Жана Бергендорф си призна за кокаина: Главата ми е пълна с гной!

Певицата влязла във Вип Брадър, за да спре с дрогата и да си почине
Обновена: 21 окт 2016 07:13 | 21 окт 2016 07:11,
73
Жана Бергендорф си призна за кокаина: Главата ми е пълна с гной!
Снимка: кадър Нова тв

Жана Бергендорф не е взимала наркотици, откакто е влязла във Вип Брадър. Това разкри самата тя в разговор с фолк певицата Емануела в предаването.

"Тук съм, за да си почина, да ги спра", призна тя. "Най-важното ми е да спра кокаина. Знам какво съм си причинила. Трябва да ме оперират, защото главата ми е пълна с гной и затова толкова ми тече носът. Всичко е от кокаина", допълни Бергендорф.

Още по темата

Певицата призна, че има болки и в бъбреците и е убедена, че и това е от кокаина, тъй като той ги разрушава.

Фолк колежката й я попита как може да й помогне, а поп иконата заяви, че всичко, което й трябва е любов, за да се пребори със зависимостта си.

Фокусът на съквартирантите се стовари върху външния вид на Бергендорф. Зоркото им наблюдение установи, че певицата е качила поне 10 кг. след влизането си в Къщата. В последните дни пък и пропускала душа.

Именно това стана причина Вип Брадър да подложи Жана на диета.

"Ти си дебела, Жана", откровен бе той. Това пък предизвика възмущение в социалните мрежи. Феновете на певицата бяха изумени как може да се унижава така човек в национален ефир.

"Това дали ще отслабне е личен избор", защитават я фенове.

Самата Жана пък призна пред Емануела, че с храната се възстановява от кокаина. "Там ми избива ш******а абстиненция", заяви тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
18
 
! Отговори
Чоко преди 7 години
Жана, за да спреш зависимостта си към определени субстанции , трябва желязна воля.Трябва ти и близки хора, които да бъдат до теб в този труден момент. Трябва да има на кой да се опреш и довериш. В противен случай, непрекъснато ще влизаш и излизаш в зависимостите си , докато не умреш.
13
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боли ме шмайзера за тоз гноен мозък - напишете за някой дето се е самозапалил...
12
2
 
15
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 7 години
Кво ме интересува?Дреме ми на дедовия!
11
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 10Защото е лесно да паразитираш, а е трудно да се бориш с живота.
10
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе я вземи се стегни бе момиче, една никому неизвестна певица си в никому неизвестна страна! Няма нужда да се изживяваш като рокзвезда! Малко гной тече по всички медии и телевизии, сега и с твоя ще ни занимават...!!
9
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбирам защо хората умишлено си опропастяват живота, а после всички трябва да се втурват да помагат и да им дават любов. Човек трябва сам да е отговорен за действията си -ака главата му е пълна с бръмбари и не му дреме за нищо,защо опропастява живота на близките си и винаги му се разминава.... Понякога помощтта има точно обратния ефект!
8
4
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Защо ни занимавате с тези ***?
7
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбирам защо се гледа тази тъпотия. Преди години гледах няколко предавания от първото, защото беше нещо ново и различно. Към 5-тото предаване се омерзих и ги зарязах. Долна история, вкарват откачалки и нестабилни индивиди
6
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напротив. Предаването е много представително за народонаселението - представителна извадка. Нека се видим какви хубавци сме.
5
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Възмутително е,че показват подобни същества по телевизията. Чудесен пример давате на децата, няма що! А въпросната, ако е искала да се лекува, трябваше да постъпи в клиника. Има си специализирани такива, за хора с нейните проблеми. Макар че, бивш наркоман няма. Не мога да си обясня колко трябва да се мрази човек, за да си причинява подобно нещо. И от цялата ситуация ми е мъчно само за детето и, то с нищо не е заслужило такава майка.
4
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
колко *** трябва да си че да гледаш подобно долнопробно предаване?!
3
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не само реалитито е тъпо, не само тъй наречените виповете са пълна скръб (с малки изключения), но е и гнусно. Срам за телевизията.
2
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички в тва предаване са ми супер гнусни.
1
6
 
50
 
! Отговори
Т. Петков преди 7 години
Откога път тази неизвестна за българите стана и попикона??????