Day off - Family time - виртуални приключения и игри на открито

Събитието е тази събота от 10 до 18 часа
10 май 2024 14:16, Инна Ангелова
4

Сайтът az-jenata.bg ще зарадва малки и пораснали деца заедно с техните родители със събитието Day off - Family time. То ще се проведе тази събота, 11 май, и ще продължи през целия ден - от 10 до 18 часа.

“Ще има обособени зони за здравословен начин на живот, спорт, занимания, игри, свободно време, образование. Посетителите ще могат да научат полезна информация за това как да се грижат за себе си, за семейството си, как да прекарват пълноценно свободното си време, ще могат да спечелят и награди. За да се включат в томболата, посетителите ще трябва да обиколят всички щандове. Наградите са свързани с почивки на море и планина”, каза за предаването “България сутрин” главният редактор на az-jenata.bg Мария Дуковска.

Тя допълни, че в сайта има пълна информация за събитието, както и за локацията. Предварително записване не е необходимо.

“Ще има много занимания за най-малките, в които ще може да се включат и с родителите - ще има виртуални приключения, ще има ателие за приказки, сантиментален ретро кът с игра на дама. Няма ограничения. Достъпът е свободен", каза още Дуковска пред телевизията.

Тя отбеляза, че сайтът повече от 20 години се занимава с това да дава полезна информация на читателите, които в по-голямата си част са дами. По думите ѝ жените харесват все повече статии за здравословен начин на живот - ментално и емоционално здраве. Има и около 20% посещаемост от мъже. Те четат както готварски рецети, така и статии за връзки, имат интерес и към здравословното хранене.

На въпрос колко време е отнело за подготовката на събитието Day off - Family time тя отговори, че са били необходими няколко месеца, като екипът, който се занимава с организацията, включва много хора.

"Периодично пускаме нови рубрики. Най-новите ни са: "Родени за родители" - в нея публикуваме много статии със съвети за отглеждане на деца, имаме и рубрика с психолог. Всеки може да ни изпрати въпрос на редакционния имейл. Ние го публикуваме анонимно и професионален психолог дава своето мнение", обясни Дуковска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от Миш-маш
За дома, за градината... Да пазаруваме изгодно в една "Супер седмица"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ко каза ко :)))
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Почивен ден - Време за семейството.
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
e, day-off, а е в събота...
1
0
 
4
 
! Отговори
Дядо ми едно време преди 1 седмица
все на "Day-off - family time" ходеше, с това ще го запомня...