Зумба мастър клас до НДК ще събира пари за Австралия

Събитието ще е на 19 януари от 19:30 часа
9 яну 2020 09:33,
21
Зумба мастър клас до НДК ще събира пари за Австралия

Вниманието на много известни и не толкова личности е приковано върху нестихващите пожари в Австралия. Бедствието отне живота на 26 души и милиони животни. Трагедията провокира много хора да се включат в борбата с бедствието, набирайки средства чрез различни инициативи.

На 19 януари от 19:30 часа в района на НДК ще се състои Зумба Мастър Клас, средствата от който ще отидат специално за животните в Австралия.  Подобно събитие ще се състои и на 15 януари в Пловдив.

Още по темата

"Ще изпратим средствата към асоциацията, която се грижи за възстановяването и осигуряването на подслон за животните. Ние знаем, че Червеният кръст в Австралия получава много дарения, но не знаем как точно ще бъдат разпределени, а тъжим ужасно много за животните. Искаме средствата да бъдат насочени там", разказа хореографът Боряна Костадинова пред екип на Bulgaria ON AIR.

Тя очаква да бъде уточнен крайният брой на инструкторите, които ще се включат в инициативата, след което ще изпрати имейл с всички подробности до Червения кръст в Австралия. В тренировъчната зала ще бъде поставена кутия за дарения, а изрично ще бъде написано, че няма конкретна сума, която трябва да се остави.

"Кой колкото може, това е благотворителна кауза. До момента сме се събрали повече от 10 инструктори. Всеки един инструктор има клас от минимум 15-20-30 души. Нашата гилдия е навсякъде по света и написахме мотивационно съобщение във Facebook и Instagram, че предизвикваме и другите зумба общества по света да направят същите класове", разясни инструкторът по зумба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
4
 
! Отговори
Да преди 4 години
Какво ще кажат австралийците за избитите камили, имаше статия, че отстрелват 10 000 камили. На тези едно левче не бих дал.
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който не скача е червен. Който скача е лакей.
11
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отчаяни съпруги играещи на испански кючеци....
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Закъсали са го за пари в Австралия, че разни клоуни тука тръгнали да им събират пари...
9
3
 
10
 
! Отговори
Норче преди 4 години
За кенгурите събираме помощи. Да могат да подскачат на воля из австралийския пущиняк. Все пак живеем в глобален свят без граници и без държави. На една планета сме. Трябва да свикнем да живеем заедно .
8
2
 
15
 
! Отговори
Tiger преди 4 години
Боже до къде я докарахме.Най-бедната страна в Европа да събира пари за една от най-богатите!Аз предлагам да започнем да събираме пари за бедните български семейства например.И ако остане някой лев да го изпратим за Австралия.
7
2
 
14
 
! Отговори
Заинтересуван преди 4 години
А не може ли: - да ме изпратите там директно, аз ще гася денонощно ще ям печени корени и ще излезна много по-ценен като кадър на стойност само един (еднопосочен) билет;- или да изпратите наш бивш пожарникар да ги организира и да ..им изпразни Вецовете;- или да изпратите "240 човека" със суха храна и командировъчни за 2-3 месеца с новия правителствен самолет (пари ще има за бензин- споко!). Колкото се върнат, върнат се..за останалите ще съберем за помен1Други предложения с огромен ефект няма
6
3
 
14
 
! Отговори
Боко чумата преди 4 години
***, а за България и спасяването й кога ще събирате? Когато Австралия започне да събира за България, тогава и вие може да се правите на загрижени.
5
4
 
33
 
! Отговори
Като сте почнали... преди 4 години
Съберете пари и за австралийската полиция да хваща по-успешно подпалвачите, каквито вече бяха арестувани с десетки, ама след като се "наиграха". И пари за парламента да бастиса законодателно най-после екоталибаните, заради които т.нар. резервати и поля със суха трева са станали по-пожароопасни от склад за гориво. И пари за "висшата сила" да смени най-после климата и екологията в Австралия, заради които тя си гори неизбежно и редовно. Аман от умствено непълноценни лигльовци и лицемери.
4
7
 
44
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
българите скачат от балконите давят се в морето от болести и мизерия ние сме сезагрижили за животните в австралия съжалявам много за бедствието сполетялодалечния остров но ние сме последни които да даряваме при тази безизходицау нас
3
3
 
29
 
! Отговори
Момо преди 4 години
Имате ли представа колко пъти е разликата в полза на Австралия, ако гледаме БВП на глава от населението?Проблемът не е в липсата на пари, а по-скоро на организация, подценяване и липса на достатъчно специализирана техника за достъп до извънградски терени.
2
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смешници!
1
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На нас кой ще помогне ? Австралия е една от най-богатите страни в света, а гражданите й сред най-заможните. Държавата е и голям съюзник на "западната цивилизация". Защо, когато се случи нещо подобно в западния свят и всички изпадат в умиление. За пожарите в Сибир на никой на запад не му пукаше, за украинския самолет вчера на никого не му пука. Те не ни възприемат за хора ! Време е и ние да им отвърнем подобаващо !