Валерия е третият сигурен финалист във "Фермата"

Четвъртият ще е ясен след дуела между Алек и Виолета
15 дек 2017 13:23,
51
Валерия е третият сигурен финалист във "Фермата"
Снимка: bTV

Гимнастичката Валерия Дочева стана третият сигурен финалист във "Фермата", след като надделя над инструкторката на кучета Елена Андреева в драматичен дуел в четвъртък вечер. По-рано през седмицата Яни и Калоян бяха посочени за сигурни претенденти за наградата от 100 000 лв., след гласуване на всички отпаднали участници в третия сезон на шоуто. 

Тази вечер един срещу друг ще се изправят Виолета и Алек, а изходът от този двубой ще определи и последния, четвърти финалист. С определянето на четиримата претенденти за голямата награда ще стартира и гласуването на зрителите.

Още в първата битка вчера Валерия падна тежко и отключи стара травма на рамото си, което донесе победа на "Сивия кардинал", както фермерите наричат Елена.

След края на първата игра, двете дуелистки избухнаха в плач, а Валерия бе на косъм да се откаже от дуела, но успя да се съвземе, след като получи подкрепата дори на своята противничка Елена.

Във втората битка инструкторката на кучета реши да прояви спортсменско отношение и да не даде всичко от себе си, за да помогне на приятелката си, която имаше силни болки. Трогната от жеста, Валерия помоли Елена да изиграе играта, но тя не се съгласи и гимнастичката взе две точки от битката.

В последната, трета битка, въпреки тежкото си състояние, Валерия успя да пренесе 58,300 кг. пясък за 13:56 минути. Дуелът завърши успешно за гимнастичката и тя стана третият сигурен финалист.

На финала, който е на 17 декември, четиримата претенденти ще се състезават в три етапа, които носят различен брой точки, като зрителският вот е с най-голяма тежест.

В първия етап всички отпаднали участници от този сезон ще гласуват за своя фаворит, което ще даде на финалистите определен брой точки. Във втория етап ще се разиграят три битки, които ще изпитат силата на фермерите и ще добавят точки в актива им. Третият и най-важен етап е резултатът от гласуването на зрителите. Победителят ще бъде този, който събере най-голям брой точки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Довечера ще гледаме истинският женски дуел. Вчера единият дуелист постъпи мъжки.
8
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Елена трябваше да я опука на тая, а не да и дава победата.
7
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дарина имаше 3 дуела от които 2 спечелени.А кифлето искаше мама Дари да си ходи,ако беше излязла с нея на дуел щеше да я прати бързо в Стара Загора защото се видя колко е "силна" Валерия,но само в гъзурченето по бански на припек,пушенето на цигари и лигавенето с мачо-***.дарина по заслужаваше да е на финал а не мързеланата глезана.Докато Вили се разви като се отдалечи от двамата си "приятели"доказа се и в кухнята и на дуелите,Валерия се доказа само лиготенето. Дано Вили смачка на дуела алекСА
6
1
 
32
 
! Отговори
... преди 6 години
Епа без да искам гледах ака наречената "битка"! И ми се струва, че точно на тази и подариха победата! Не знам дали поради режисьорски прищевки или пък продуцентите са дали едно рамо! Но точно тая "битка" си беше некак си просто за да покажат нещо!
5
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До the Ghostкифлите са иван и андрей
4
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Старозагорската кифла и гЕрманския тутманик напълно се заслужават взаймно ако имат поне малко съвест ще се скрият в миша дупка.На цяла България омръзна турскоиндийската им лигава сапунка"Гони ме,хвани ме,пусни ме".Елена от която алекСА Червиов три месеца пази китайското бентли им натри носовете като в дуела подари "победата" на старозагорката и така излиза поне с малко достойнство от играта защото има ум и разбра, че никой няма да гласува за нея на финал.Но кифлата и тутманика и това нямат.
3
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой знае ли защо почти всички участници напълняха? Нали там е уж лишение ала бала, а се закръглиха и надуха бузки.
2
2
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
***=====или стига сте пьлнили гушите на опосумите не се занимаваитес простотии
1
2
 
35
 
! Отговори
Flow преди 6 години
Не заслужава са е финалистка Иван и Андрей се изложиха с тия къде ги допуснаха до финал особено това момиче