11 неща, за които да внимавате във връзката

Неспособност за разрешаване на конфликт
25 апр 2024 18:37, Михаела Лазарова
3
11 неща, за които да внимавате във връзката
Снимка: Istock

Никоя любовна връзка не е идеална. Но с любимия ни човек бихме могли да работим заедно като екип за това да сме максимално щастливи и подкрепящи се във всяка ситуация. Истината е, че не с всеки партньор това е постижимо. Дори и началото на връзката ни да е било обещаващо, малко по малко започват да изникват червени флагчета, които не са за подценяване, а са показател, че може би се намираме в грешните взаимоотношения.

Вижте кои са.

1. Прекалено контролиращо поведение – Прекалено контролиращото поведение може да бъде прикрито под формата на грижа, оправдана ревност.

2. Липса на доверие – Там където няма доверие, няма как да има любов. Основен признак за нестабилна връзка е, когато с любимия човек си нямате доверие.

3. Усещане за ниско самочувствие – Любимият ви човек е този, който трябва да ви помага да обичате себе си повече, да ви подкрепя, а не да ви принизява.

4. Физическо, емоционално или психическо насилие – Това са безспорни проблеми във всяка връзка. Емоционалното и психическото насилие може да бъде също толкова вредно в дългосрочен план, колкото и физическото.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от Свободно време.
Дамски чанти - моделите, които са актуални този сезон
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нашата не е такава!
1
1
 
1
 
! Отговори
Трифон преди 1 седмица
А статия как да придумаме половинката да се размножава кога? Имах скандал като започнах темата, а тъщарока още дори не е дочула. Ако напищеш добра статия те признавам.