Българинът отстрани... е комедия на абсурда

Режисьорът на "Мисия Лондон" пред Dnes.bg
21 апр 2010 12:31, Екип на Dnes.bg
103

 

Как един роман на млад български писател се превръща в най-гледания български филм?

Дебютът в пълнометражното кино на Димитър Митовски събра над 46 хиляди зрители в киносалоните само през първите три дни от прожекцията му.

Трябва да се гледа филмът, за да се види българинът отстрани – такъв, какъвто е, казва режисьорът.

За това, което още не знаете за „Мисия Лондон“, Митовски разказва пред Dnes.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
*** ...
11
12
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Стига сте хейтерствали, злобяли и завиждали, за това, че някой българин е направил нещо качествено. Реклама било, по слаба книга бил правен филма... Радвайте се малко за нашите!
10
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Че кои ви кара да гледате американски филми. Като не ви харесва и спирате филма. Тук всички са писали все едно някой ги принуждава ;)))))
9
5
 
19
 
! Отговори
Пак аз преди 14 години
Скъпи сънародници,Ако ви е тъпо и си нямате друга работа - отворете днес.бг, но моля не четете статиите ... само коментарите отдолу - забавлението ви е гарантирано!
8
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
найс, а?
7
10
 
31
 
! Отговори
Пенчо преди 14 години
Като имаш толкова претенции вземи ти напиши най-силната книга в модерната ни история. О не, извинявай - забравих, че е по-лесно да мрънкаш и да даваш акъл.
6
12
 
41
 
! Отговори
Иван преди 14 години
Филмчето си е хубаво. Естествено като за Българско. Не са вложени 300 милиона в него нали ? Посмях се много и бих казал, че много ми липсват филмите на който ти говорят на български. Амато от американски тъпотии с по 5 реплики 2 от които шит и фак... Аз останах доволен от филма и го препоръчвам. В него има и дълбок смисъл стига да можеш да го откриеш.
5
4
 
15
 
! Отговори
Илиян преди 14 години
Скоро ще гледам Мисия Лондон, но едва ли ще достигне нивото на простотия в Хълма. Който иска да види българската действителност отпреди години, нека намери Хълма на боровинките- участват- Зуека, Лафазанов, Гърбов и т.н.
4
11
 
23
 
! Отговори
Kiro преди 14 години
Ееее, ама навсякъде разбирачи, Мисия Лондон била слаба книга.. не знам си какво. Ей, вярно сме смешен народ..
3
4
 
18
 
! Отговори
Грую преди 14 години
А "Хълмът на боровинките" никой ли не помни? Там лъсваме в целия си "блясък" и смехът е сладко-кисел ;)
2
7
 
37
 
! Отговори
Пич преди 14 години
" Българинът направи касов хит филм, който е правен по една от най-слабите книги в модерната ни история"Ами същото като братята американци. Те правят доста по-големи хитове от доста по-*** истории. За правки - Avatar :)
1
19
 
34
 
! Отговори
стига глупости преди 14 години
За едно е прав - българинът наистина е комедия на абсурда. Българинът направи касов хит филм, който е правен по една от най-слабите книги в модерната ни история. И това само защото имаше много реклама. Можеше да е която и да е история или книга - номерът е че рекламата работи. Кажете сега - не сме ли овце?И стига с това "Млад български автор" - Алек Попов е на 45г.!!!! Поредният "многообещаващ млад", който остаря докато го чакахме да изгрее!