Грешки за цял живот: Грозни татуси за малко пари

Вижте защо не трябва да се пести от средства за татуировки
20 авг 2016 20:37,
43

Снимка: klyker.com

Никой не може да направи това, което човек сам може да си стори. Това твърдение важи с пълна сила за татуировките и най-вече за несполучливите такива.

В галерията ще видите серия от татуси за цял живот, чиито замисъл със сигурност не е бил такъв в началото, а изпълнението им е комично.

Но все пак, ако сте решени да изрисувате тялото си, тези снимки ще ви убедят в едно: Не пестете пари за татуси в никакъв случай, за да има качествени резултати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Умрелите рубладжии са бенси и под тази статия. Задръстеняци
19
6
 
27
 
! Отговори
уйо преди 7 години
Брееееей, много разбирачи, много нещо...Аз имам дша ръкава, двата ми прасеца също са тутуирани. Е, какво? Имам образование, имам работа, плащам си данъците, никому не преча.Виждам доста Бай ***, които само хленчат, не бачкат, возят се гратис в транспорта, ама дават акъл винаги и за всичко.Айде, нЕма нужда. А как щяла да изглежда татуировката ми след 30 години... на кого му пука, като идва ред на ковчега...
18
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Грозни татуси за малко пари"Всички татуси стават грозни когато човек остарее или му се промени тялото (Примерно напълнее или отслабне) Хубаво е преди накой да се поддаде на моментния импулс да си направи татус да помисли как би изглаждала татуировката след 10, 20 или 30 години. Също да помисли дали би искал татус ако се раздели със сегашния партньор, или се задоми и има деца и внуци.
17
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От 22Не можах само да разбера защо толкова минуси за коментара след като просто давам информация. Предполагам сте решили, че си падам по татуировките. До 21 къде точно е проблема ?
16
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А колко трябва да си ***, за да си направиш татуировка?
15
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имах един познат той си беше татуирал името по дължината на цялата ръка. Попитах го абе не е ли по лесно да си сложиш една табелка с името на тениската? Обиди ми се. Стила на надписа не беше нищо особено. Сигурно аз не съм разбрал...
14
2
 
32
 
! Отговори
Здравна каса преди 7 години
Препоръчително е Здравната каса да изпозва татуировките на лицата за индентификация при злопука.Така ще спести от пръстови отпечатъци.При Втората световна война и използвана такава индентификация при войници.Тя е била правена на китката на лявата ръка с химически молив.МВР може да се възползва при наркомани и др. *** с регистрирани татуси.
13
4
 
22
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
на мен ми харесват неща от рода на кръстове , руни , хералдика --- това със снимки на хора , имена и стихове от корана не ме зарибява много .
12
0
 
20
 
! Отговори
културисткарикатурис преди 7 години
Мога да им изтатуирам по едно шаржче на гръбчето.
11
1
 
42
 
! Отговори
тралала преди 7 години
Има хора с малко ум, има и съвсем без такъв.
10
6
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само комплексирани и неуверени хора се татуират.Опитват да "облекат" емоция, да си пришият късмет или спомен.Това е психично отклонение.Има майсторски татуси, но все пак е гроззно да си нашарен като асфалт в детска градина.
9
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 7Стара ти е информацията. Не е болезнено ползва се лазер. Само някой не могат напълно, но могат да ги насветлят до почти невидими. Някой ги махат напълно без белези и т.н.
8
20
 
30
 
! Отговори
Anonymous преди 7 години
Това,че тези хора са достатъчно глупави да седнат при тату артист който е с две леви ръце си е абсоютно тяхна грешка.Отдавна татуировките престанаха да бъдат "племмени" a.k.a "I am Neanderthal" Татуировките днешно време са красиви,подбрани и направини с финес "разбира се от професионален артист" и това че някой има таттоо не го прави ПО-МАЛКО ЧОВЕК,защото книгата не се съди по корицата,а по съдържанието.Защото има много по важни неща от ГАНьОВЩИНАТА която е във вашият дневен ред.Приятна вечер.
7
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Грозна работа. Много грозна работа. Особено на жените. Пу!
6
17
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Били си изграждали впечатления от татуировки...хйаххахАбе бонгури, вземете да започнете себе си да гледате. Тези които съдят хората ,които се рисуват са обикновенно нещастници ,които се интересуват от всеобщото мнение. С една дума - неудачници.За едни е грозно, за други красиво и т.н.Ама то по цял ден пред компютуру , как да изградиш някакъв характер и мнение, хахаха.
5
0
 
54
 
! Отговори
123 преди 7 години
Отличителни белези: Няма татуировки.
4
2
 
53
 
! Отговори
Папуа-Нова Гвинея преди 7 години
Аз съм дивак от Папуа-Нова Гвинея. В Еуропата ни наричате аборигени. Нашарен съм от главата до петите с татуировки и това много ме кефи. Още повече ме кефи, че аз станах цивилизован абориген, живея по европейски вече, а европейците станаха като мен диваци. Драскат си по кожата и окото им не мигва. Нещо май си разменихме ролите ние папуасите с вас авропейцити.
3
1
 
26
 
! Отговори
жана преди 7 години
хахаха снимка 12 ми е хит
2
7
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Татуировката е остатък от аборигените. Видя ли човек с татуировка, веднага ми става ясно, че на ниво умствено развитие е абориген.
1
17
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Василия имам една пикантна и невероятна новина за теб. Татусите вече не са за цял живот, т.к има начин да се махнат.