Асен Блатечки преминал COVID само с мурсалски чай

Оказа се, че съм уцелил правилния чай за белодробни проблеми, сподели актьорът
27 дек 2020 12:38,
57
Асен Блатечки преминал COVID само с мурсалски чай
Снимка: БГНЕС

Актьорът Асен Блатечки преборил коронавируса само с мурсалски чай. Това сподели самият той пред Нова тв.

"Знам как се заразих. Ходих на бар с един приятел, поканихме при нас наша приятелка. След седмица тя ми каза, че е с коронавирус. Много исках да го изкарам. Пиех само чай, оказа се, че съм уцелил правилния. Аз много харесвам мурсалски чай, а той се оказа за белодробни проблеми", разказа актьора. Той сподели, че е приемал и витамин D.

Блатечки разказа още, че е опазил семейството си като са спазвали дистанция. Най-трудно е било за сина му Борил, който е нямал търпение да прегърне баща си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
21
 
! Отговори
Ооооп преди 3 години
Така па да ми се не местеше...
22
1
 
26
 
! Отговори
44 преди 3 години
АМАН ОТ ТОЗИ ИЗМИСЛЕН АРТИСТ
21
1
 
25
 
! Отговори
Мурсалският чай... преди 3 години
...е великолепна напитка, но да му се приписват вълшебни качества и то от човек, който трудно изтрезнява и няма на разположение нищо повече от физиономия за продан.....Хе, хе!
20
0
 
31
 
! Отговори
Умен българин преди 3 години
Лъжа и самореклама. Тоя е една прехвалена круша, личност тип Карбовски. С мурсалски чай може само леко да се освежиш , плацебо ефект, уж лекува всичко. Али-бали!
19
1
 
29
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
А бе има ли още хора, които се интересуват от този ръсещ лъжа след лъжа травестит?
18
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами той и прочутия билкар Милко Тошков се лекуваше с билики ама преди 2 седмици умря от Ковид. А Блатечки да продължава с мурсалския чай.
17
0
 
21
 
! Отговори
Бочко преди 3 години
Дайте телефона на тая приятелка да се заразиме и ние някоя вечер,а тоя чай дедовците го пият за да вдигат самолета за кашлицата е мащерката....
16
0
 
22
 
! Отговори
Ром"с преди 3 години
Познато семейство от четери човека изкараха коронавирус ,като при две жени(майка и дъщеря) мина леко ,но вече започнаха да си възврщат обаянието,другта дъщеря въОбще не е почуствала нищо..а бащата премина трудничко с викане на бърза помощ два пъти ,но слава богу всички са добре.И четирмата живееят в апартамент и при тях е нямало изолирване...тъй че този вирус едни лови и имнават леко ,други -не лови,а трети видимо боледуват повечеко ... .
15
0
 
21
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ИМА ХОРА КОИТО САМО С ЧЕСЪН И ЛУК СА ГО ПРЕКАРАЛИ!!! НО ТЕ СА МЛАДИ И ЗДРАВИ!!!99% ОТ ЗАРАЗЕНИТЕ ПОД 18 ГОДИНИ ГО МИНАВАТ И БЕЗ МУРСАЛСКИ ЧАЙ ИЛИ ДРУГИ СПЕЦИАЛНИ ПОМОЩНИ СРЕДСТВА!----------------------------НИЕ ТЪРСИМ ЛЕК ЗА БОЛНИТЕ КОИТО СА С МНОЖЕСТВО ПРИДРУЖАВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И САМО С МУРСАЛСКИ ЧАЙ НАДАЛИ ЩЕ СТАНЕ!---------------ОДОБРЯВАМ МУРСАЛСКИЯ ЧАЙ ,НО И ДА Е ПО-ДОБЪР ОТ ЕДНА МАЩЕРКА 2 ПЪТИ ПАК Е СЛАБО ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ КОВИД19
14
0
 
11
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
това реклама срещу заплащане ли е да му намалят цената и ще минем без реклама
13
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само чай ли бе? Нещо бело нямаше ли?
12
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От мъж, който играе само един и същ типаж.Който си разтури семейството, за да чеша бивша обща на мутрите.Който дава ужасно лош пример с всяко свое вдишване.Акъл не ща!
11
3
 
41
 
! Отговори
Shark преди 3 години
Значи не пишете подобни глупости да подвеждате хората. Не знам дали си давате сметка как изглеждат новините ви! От една страна истерично настояване да се ваксинираме, от друга - някой се излекувал с мурсалски чай. Защо ще се ваксинирам, като това минава само с мурсалски чай?! Крайностите ви стигат до малУУУмие. Пневмония без антибиотици не минава, сума хора си отидоха заради лечение с чайчета. Не залитайте в крайности, ставате за подигравка!
10
1
 
41
 
! Отговори
Препатила преди 3 години
И мъжът ми пиеше и мурсалски чай, и арония, и антибиотик и всичко, каквото трябва, но пак направи двустранна пневмония и ако не бяха в един момент инжекциите дексаметазон, щеше да стигне до болница. А аз покрай него се оказах с антитела без симптоми. Така че дано имате късмет да мине с чай! То което ще мине с чай, ще мине и без чай.
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тест правил ли си е или просто да си говорим и да събираме лакове?
8
0
 
32
 
! Отговори
гост преди 3 години
Отворих статията само за да прочета коментарите към нея. Въобще не погледнах текста. Когато коментарите започват да стават по-интерсни от новините, наистина е по-добре да се замислите, дали да не се захванете с нещо друго, вместо да мъчите хората с подобни "новини".
7
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Блатечки е абсолютен нарцис!!!
6
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А тоя см0таняк какво е правил в бара, при условие че трябва да се спазва някаква карантина и да не се събират ей така хора... После що има болни. Българите заслужаваме задължителна ваксина.
5
18
 
11
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
Много Смъртоносен тоз Вирус - трябва ти тест за да разбереш, че си Болен, а лечението - Мурсалско Чайче!
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аха..а в хладилника си погледна ли бе,блато..чки?Някой пак да не го е изпразнил?Я виж пак? Голям клоун тоя бе!!