Как да разберем дали сме урочасани?

Конфликти и спорове в отношенията
10 апр 2024 17:45, Михаела Лазарова
25
Как да разберем дали сме урочасани?
Снимка: Istock

Вероятно няма човек, на когото след среща с познати, близки или непознати, за които по някакъв начин сме усетили, че имат негативна енергия, да не са му се случвали неприятни неща, като да падне на улицата, да се спъва често, да пада често, да се почувства зле или нервен и то без причина. В такива моменти, обикновено интуицията ни подсказва, че сме урочасани.

По какви други начини можем да различим уроките?

1. Чувствате се мързеливо, без енергия

Един от симптомите, че може би сте урочасани е липсата на енергия, често прозяване. Чувствате се така, сякаш нямате сили, искате да легнете да си починете. Изведнъж се усещате много изтощени и то без конкретна причина.

2. Имате физически симптоми

Физическите неразположения, които могат да нарушат баланса ни, ако някой ни е „хвърлил лошо око“ могат да не са само усещане за внезапна слабост и умора. Може да се проявят като сърбеж по кожата поради възпаление.

Друго физическо състояние, което може да забележите, са необясними синини по тялото, въпреки че не си спомняте никакви наранявания. Под очите ви могат да се образуват тъмни кръгове, което означава отрицателна енергия около вас.

Главоболието е често срещан симптом, който отбелязват онези, които вярват в уроки. Разбира се, ако сте изключили всички медицински обяснения като дехидратация, високо кръвно, магнитни бури, месечен цикъл, липса на сън или хранене, стрес, то може би някой ви е погледнал със зли очи. Недостигът на въздух също може да се дължи на уроки.

За гадене, повтарящи се заболявания, болки в тялото също се смята, че може да са признак на уроки. Въпреки това, консултацията с лекар не бива да бъде отлагана.

Малките деца стават по-нервни, плачат, трудно заспиват вечер.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: магияурокизли очи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Дрън Дрън преди 1 месец
Голяма тъпотия!Как Ви идва на ум да пишете за това?Явно има много балъци, които вярват в това!?
19
1
 
4
 
! Отговори
съвет от знаещ преди 1 месец
Ако щете вярвайте,ако щете недейте,но стойте настрана от такива работи!Защото бедна ви е фантазията какво може да ви се случи!!!
18
0
 
7
 
! Отговори
Някой преди 1 месец
Неверието е най-голямата защита от уроки, магии, лоши очи и т.н.
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има и друго - лечебната сила на някои баячки. И в тази област има изследвания. Проучван е тембърът на гласа на баячките и ритъмът на баялните текстове - някои от тях въздействат успокояващо, в някои от случаите това има за следствие облекчаването на някакво страдание, например страхова невроза. Такива особености имат не само някои нашенски народни баяния, но и различни шамански песнопения, записвани по света.
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
- - - Въпросът е дали тази способност се дължи на някакви лични качества, които би трябвало да са следствие от мутации или става въпрос за оцелели знания и достижения на високоразвита цивилизация, каквато може би е съществувала на нашата планета, но впоследствие е загинала. С две думи, има трудно обясними явления, които са обект на научни изследвания. Но когато ви препоръчват магьосници, това в 99.99% от случаите са врели-некипели и капани за наивници. Има и друго -
15
1
 
2
 
! Отговори
По света има научни преди 1 месец
институции, които се занимават с изследване на екстраординарни явления, включително и енергийното въздействие на погледа на някои хора. Това има обяснение, но не знам дали науката е достигнала такава степен на развитие, за да може да го обясни. Предмет на изследване е и способността на някои хора съзнателно да въздействат на енергийни полета (не знам как го постигат) - счита се, че в далечното минало този тип дейност е била считана за магия. Въпросът е дали тази способност се дължа на - - -
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Смейте се вие, но нямате представа колко клиенти имат онези индивиди, които претендират, че могат да правят магии и да развалят магии (включително и уроки). Най-станно е това, че при тях ходят и интелигентни хора. Представящите са за магьосници и развалящи магии са нещо различно от онези, които претендират, че са екстрасенси. - - - Ще напиша още един коментар.
13
0
 
0
 
! Отговори
Малко срам? преди 1 месец
Да бе, забравих за момент кой сайт съм кликнал. Защо ли питам...
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Смолян всички се занимават с магии и затова гробищата са пълни.
11
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хм,много не вярват в Това ,но аз вярвам.(зная ,че Сега умните и програмираните ще се смеят..)но действително има уроци и има баби които ги махат и те никога пари не искат , но се оставя кой колкото обича,но трябва да са монетки(1000евро в монетки)}.Уроците могат да предават определени хора и те са ...
10
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Видях заглавието и бях готов да се обзаложа $1 млн че е преписана от Мишето. Само тя ги праска такива глупости
9
4
 
4
 
! Отговори
Slayter преди 1 месец
Против уроки пийте нафта на пълнолуние по около 100 гр. Ако ви издържи ауспуха слагайте примеси от добавките в бензиностанциите.
8
2
 
0
 
! Отговори
sante_dog преди 1 месец
НЕ СТЕ УРОЧАСАНИ!
7
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
О, след зодиите и картите таро, вече минахме и на уроки. Спрете се малко, вече минавате фазата на невинна налудничавост.
6
9
 
12
 
! Отговори
ужас преди 1 месец
да се смееш ли да плачеш ли, с подобни средновековни статии убеждавате българските неандерталци,че Земята е плоска,че вакснините са вредни,че трябва да си сложиш шапка от алумиево фолио срещу 5G и т.н. и т.н,важното е да се служи на руските интереси и народа да тъне в невежество,така,де няма само в милиони да тъне
5
5
 
1
 
! Отговори
ze nigmar преди 1 месец
Определено не съм от бизнеса с банани на кокаиновият флот:)))
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Първо проверете дали те сте слънчасали!
3
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Българското племе било второ в света по вярване в суеверия. Нашио вика "ето, не сме първи, защото някой ни е урочасал!"
2
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Развалям магии 1000 евро :)))
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
живко часовника и той урочасан сигурно горкия, в болница даже влезе, но така става като се сдобивате с урочасани предмети