Нова доза политкоректност: Новият агент 007 - чернокожа жена

Лашана Линч ще бъде наследничката на Даниъл Крейг
15 юли 2019 22:40, Нели Христова
113
Нова доза политкоректност: Новият агент 007 - чернокожа жена
Снимки: Reuters

Холивуд не спира да ни изненадва – след като миналата седмица за ролята на Ариел бе избрана чернокожа актриса, подобна съдба последва и известният Агент 007.

Много бяха предложенията за това, кой ще влезе в ролята на следващия Джеймс Бонд, когато договорът на Даниел Крейг изтече и той е напълно свободен от образа на не чак толкова тайния агент на МИ6.  Някои бяха твърдо зад идеята чернокож актьор, например Идрис Елба, да е следващият Бонд. Други, най-вече феминистките движения, се надяваха на жена.

И отговорът на въпроса дойде с нова доза политическа коректност – новият Джеймс Бонд ще е и двете – чернокожа жена.

Според няколко източника, в края на 25-я филм за Агент 007, който е последен за Крейг, ще бъде представен неговия наследник, изигран от актрисата Лашана Линч.

Джеймс Бонд спокойно се е пенсионирал и си почива в Ямайка, когато МИ6 го викат обратно на служба, за да му представят жената, която ще вземе неговият специален номер. Бонд все още ще си е Бонд, но вече няма да е Агент 007. 

Разбира се, той ще флиртува с новата си колежка, ала тя само ще върти очи на опитите му и няма да има никакво намерение да влезе в леглото му. "Той ще трябва да се научи да живее в свят, в който съществува движението #MeToo", казва източникът.

Интересно е какво ще е бъдещето на новия герой, който очевидно ще включва агент с номер 007, но не и Джеймс Бонд. Може ли това да е краят на агента такъв, какъвто го познаваме от десетилетия насам?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
27
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Остава и да е хомосексуална, за да е съвсем политкоректно.
51
1
 
10
 
! Отговори
tamada преди 4 години
Нова доза фалшиви новини.Не са източници, а един източник цитиран от "Мейл он Съндей" и той ясно казва, че актрисата е само част от сценария за този филм, а не заместник на Крейг в ролята за бъдещи филми. И не се появява в края на филма, а в началото. И не викат Бонд от Ямайка за да му я представят, а за да му поръчат да спаси света за пореден път. Какво си мислите, че постигате с плоските си лъжи?
50
0
 
14
 
! Отговори
Ед преди 4 години
Егати, не можаха ли да намерят поне някоя която хваща окото.
49
3
 
8
 
! Отговори
стана ми тъпо преди 4 години
Туй феминистките са чудо.Що не си измислят някаква жена героиня ами все искат да заемат мястото на някой мъж?Също като ***. Вместо да измисли нещо добро и стойностно зад което да застане, тя все иска да вдигне ББ на рогите.
48
0
 
21
 
! Отговори
Euroatlantic преди 4 години
Ни сме доволни, следващия 007 дрябваше да е гей педофил
47
16
 
1
 
! Отговори
Симо преди 4 години
Готина е, не бих и простил.... гореща е
46
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Представям си в новия сезон на " Викингите" с какви политкоректни персонажи ще е...
45
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чернокожите жени били " най,най ",какъв Джеймд Бонд ще им се опре!Холивид почна да издиша ,и с това лицемерие,не се знае докъде ще стигнат!Почнаха и смесените бракове да прокарват,че и упорито,бялата раса ше се окаже застрашена в скоро време!
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скарлет Йохансон (Актриса)Като актьор трябва да ми позволят да играя ВСЕКИ човек или някое дърво или животно, защото това е моята работа и изисквания на моята професия.Чувстам че (полит коректността) е тенденция ,мода в нашата работа днес която до някъде трябва да се случва за да дойде промяна ,но има моменти когато не се чувствам некомфортно че тази мода засяга изкуството .А изкуството трябва да е свободно от ограничения. (забраниха й да играе травестит защото тя не била травестит ).След 5 дни тази същата днес се извини че го е казала това горе и че я цитирали уж невярно . Холивуд е
43
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отдавна не е имало читат 007 филм. Явно са решили да убият франчайза с грандиозно шитшоу.
42
0
 
18
 
! Отговори
извънземен мисли... преди 4 години
Екземплярите от мъжки пол, представители на човешката раса, в САЩ са изчезнали като вид и затова са прибегнали към хибриди заместители.
41
0
 
31
 
! Отговори
Партиен член преди 4 години
А защо не е забулена?
40
1
 
18
 
! Отговори
ку-ку холивуууд преди 4 години
Очаквайте скоро да измислят филм в който и президентът на Русия да е МУ*ЛА*Т( ще вземат Обама), за да може американците да харесат Тръмп, който ще играе себе си в едноименния филм. Ще направят няколко сезона,за да втълпят на янките колко е добър бай Тръмп. От Холивуд са абсолютно Ку-Ку,стигнали са прекалено далеч с гълтането на лилaви хапчета и вече им се причуват извънземни сигнали.
39
0
 
28
 
! Отговори
BLEH преди 4 години
#Metoo и чернокожа актриса новия Бонд... време е да си гасим тока на планетата!!!
38
0
 
28
 
! Отговори
само питам преди 4 години
Малки деца тоя филм, ще могат ли да го гледат?? Не ми стана ясно, Джеймс Бонд последно с мъже ли ще спи, с жени ли ще спи или и с мъже,и с жени???
37
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Агент 007 е събирателен образ на няколко военни и шпионски личности, които Флеминг е срещал по време на Втората световна. Всичките са бели мъже. Вие си решавайте дали ще гледате нова политкоректна пропаганда.
36
0
 
18
 
! Отговори
Политкоректност преди 4 години
А дали ще бъде гей??
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние очаквахме да е поне с импетиго и с произход стволови клетки, но с възможност за промяна до прокариотна структура.
34
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"СЛЕД КАТО АРИЕЛ НАЙ-БЯЛАТА ПРИНЦЕСА ОТ ВСИЧКИ ДОРИ И ОТ СНЕЖАНКА ЩЕ СЕ ИГРАЕ ОТ АФРИКАНКА ВЪВ НОВИЯ ИГРАЛЕН ФИЛМ Е ЯСНО, ЧЕ ЩЕ ПОДМЕНЯТ ВСИЧКИ БЕЛИ ЩОТО БЕЛИТЕ СА СКЪПИ"Преди години в поне два филма представиха Орфей като чернокож. Орфей! Вече няма нищо свято за политкоректните неадекватници.
33
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лошо няма, стига да се държи като жена и да няма нищо общо с феминизма. В противен случай да си го гледат феминистките и феминистите.