Току-що родено, а вече като 80-годишен дядо

Бебе с рядко заболяване се роди в Бангладеш
29 сеп 2016 11:52,
31
Току-що родено, а вече като 80-годишен дядо
Снимка: Caters

Новородено момченце с рядко заболяване прилича на 80-годишен мъж. Бебето е родено в Магура, Бангладеш, в неделя.

Местните лекари останали безмълвни, детето страда от рядко заболяване, наречено прогерия. Момченцето има бръчки по лицето, дребно тяло и сухи очи.

"Бебето не изглежда като новородено. Кожата му е набръчкана и груба", коментира един от лекарите. Въпреки това родителите смятат, че бебето е чудо, пише "Метро".

"Можем само да благодарим на Бог. Няма повод са сме нещастни след появата на сина ни. Ще го приемем, какъвто е", радва се бащата на бебето.

Прогерията е рядко заболяване, при което телата на децата се развиват по-бързо, отколкото трябва. Състоянието се появява при едно на 4 млн. деца. Старадищите от него рядко навършват 13 г.

Много от децата се раждат напълно здрави и без признаци за заболяването, но го развиват до първата си годинка.

Семейството вече има едно дете - момиче. Сега посреща гости - познати и непознати, които се тълпят пред дома им, за да видят чудатото бебе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: Бангладешбебепрогерия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Девил преди 7 години
Ъъъъм, сигурно ли е, че това е човек?! На маймун як мяза.
16
1
 
1
 
! Отговори
Viktor Make :) преди 7 години
Predi da publikuvate ne6to, vie ne mislite s glavite si mai? Vie ako zapo4nete za vsi4ki bolesti da pishete kakvo vsi4ko ima po sveta... za kakvo vi trqbva takiva statii to I 4ovek da se pita pri vas s diplomi li gi vzimate na rabota I s kakvi, mai rqzani samo ba4kate tam. I poneje shte mi istriete komentar pone vie shte go pro4etete, za vas E!!!
15
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По принцип некачествените изделия се бракуват освен ако не са решили да го показват в цирка барабар с всякакви двуглави, двугъзести и т.п., та поне някой лев да изкарат. Отвсякъде си личи, че продуктът е дефектен. Лош късмет!!ю
14
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова е отблъскващо, че чак е красиво по свое му
13
11
 
21
 
! Отговори
Я, па Я преди 7 години
Гледах фил по анимал планет и там показваха как дивите животни убиваха на момента новородени с дефекти и малформации. Жестоко е но това запазва генофонда здрав и се гарантира оцеляването на вида. Гледал съм гларуси който убиват друг гларос защото е боядисан с боя. Това явно се възприема като ненормално и това животно се убива за да няма размножаване от него. Не знам кое е по добре, но определено смятам, че при такива случаи по хуманно е да ги приспиват веднага. И за родителите ще е по добре.
12
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ам Гъл
11
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да го пращат в Оксфорд или Кембридж за експерименти. Те англичаните по принцип много си тачат създания от колониите или от гз на географията. Поне ще има възможност да бъде хранено добре. Или е по-добре роднините да заработват пари, като го показват за шоу? Въпрос на гледна точка. Кои сме ние, че да съдим еволюцията.
10
11
 
1
 
! Отговори
златко желев преди 7 години
До 8Прав си моите са същите
9
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Навремето в някои страни е имало политика да се отстраняват деца с тежки заболявания, които не подлежат на някакво медицинско подобрение, но сега това се смята за крайно нехуманно. Явно по-хуманно е, да имаме вегетиращо човешко същество, което нито да има възможност за пълноценен живот, нито да бъде възможно да му се помогне. Някакъв еволюционен псевдо-толерантен сарказъм.
8
4
 
6
 
! Отговори
до 13 преди 7 години
1/2 ли сте вече вие римляните бе .....
7
55
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В БГ всяко второ бебе е такова.
6
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бенджамин Бътън?
5
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Милото то :(((
4
27
 
12
 
! Отговори
Турчин преди 7 години
При нас това е ежедневие
3
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Бангладеш" ... нищо ново.
2
2
 
57
 
! Отговори
мда преди 7 години
Горкото дете. Гледал съм други такива случаи и винаги мие ставало жал за тези млади души затворени в тела на старци. Надявам се семейството му да му помогне колкото може да има пълноценен живот колкто е възможно.
1
23
 
5
 
! Отговори
луцифер преди 7 години
какво ще кажете за шедьовъра на демоните ми

Спонсорирани публикации