Трансформация за хиляди: От красиво момиче в силиконов звяр

Аманда вече не прилича на себе си, буквално!
27 окт 2016 22:00,
56

39-годишната Аманда Лов от Къмбернауд, Шотландия, дала близо 250 000 долара за пластични операции.

Така жената, която е майка на 4 деца, от красиво момиче, се превръща в... пластмасова кукла. Разликата е потресаваща, вижте в галерията!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
5
 
4
 
! Отговори
хардкур преди 7 години
Мммм страшна перверзницаОдобрявам
38
2
 
16
 
! Отговори
... преди 7 години
Ами както е казал народа ни: Каквото сам си направиш и цяло село не може да ти направи! Та това е едно от многото потвърждения на тия точно думи!
37
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До тя"Да беше инвестирала тези пари в децата си , а не да се прави на звер!" - Сигурно е гледала филм как в България се инвестират пари в децата, което води до отглеждането на 40 годишни гутованковци които все още живеят при майките си и чакат на пенсията й, и за това се е отказала...
36
21
 
6
 
! Отговори
ОК преди 7 години
Нека сега всички 39-40 годишни ЕСТЕСТВЕНИ жени по 70-80 кг. приличащи на бабички и мъжете които имат такива жени да се произнесат колко противна и отвратителна е тази 39 годишна жена с големите бомби от снимките и как не биха я докоснали дори.
35
2
 
4
 
! Отговори
вв преди 7 години
Тя дава пример на дъщери те си, страхотна майка, да се направи на *** за да покаже какво да Не правят, гледайте ся и не правете като мен, ще се направя на кифла. Често пъти като им покажеш те правят точно обратното. Ако беше нормална тогава те щяха да станат на ***. По този начин контраинтуитивно те ще бъдат спасени, докато един ден и те ще направят същата жертва за дъщерите си.
34
2
 
13
 
! Отговори
тя преди 7 години
Да беше инвестирала тези пари в децата си , а не да се прави на звер!
33
0
 
18
 
! Отговори
тя преди 7 години
За порно филм - става!
32
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Куклааа?!?! По-скоро прилича на травестит - кофти кожа, несеразмерно тяло и слама вместо коса! И най-лошото е, че това е мечта на много жении мъже - ЛЕЛЕЕЕЕЕ!
31
0
 
9
 
! Отговори
gtf преди 7 години
мен не ме кефи, верно е хубав3о да е по-различно, *** тва е изродия, подобно на мара силиконовите джуки ...
30
3
 
4
 
! Отговори
1 преди 7 години
В лицето е звяр, ама това, че сие направила бюст.... К'ъв ви е проблема. Има деца така, чеее.
29
16
 
8
 
! Отговори
Чичо Ви Пешо преди 7 години
Какво я момичосвате, това е зряла, хубава жена, при това отговорна родила и отгледала 4 деца, всичките картинка. Има право да й се угоди за каквото си пожелае, защо пък не един як тунинг. Аз ако бях на мястото на човека веднага й подарявам едно околосветско пътешествие, а в куфарчето - всички шарени дрешки от последните снимки и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТОВА НА МЕДСЕСТРАТА! Имат право хората на рестарт, заслужили са го.
28
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До асима снимки с дъщерите си. Тази чернокосата от ляво направо отивам да я крада още тази нощ
27
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** не вижда черните кариеси в края на зъбите си. Не вижда и шкембето което е пуснал. Не вижда трътлестия г*з дето е направил, нито колко е "пораснало челото" му, а и не намирисва чорапите си. *** се мисли за българския Джордж Клууни, и заявява: "тази е корокодил - ни бих спал с нея". *** не осъзнава че дори истински крокодил не би му пуснал
26
0
 
11
 
! Отговори
ас преди 7 години
интересно какви ще станат дъщерите и
25
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МодераторКАТа пак е в мeнзис и трие на поразия, без значение какво пише в коментарите. На това ли ви научиха в университета дъртите комунистически даскали?
24
1
 
12
 
! Отговори
Нас преди 7 години
Абе на тия крачета такива цици ... Но въпрос на виждане!
23
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоца крокодила е по-готина.
22
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е чак толкова трагично. Направо си е в допустимите граници. Какви чудеса сме гледали други, тази си е направо песен. Не виждам нещо да е чак толкова много прекалено притеснително в нейна вреда. Все пак овреме се е усетиила да не прекалява.
21
11
 
16
 
! Отговори
ACDC преди 7 години
Моля съотечественици да не се възмущаваме, "силиконов звяр" била, е понадула се е жената в гръдния кош, аз какви "естествени зверове" срещам всеки ден по улицата.............например: имам колежка в работата младо момиче, тежи 94кг с огромни предмишници и прасци, "умопомрачителен" *** и тройна гушка, но пък е "естествена" :)
20
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Te нашите фолк-певици изглеждат така на 19 години . Била си е много красива на 20 женицата , сега на 39 и след 4 деца пак изглежда добре , но по различен начин . Да , попрекалила е малко с ц*ици и джуки , но какво пък , може на крайния потребител да му харесва така

Спонсорирани публикации