6 причини един мъж да се отдръпне от вас

Той не вижда бъдеще с вас
10 апр 2024 22:30, Александър Попов
27
6 причини един мъж да се отдръпне от вас
Снимка: Istock

Понякога се случва един мъж да е силно заинтересуван от вас, но впоследствие интересът му да спадне. Причините за това могат да са различни. Много жени бързат да обвиняват себе си и да смятат, че са направили нещо погрешно, за да го отблъснат.

Преди да започнете да се съмнявате в себе си и да губите самочувствието си като жена, вижте какви могат да са причините мъжете да губят интерес.

1. Може да е влюбен в друга.

Понякога мъжете се впечатляват от жени които срещат, независимо, че в момента са влюбени. Може и вашият случай да е такъв. Не бързайте да се отчайвате. Ако и вие имате интерес към него, не насилвайте нещата и не правете прибързани решения. Нищо не е напълно изгубено.

2. Той може да не е чак толкова влюбен във вас все още.

В много случаи мъжкият интерес се подбужда внезапно и бурно, а след това стихва. Искрата на интереса, страстта може да се разпали и да угасне с еднаква скорост. Причината невинаги е във вас, затова не бързайте да търсите вина в себе си. Няма как да знаете какво търси и какво цени един мъж в жените. Така че не се обвинявайте и не се опитвайте да се променяте и нагаждате според нечии вкусове. Бъдете себе си и така ще срещнете най-подходящия партньор за вас, който ще ви оценява и приема каквито сте.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
"Гледам от 6ти април 41ва година! Мъж к*рвар не съм видела, но всяка втора жена, която идва при мен, е уроспия!"В тази връзка освен готованка и златотърсачка, никой не иска жена, която преди това е била с много мъже. Освен ако и самият той също е бил с много жени....
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не ми обяснявайте как е на Запад, защото от 10 години живея там! Семейството, включително и финансовата част, е отговорност и на двамата! Да не говорим, че ако си на висока позиция с да кажем, хубава заплата, данъците са ОГРОМНИ и е абсолютно невъзможно сам човек да издържа семейство! Та още ми разправяйте глупости как мъжът бил длъжен. В нормалните държави такова нещо няма! Също познавах баба ви Ванга. Видеото го има свободно, гледайте го:
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Един истински мъж се отдръпва от следните неща свързани с жените: 1. Жени спали с много други мъже; 2. Нечистoплътни (мръсни, миришещи, некъпани, с мазна коса, с непрани дрехи, неподдържани); 3. С лош характер (заядливи, завистливи, жлъчни, скандалджийки, прекалено устати, кресливи, дуднещи, натякващи, черногледи, злопаметни, лесно обиждащи се, мързеливи, алчни); 4. Имат кофти семейство и кофти минало; 5. Флиртаджийки; 6. Злоупотребяващи с алкохол и наркотици;
17
3
 
2
 
! Отговори
една жена преди 2 седмици
Каква чудесна тема! Да могат да се наоплакват мъжленцата :)
16
1
 
4
 
! Отговори
Пак до 18 преди 2 седмици
Предлагам да обърнеш внимание на това колко от днешните мъже в България очакват от жената това, което ти си описал в първото си изречение и твърдиш, че това били женски претенции спрямо мъжа. Да, има много такива жени. Но никак не са малко и готованците използвачи, които си търсят съпруга или даже само приятелка, която изцяло или поне частично да поеме издръжката им.
15
3
 
3
 
! Отговори
До 18 преди 2 седмици
Само че на Запад изобщо не поставят под съмнение правилото, че мъжът е длъжен да издържа семейството. В Близкия изток пък, че даже и в съседна Турция, за повечето мъже е въпрос на чест никога да не посягат на парите на жените си, независимо дали тези пари са дадени като зестра или съпругата е съвременна жена и работи за заплата.
14
0
 
3
 
! Отговори
Трифон преди 2 седмици
това дъската да не е умна, да е леля и да истерясва не е проблем. Също не е проем и да не е много убава стига да се дъбира у М или S. също ако отвеме навреме ме гони с нощ или удря с чук не е грижа. Доста сте рацнежени бравадос, да и нека си харчи парите, кво толкова.
13
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
От Пловдив съм. Когато Марица пресъхне и крокодилите тръгнат по улиците става страшно. Крокита с малки тити и огромен гз от малките населени места.
12
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Седма, не на последно място, да го използвате за ходещ банкомат, да изисквате да има много пари, изцяло той да осигурява всичко, апартамент, храна, кола, екскурзийки, ресторанти, парцали. А ако вие въобще работите, вашите пари да са си за вас, да не внасяте нищо в семейния бюджет само да вземате. Един колега на 22 усети навреме, че приятелката му е такава, и я изгони. На Запад нито един уважаващ себе си мъж няма да търпи такава жена, колкото и възможности да има. Рано или късно ще я шкартира.
11
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
6 истински причини да се отдръпне от вас: 1) Дебела сте, 2) Гpoзна сте, 3) Тъ-па сте, 4) Нямате друга обща тема, освен секс, 5) Застаряваща лелка сте, 6) и най-важно: създавате постоянни драми, истерии и нервни настроения и за най-малката дреболия
10
5
 
15
 
! Отговори
Чичо преди 2 седмици
1. Имате гаден характер. 2. Материалистка сте. 3. Малки са ви циците. 4.Не пускате отзад. 5. Вечно се измъквате с изтъркания лаф, че ви боли главата. 6. Интетесувате се само от себе си.
9
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Причината е само една- има друга!
8
8
 
4
 
! Отговори
Зависи преди 2 седмици
Ако онзи, който се отдръпва, е под 25-27 г., той още не се е наживял и му се иска още да си похойка с различни момичета, без да се обвързва. Затова не се сближава много дори с онези, които много му харесват много.
7
6
 
1
 
! Отговори
Зайо байо преди 2 седмици
Не е млякооо... ***... Ра.... Сииии
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Измишльотини!
5
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Що те насадиха, Сашо, да пишеш за аз жената :))
4
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
работи като министър на финансите на бг
3
3
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 2 седмици
Аз казах за Асен Василев.... Е мое ли така да ми свали либидото...
2
3
 
9
 
! Отговори
Много ясно преди 2 седмици
На Асен Василев му мирише... Чорапите...
1
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Леле! И всички изброени възможни причини са в него. А тя е света вода ненапита. И това е статия, писана от мъж за аз-жената. Муахахахахаха!