Валерия е третият сигурен финалист във "Фермата"

Четвъртият ще е ясен след дуела между Алек и Виолета
15 дек 2017 13:23,
51
Валерия е третият сигурен финалист във "Фермата"
Снимка: bTV

Гимнастичката Валерия Дочева стана третият сигурен финалист във "Фермата", след като надделя над инструкторката на кучета Елена Андреева в драматичен дуел в четвъртък вечер. По-рано през седмицата Яни и Калоян бяха посочени за сигурни претенденти за наградата от 100 000 лв., след гласуване на всички отпаднали участници в третия сезон на шоуто. 

Тази вечер един срещу друг ще се изправят Виолета и Алек, а изходът от този двубой ще определи и последния, четвърти финалист. С определянето на четиримата претенденти за голямата награда ще стартира и гласуването на зрителите.

Още в първата битка вчера Валерия падна тежко и отключи стара травма на рамото си, което донесе победа на "Сивия кардинал", както фермерите наричат Елена.

След края на първата игра, двете дуелистки избухнаха в плач, а Валерия бе на косъм да се откаже от дуела, но успя да се съвземе, след като получи подкрепата дори на своята противничка Елена.

Във втората битка инструкторката на кучета реши да прояви спортсменско отношение и да не даде всичко от себе си, за да помогне на приятелката си, която имаше силни болки. Трогната от жеста, Валерия помоли Елена да изиграе играта, но тя не се съгласи и гимнастичката взе две точки от битката.

В последната, трета битка, въпреки тежкото си състояние, Валерия успя да пренесе 58,300 кг. пясък за 13:56 минути. Дуелът завърши успешно за гимнастичката и тя стана третият сигурен финалист.

На финала, който е на 17 декември, четиримата претенденти ще се състезават в три етапа, които носят различен брой точки, като зрителският вот е с най-голяма тежест.

В първия етап всички отпаднали участници от този сезон ще гласуват за своя фаворит, което ще даде на финалистите определен брой точки. Във втория етап ще се разиграят три битки, които ще изпитат силата на фермерите и ще добавят точки в актива им. Третият и най-важен етап е резултатът от гласуването на зрителите. Победителят ще бъде този, който събере най-голям брой точки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на 3-ти сезон само посланието му за новото начало , и напъните с БГ история бяха насилствено добри. иначе подбора ...мани-мани ! най-мързеливите,най-скатаващите се,най- " травмираните"....две се съсипаха да демонстрират любов към БГ, двама не спряха да се чудят искат ли се,само натискат ли се , двама изкараха по някой лев,до като са в отпуск в БГ , половината съскаха от злоба......... в предните сезони поне свършиха някаква работа и с това бяха по-стойностни. тук ги отсрами един калоян, и - то
28
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Харесвам предаването, но и 1 ст. няма да дам за смс, за да гласувам.
27
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Супер как всичко се връща.. нали казват внимавай какво си пожелаваш че всичко се сбъдва ...Не на Калоян пожеланието на Червилото а на него се върна ..на финал с три жени....че и ако Виолета го победи ще е чудо за смях...
26
4
 
24
 
! Отговори
Оставка преди 6 години
Едва ли по-жалък подбор на хора можеше да се направи. Скучни, сприхави, прости...показателно е, че единствения нормален там - Калоян, ще спечели без да е бил на дуел :) Просто момчетоизпъква на този бездарен фон ...
25
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Благодаря на Иван и Андрей,че в лицето на кифлата и тутманика показаха състоянието на спорта в България към днешна дата.
24
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ееей ама това много му отива -ЧЕРВИЛОТО повече от Ревльо...😆😅😃
23
2
 
23
 
! Отговори
:) преди 6 години
Сигурно довечера на дуела на Алек също ще му излезнат "стари футбалерски травми" още като е бил 15 годишен юноша кандидат футболист но неосъществен.Най му приляга да се снима в чалгарски клипове като на бившата си, че да се изживее като нещо което иначе в живота не може да бъде.
22
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валерката ще се върне при Пешо...тоест кметчето...Алек ще го духа ..ще му се смеят всички.и съотборници и зрители...
21
14
 
5
 
! Отговори
... преди 6 години
Какво ме занимавате с глупости, т.е. реалити формати. Откакто погребаха Сървайвър, нищо друго не може дори и малко да ме впечатли. Да не говорим тук - освен дуела през другите 6 дни не знам какво правят... И между другото аз си гледам Нихан и Кемал по Диема фемили, в пъти по интересно е...
20
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видя се че Валерката за нищо не става...ако Червилото не беше я покровителствал досега да беше отдавна си отишла...за мен Елена й даде просто подари тоя дуел....но на финала зрителите няма да си дадът гласовете нито за Червилото нито за тая лигла .а за Яни или Калоян...То с реване и натискане 3 месеца във фермата курорт изкараха...то лигавене и чудо беше...Общо взето Фермата 3 ..не беше с подбрани участници ...нищо интересно в сравнение с предишните
19
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както предишния сезон, така и сега гледам предаването точно от дъжд на вятър, без никаква представа кой кой е, какво е направил, какви са точно правилата и т.н. Просто прехвърлям каналите и оставям за малко, но до там. Прави ми впечатление, че участниците или изтрещяват отрано или са изначално изтрещели. Повече приличат на комуна, отколкото на ферма. Няма нормални хора, които да се държат и да говорят по подобен начин, много дразнещи. Пък сигурно аз не разбирам нещо, не знам..
18
0
 
27
 
! Отговори
до 16 преди 6 години
изтриха ме,като нарекох долу алек -лиг льо то ,но ти ми даде добра подсетка ! все пак повече си му подхожда алек - червилото !
17
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както винаги в Бг - въртиопашка,русо,тУпо ,ама дашно се избута напред с един злобен прУстак и той , а другите помнят точно з часа и пак си ги бутат !всички много завидяха на Яни и Калоян - ще се изядът от завист и станислав и гечо и мърсолината чеченска, шмапи - б У К ЛУ Ц И
16
1
 
26
 
! Отговори
Динко преди 6 години
"Пешо" е кмета на Стара Загора и името му е Живко!
15
1
 
29
 
! Отговори
давай, калояне !!! преди 6 години
станиславе, видя ли братската дружба на футболистчето до къде те доведе? ха викай за него довечера ! гнусната прическа се *** 3 месеца и орева света от любов , колкото да го запазят да пълни шоуто. в този сезон беше най-некачествения подбор. всички жени - мързеливи,всички с "травми " по време на дуели...сега чакам да свърши всичко,валерия да си иде при " пешо", и половин стадион да се киска на алек ,като се покаже с подвита опашка.
14
4
 
25
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Алкохолните душици Иванушка и Андрешко пак са привикали Елена на полувремето ! Русото недоразумение върви в комплект с Алек Червилото...
13
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
май от цялото шоу най-много ми хареса това, че ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА ! ле кето алек пожела на най-свестното момче - калоян- да му се падне финал с 3 жени, и този финал се падна на футболистчето. отгоре на всичко е на дуел с жена довечера . в началото не харесвах виолета,но сега горещо искам да го смачка.да падне от жена,този лигльо, за да видим неговите баба и дядо внук ли са отгледали ,или внучка.
12
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква стара травма на рамото,какви пет лева.Лежа и се тъпка с храна три месеца.Не виждате ли каква превтасала погача е станала.Стягаше се само за имунитет от ратайство,защото е мързелива и не и се ходеше ратай да се грижи за животните.Оказа се,че се е и страхувала от дуел,въпреки че говореше обратното.Тя е "гимнастичка" колкото Алек е "футболист".Тя и Марина се оказаха набедени "силни" жени но под крилото на Алекс и Станислав.СетУ ли се Стасик как те изпързаля аверчето ти по злоба и схеми.
11
1
 
31
 
! Отговори
the Ghost преди 6 години
това не е ФЕРМАТА а СЛАДКАРНИЦАТАТам всички са КифлиP.s. и това е факт, без значение дали ще изтриете ОТНОВО коментара
10
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валерия трябваше да се напъне с лицеви опори,едно шотче и един шпагат за да"спечели"двата уговорени и от алекСА гласа от двамата бивши затворници за полуфинал.На Тома не му отива да говори простотии за Виолета защото и той има дъщеря и внуче.А Алек и Валерия не могат да и стъпят и на малкото пръстче.Станислав защо не може да понася Виолета-ми защото тя е женския му вариант.Право куме в очи,не мълчи като останалите жени нагаждачки като Марина и Валерия.

Спонсорирани публикации