Mода за сезона: 6 лесни тоалета, които винаги са класика

Прости, елегантни и модерни
16 апр 2024 23:30, Дарена Найденова
2
Mода за сезона: 6 лесни тоалета, които винаги са класика
Снимка: iStock

Модното махало се движи силно към по-семпъл начин на обличане този сезон. Разбира се, изкуството на максимализма остава, но има всеобхватно усещане за завръщането към основните за пролетта с еволюцията на по-класически дрехи в дизайнерските колекции на марките. И по този начин идеята за устойчива мода влиза в светлината на прожекторите.

Устойчивата мода може да се тълкува по два начина – като концепция за носене на едни и същи дрехи много пъти, но и като начин да се избират тоалети, които лесно се създават чрез комбинирането на прости и безпроблемни артикули. По същество казано, лесни и ясни комплекти, които действително пасват в рамките на ежедневния живот на хората. Тук говорим за класически пуловери с кръгло деколте, дънки с прави крачоли, блейзъри и равни обувки.

През пролетта нещата стават още по-лесни, тъй като залагаме на по-леки материи и имаме много повече избори от артикули. Вместо да прекарвате излишно време по магазините, ви съветваме да претърсите гардероба си, защото следващите ни предложения за сезонни тоалети могат да бъдат съставени с това, което вече имате. Не бързайте да изхвърляте старите си дрехи, тъй като може да им вдъхнете нов живот, като ги комбинирате по различен начин тази пролет.

Прости, елегантни и модерни тоалети за пролетта можете да видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: устойчива мода
Още от За да се разбираме
Шест стъпки в намирането на партньор, ако сте над 40
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Класиката си е класика. Модата сега е такава, че не мога да позная клошар ли е, гъзаp.ли е! Онзи ден гледам Адидас пусна мръсни маратонки по над 200 евро.