като болест раздялата с теб? Това не означава, че е трябвало да останеш с нея, щом като вече не те е привличала. Но не си прав да се подиграваш с мъката й. Поне я уважавай.
24
1
 
34
 
! Отговори
Прочетох в статия преди 7 години
До Анонимен 17Пич,В нашия фолклор се споменава зелен кон, макар и много рядко. Хората си мислят, че с това название се обозначава несъществуващото. Но те бъркат. В миналото така се е наричала една много рядка и скъпа порода коне с особен цвят - сиво със зеленикав оттенък, на по-светлосиви петна. Само много богатите велможи можели да си позволят такъв кон. Затова в миналото изразът зелен кон е бил синоним на представата за много рядко срещано нещо.Автор на статията беше жена, има и умници!
23
15
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжете са тъпани. Попаднат на най-доброто.Видят едно огромно добро сърце и юрушшш... Да го омаламощят. След туй няма жени няма любов има сивота. И празна ниша в душата. Е когато им се дава те си играят с чувства сърца и отношения. Когато им се вземе започват се жалват. Не си дорасъл явно за най-доброто. Да бъдеш желан обичан да желаеш и да обичаш. Да имаш отношение и уважение. Това не е детска игра за недорасли момчета. Марш на пясъчника да пресееш чувствата жените и отношенията.
22
8
 
41
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
А друга една от напивания ,рев и тръшкане изпокъса колоквиуми,зачоти,изпити и оплеска от до цялата сесия.Баща и изрева "Пари за двойкаджии нямам" и си я прибраха в Червен бряг.И до там ибеше студентството.Разум и хладна преценка е нужно в живота,не емоции и панаири!!!
21
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 20Мъжете не чувстват.
20
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Станал е умен защото общува с умни жени. Ти си му потискала потенциала и се е намерила жена среда където да му го отприщи. Бил е зает с теб да се разправя.
19
18
 
41
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Аз като разкарах преди време една и я изби на екстремни спортове.Плати си курс за парашутизъм ,но в самолета се уплашила и не посмя да скочи.После реши да става алпиниска но разбра ,че на тренировъчната стена още на 2 м и се вие свят от уплаха и там не стана.Накрая реши да кара маунтин байк и си спука простата тиква и две ребра в един пън на Витоша,защото координацията и реакциите и са като на умрялa риба.Цялата компания здраво се забавлявахме.Накрая взе че постъпи в армията:-))))
18
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако губят разум след развяла , не е страшно, страшно е , когато стават разумни.
17
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 20Много тежко го изживяват. На мъжете много не им пука. Докато при жените процеса е много труден до безразличието. Но претръпне ли хич не им пука в един момент.
16
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 10Що да плаща за минали неща? Ти тъпчеш на едно място обсебена от човек в миналото. Да но при него е настояще и се случват твърде интересни за него събития. Дори не се сеща коя беше ти... А търсиш от него сметка.