Бразилка свали 45 кила, не било достатъчно. Дали?

Изумителна трансформация с отворен край
18 окт 2016 16:00,
46

 Снимка: Instagram

29-годишната бразилка Райна Триндаде е тежала 130 кг., а излишните й килограми били постоянно обект на коментари от страна на познати. Затова решила да вземе нещата в ръце. Започнала диети, упражнения, пила и хапчета за отслабване. Но вместо да сваля килограми, качила още.

Така се решила на операция на стомаха. Свалила 45 кг. Въпреки това обаче Райна смята, че все още има какво да се желае. Вижте снимки от трансформацията й!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Ангелова преди 7 години
Доста е свалила - личи си. Но има още доста да се желае по отношение на бедра и седалище. Постигнала е добър резултат, но това не значи, че трябва да се спре до тук. Наистина е много важно съотношението, т.е. колко е висока. 85кг. са добре за жена висока 180см, но на мен ми се струва по-нисичка. Това което не ми харесва е, че щом е отслабнала веднага се е нашарила /татуировките/. И веднага се започва с големите деколтета и пошлостта . . .
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато в лицето си като нафтова печка, няма значение колко кг си.
34
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И преди и сега тромави бутове, дебели глезени, нулева грация. Тия неща ако ще и 70 кила да свали няма да ги оправи.
33
0
 
3
 
! Отговори
Зиг преди 7 години
Някои хора по-долу бъркат операция на стомаха с пластична хирургия. При операцията на стомаха просто резултатът е по-малък обем и намален прием на храна. Това се различава от изрязване на мазнини. Лично познавам мъж, който си направи такава операция на стомаха и след година беше трудно да го познаеш. Свали поне едно 50 кила. Но и се срамува да отиде на плаж, заради висящите кожи....
32
0
 
1
 
! Отговори
до 33 преди 7 години
При хормонални заболявания или просто дисбаланс се трупа около корема и при мъже и жени. Мъж с тумбак е с понижено ниво на мъжките хормони, при понижаване на нивото на женските хормони се трупа в горната част, краката изтъняват. По-възрастните жени за нагледен пример. Трудно ще видите някоя без шкембе .
31
0
 
12
 
! Отговори
Да, зависи преди 7 години
Зависи и от това колко е висока.130 - 45 = 85 кгАко е с ръст 170 см, трябва да се доизвае от кръста надолу още малко.Ако е висока 180 см, отслабне ли още, ще е като върлина.Задача 1 обаче е да си намери мъж, който я харесва и цени такава, каквато е. Успее ли да намери точния човек, много им здраве на онези, които я одумват.Постигнала е вече тегло, което не поставя здравето й в риск, това е от значение.
30
1
 
4
 
! Отговори
Зависи преди 7 години
На сн.14, 15, 16 е вече гадже от класа, но наистина не е достатъчно слаба от гледна точка на критериите за манекенки, валидни в много държави - все още не е станала ко-Щрам-ба с вид на върлина и окачалка за дрехи.Само на сн.1 обаче има онзи вид, който би й отворил вратите на харема на някой шейх. Не само че няма да й прави забележка той, но даже ще й казва "Машаллах, ханъм! Я си хапни още баклава, че да хубавееш още повече!"Човек не винаги знае къде му е късметът!
29
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
'бати и бидона
28
0
 
5
 
! Отговори
край преди 7 години
До този от долу МНОГО ДОБРЕ го каза. Хубав беше часа в който го прочетох.
27
0
 
38
 
! Отговори
слаба, дебела, слаба преди 7 години
Много мъже продължават да обичат напълнелите си жени. Много жени напълняват, защото не са обичани. Много пълни жени са щастливи и още толкова-нещастни. Много слаби жени са нещастни и т.н. Животът е шарен, хората също. Има и страшни хормонални заболявания, които трупат тлъстините предимно в ханша и бедрата и от това няма спасение. Хората трябва най-накрая да осъзнаят, че щастието идва, когато обичаш живота, себе си и околните. И се бориш за смислени каузи. Останалото е суета.
26
1
 
8
 
! Отговори
galya преди 7 години
Има я, какво още да се желае, краката и като бут още, но иначе голямо БРАВО и на този резултат. Но има за доработване.
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отслабването е напълно възможно, а кожата се прибира съвсем сама, ако не се е правило изсмукване на мазнини, тогава тялото няма как да реагира и кожата увисва. Аз съм виждал човек, който свали 50% от теглото си, над 60 кг и то на възраст 40 години и нищо от кожата му увисна. Отслабването беше за около половин година, без операции или друго вмешателство.
24
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Без да съм специалист, но ми се струва, че това са различни жени.
23
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
egati shoparata..
22
4
 
2
 
! Отговори
M преди 7 години
колко грация и сексапил на снимки 2 и 3!
21
1
 
18
 
! Отговори
Brazil преди 7 години
До АнонименАми тя си е с типична бразилска структура ;) Те обичат така по пищните седалища ;)
20
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ясно си е написано,че се е старала да отслабне. не ми е ясно друго : колко от писалите по-долу са стройни фиданки ?
19
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От кръста надолу има още какво да се желае.
18
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баси като кегла е грозотията хахахах, краката са и като свински бутове
17
1
 
15
 
! Отговори
до 18 преди 7 години
Май четенето не ти е силната страна :)Момето е СВАЛИЛО 45 кг, а не е станала 45 кг.Супер сие гаджето, яка бразилска трътка.