Зодии, които търсят в човек предимно лоялност

Те са лоялни и затова изискват същото от другите
4 юни 2019 14:29, Ивета Иванова
11
Зодии, които търсят в човек предимно лоялност
Снимка: Pexels

Неподвижните зодиакални знаци са много искрени, стабилни, може да се разчита на тях, лоялни са към близките и остават верни до края. Затова и изискват същото от другите. Ето кои са те.

Телец
 
Те са много земни и сериозни. Почтени са, държат на морала и защитават възгледите си. Искат да създават сериозни и трайни неща в живота си, затова не губят време в безсмислени и несериозни връзки и приятелства. Фокусират се над работата и отношенията си с близките и не биха подвели колеги, роднини и приятели. Трудно се доверяват и не всеки издържа изпитанията им, но когато го направят, са най-лоялните знаци. Трябва да им отвръщат със същото, иначе връзката няма да е истинска.
 
Лъв
 
На Лъвовете може винаги да се разчита, те са отговорни, знаят как се решават проблеми и не се плашат от тях. Няма да откажат помощ на близките си. Те са забавни, креативни, талантливи и с тях винаги е вълнуващо. Изразяват емоциите си, казват това, което мислят - не биха ви подвели и излъгали, затова очакват откровеност и от вас. Държат на принципите си и рядко се променят заради обстоятелства или друг човек.
 
Скорпион
 
Скорпионите стават най-сериозните, предани и лоялни личности, когато решат, че ви обичат и че сте искрени хора. Затова, когато ви кажат, че ви обичат, значи наистина е така и сте успяли да спечелите доверието им, което е изключително трудно. Изключително емоционални и чувствителни знаци са, ненавиждат предателството и лъжите, затова не биха постъпвали долно с вас. Те търсят приятели и любим човек, на които да държат много и да останат верни до края. Иска им се да обичат вечно и да са направили правилния избор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
8
 
4
 
! Отговори
Скорпион преди 4 години
Този път е много вярно, скорпионите са много верни и loyal и търсят същото от приятелите и гаджетата (което не винаги се получава)
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С нелоялни хора не поддържам връзки. Контакти - да, няма как, човек не живее изолиран. Но иначе поддържам душевна хигиена, чистя се от ***. Изключително помага на здравето.
8
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За Скорпионите е точно обратното- готови са да забият нож в гърба на всеки, подмолни, безскрупулни, жестоки хора. Не търсят лоялност. Те се вкопчват в човека, обсебват го, изсмукват му последните капчици живец.
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има ли човек, който дане иска да бъде с лоялен партньор?Самата тема е нелепо поставена.Не вярвам в зодии, но познавам доста лъвове, телци и водолеи, които искат другите да са лоялни, но те самите не са такива.Това не зависи от зодията, а от манталитета, възпитанието на човека.
6
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Напротив точно скорпионите са най- големите предатели, лъжци и обичащи да постъпват долно с хората и за това и никой не ги и обича!
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не вярвам някой да търси ПРЕДИМНО лоялност. Лоялността би трябвало да е първото качество, което е нужно за каквато и да е връзка - професионална, работна, роднинска, лична, интимна...
4
7
 
5
 
! Отговори
Специалист преди 4 години
Тотално невярно!
3
4
 
9
 
! Отговори
съгласен преди 4 години
Много точно!
2
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жена ми е много лой яла, мяза на лоена топка.
1
6
 
8
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Абсолютно вярно !