Рекорд! Куче получава 68 подаръка на Коледа

Разкрасителните процедури на Лола са 150 лири месечно
Обновена: 18 дек 2017 18:13 | 18 дек 2017 18:13,
6
Рекорд! Куче получава 68 подаръка на Коледа
Снимка: Архив

За подаръците на своята любимка Лола, която е от породата кокапу (кръстоска между кокершпаньол и пудел), стопанката й Хелена Мюлер от Кембриджшър е пръснала над 1000 лири. Най-глезеното куче във Великобритания ще получи 68 подаръка за Коледа, всеки от които е опакован отделно, пише в. "Дейли експрес".

Повечето англичани харчат около 20 лири за коледни подаръци, предназначени за питомците им, така че сумата, на която възлизат даровете за Лола, е зашеметяваща. В празничния ден въртиопашката лично ще "разопакова" всичките си подаръци, сред които има първокласни играчки и дрешки. Ще хапне и специално приготвено коледно меню.

38-годишната Хелена Мюлер не крие, че Лола е голямата й слабост и не пести усилия, за да не бъде лишавана от нищо: "Тя много промени живота ми. Взехме я, защото имахме само едно дете. Тази година Лола определено ще получи повече подаръци от сина ни Хенри. С нея правим всичко заедно. Тя дори идва с мен да тичам".

Като фаворитка на стопанката си животинката води завиден живот. Само разкрасителните й процедури струват 150 лири на месец. Глезеното кокапу има собствена банкова сметка, получава месечна издръжка, вози се в специализирана количка и разполага с внушителен гардероб, включващ същия коледен пуловер като на стопанката й.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
34
 
! Отговори
Pepi Kopeleto преди 6 години
Баси помяра!
4
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Куче да си в този живот...
3
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имала пари дала ги. Нейни са, каквото иска ще ги прави. Хубава животинка.
2
2
 
43
 
! Отговори
Кучето Кирчо преди 6 години
А други кучета ровят по кофите за храна... нямам думи просто. Да даде малко за българските кучета тая - с 1000 лири може да осинови всички кучета в София и да си ги глези колко иска.
1
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Други гладуват като кучета това е .