Приказните сватби на лятото

Красивите церемонии отблизо
Обновена: 23 юли 2016 21:38 | 23 юли 2016 21:29, Криси Табачка
1
Приказните сватби на лятото
Снимка: flickr

Със сигурност сте чули поне за няколко сватби на известни личности, които решиха да се врекат във вечна любов това лято.

Но има някои особено стилни церемонии, които може и да сте пропуснали.

Потърсихме в Instagram за доказателства за тях и ги събрахме на едно място, за да послужат не просто като пир за окото, но и за вдъхновение, ако ви предстои подобно събитие скоро.

Можете да разгледате кои са те и ще разберете защо е важно да ги видите отблизо.

1. Ана Беатрис Барос

Бразилската моделка се ожени за египетско-гръцкия бизнесмен Карим Ел Чиати на Миконос това лято. Булката избра рокля на Valentino, а сред гостите бяха едни от най-красивите жени на Victoria's Secret.

2. Анна Барнет

Понякога сватбата, а и роклята, са толкова красиви, че чак не можем да повярваме. Нестандартното решение на пишещата за храна и гурме е да замени класическата бяла рокля с жълта такава.

3. Елеонора Кариси

Ако има някой, който със сигурност би взел правилно решение какво да носи на сватбата, то това е модният редактор. Блогърката се спря на забележително пищна рокля, дело на Elie Saab.

4. Ксения Дели

Ако смятате, че това момиче ви е познато, то най-вероятно е така. Ксения Дели взе участие в клипа на Джъстин Бийбър към песента „What do you mean“. Моделът на Victoria's Secret сключи брак в пищна рокля, дело на Zuhair Murad.

5. Лидия Хърст

Моделът е сгодена за комика Крис Хардуик и вече ни даде възможност да видим отблизо сватбената ѝ рокля. Тя е дело на Christian Siriano и определено изглежда като нещо, което само една истинска принцеса би облякла.

Вижте галерия в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото и добре да живее човек понякога се жени.