Боги отново в борба за X Factor, но в любовта

Музикалният талант за своя дебют, мечти и трепети пред Dnes.bg
Обновена: 7 юни 2012 15:37 | 7 юни 2012 15:30,
59
Боги отново в борба за X Factor, но в любовта
Богомил е доволен от дебюта си. Снимка: Вирджиния рекърдс

От два дни вече е факт първият самостоятелен сингъл на Богомил "Спри". Талантът, заради когото бяха нарушени правилата на X Factor, остана на второ място в шоуто, но определено спечели симпатиите на зрители и фенове.

Парчето е денс, написано е от немски композитори, но това не означава, че това ще е неговата ниша в бъдеще.

"Смятам, че един изпълнител трябва да предлага песни в различни стилове. Не смятам да се ограничавам", заяви Боги пред Dnes.bg.

За него е важно да не бъде част от изпълнителите, които правят песен веднъж годишно. "Съзнавам, че е много трудно да се създаде едно парче, изисква не само време и идеи, но и немалко пари. Но ми звучи ограничаващо да имам песен на година", смята младият изпълнител.

Още по темата

Той е доволен от дебютната си песен и видеото към нея, надява се да се хареса и на хората.

Факт е, че участниците в чуждестранните издания на формата използват понатрупаната слава по време на излъчване на шоуто и новите им песни, та дори и албуми са готови още с обявяването на победителя. У нас нещата се забавиха с няколко месеца.

"Има много фактори песента да излезе сега. Основният е, че трябваше първо Рафи да представи своето парче, както си е по регламент. Иначе по песента работим от края на април", обяснява Богомил.

Любопитно ни е с какво се е променил животът на таланта за тази повече от половин година, как го приемат в Горна Оряховица - града, в който учи и живее.

"Покрай участието в X Factor бях поизостанал в училище. Учих здраво и си взех изпитите от първия срок. Иначе не смятам, че нещо се е променило кой знае колко в живота ми. Радвам се, че отношенията ми с приятелите са си същите, едно предаване не може да слага някакви пречки между нас. Сигурно има и такива, които ме сочат с пръст и си казват: "Тоя какво ми се прави на звезда", но това са единици и не ме познават", разказва изпълнителят.

Той твърди, че успехът в музикалното шоу му е донесло само положителни емоции и ако има някаква промяна в него, тя е, че е станал по-упорит, по-отговорен и знае какво иска.

А сред неговите желания е да учи и да работи в чужбина. Иска да записва все повече песни, но смята, че най-големи възможности има в Америка. Затова и отсега мисли къде ще кандидатства. За момента му харесва в Горна Оряховица, тъй като е далеч от голямото напрежение в столицата и гледа на работата и учението с по-голямо спокойствие.

Намеренията и мечтите му са ясни, но доколко ще се осъществят, ще покаже времето, а защо не и любовта.

Оказва се, че на Боги му предстои трудна борба, в която SMS-ите и журито нямат никаква роля. Борба за женско сърце и внимание.

"Има момиче, което харесвам. Досега съм правил намеци, сигурно и тя се досеща за чувствата ми, но е време за по-смели действия. Работя по въпроса", категоричен е деветокласникът.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: X FactorБоги
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
фен преди 11 години
Това връзкарче беше набутано във Фактора за сметка на някой по-кадърен от него.Регламента се съобразява с възраста на изпълнителите .Но не би.Като му мутира гласчето няма да може да изпее и две ноти.
38
0
 
2
 
! Отговори
Vittorio преди 11 години
Успех на момчето, като за начало не е крайно зле. Има време ще се научи ! Хайде стига сте злобяли драги ми драскачи!
37
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Откъде изскочи този мутант? Кога стана звезда и откога събра толкова фенове във форума?А до промития мозък 50: Ами нормално е да има злоба в България, като налагат тази помия за музика. Ти ако не можеш да уважаваш истинската музика и слушаш каквото ти кажат, не всички сме така.
36
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боги,ако попаднеш на коментарите тук,не се отчайвай...В България псувните и обидите са част от живота на можещите,защото злобата ни е в природата...За да бъдеш звезда,трябва да си едновременно и мразен и обичан. Имаше една песен,в която се пееше:"Най-мъчно се понася чуждо щастие и чужд успех."
35
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много радва,този е единственият нов /след 89-та/ български изпълнител,който ме зарибява да му бъда верен фен.
34
0
 
8
 
! Отговори
до 44 преди 11 години
Наистина е прекрасно и интелигентно дете, дано и аз като учител да имам щастието да обучавам такива прекрасни възпитаници.
33
0
 
1
 
! Отговори
до 42 преди 11 години
Еми това не е проблем,защото си е световна тенденция-песните днес са продукт,който се употребява за няколко години и се изхвърля,такъв е светът.
32
0
 
3
 
! Отговори
до Диоген преди 11 години
Къде са Митко Щерев,Тончо Русев,нали все мърнкат ,че Лили Иванова не им дава пари за песни.Да напишат няколко песни на някой български младеж,защото има много талантливи,но нечути.
31
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Рафи, тафи, боги, гуфи.. хаха какви са тия
30
6
 
18
 
! Отговори
Учителката му преди 11 години
Учих Богомил в началните класове цели 4 години. Това е едно прекрасно, талантливо,възпитано и много толерантно момче, на което можете само да дишате във врата и НИКОГА няма да имате и наполовината от неговия успех, нито от неговата полулярност. Ако повече млади хора са като него, светът ще бъде по- красив и добър. Пък вие си плюйте колкото си щете!
29
1
 
12
 
! Отговори
lego преди 11 години
Ще кажа само *** песента е много по-хубава от тази на Рафи. А Богомил е далеч по убедителен от напъващият се Рафи. Не забравяйте, момчето е на 15-16 години. Връстниците му пушат иговорят развален български из някой градски парк миришещ на пикня. Богомил продължава да ме изненадва приятно, въпреки че бях и продължавам да съм скептичен!!!
28
6
 
3
 
! Отговори
до 39 преди 11 години
"Страхливи, злобни и мизерни анонимници" Еди, ти нормален ли си? Ти също си анонимен, а се заяждаш с анонимните.:))) Аман от самочувствието на някакви полу-богове. А като този пубер те кефи отивай и си купи негов диск. Съмнявам се, че ще го направиш. Поредната българска комерсия, която дори няма правото да се нарича музика. Изглежда на *** чалгари и поомръзна чалгата и сега гледат с каква друга помия да им залеят мозъка.
27
3
 
6
 
! Отговори
еди преди 11 години
Простаците да престанат да коментират а да си отидат в обора където им е мястото.Страхливи, злобни и мизерни анонимници.Идете да ринете при добитъка.На добър час мило и талантливо момче!
26
3
 
11
 
! Отговори
Диоген преди 11 години
Приятна песен - но толкова.За съжаление не разкрива огромните гласови възможности на Богомил.В България има гласовити деца но няма кой да им напише качествени песни.Той е няколко нива над пъпчивия Джъстин.Жалко за талантите ни!
25
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
песнички..
24
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Завистливци,големите мъже!!! Какво,искате да псува и да маа салата с ракия като вас ли,за да бъде balkanian macho man,ай се скрийте... и Бийбър и този са прекрасни
23
22
 
4
 
! Отговори
Арменеца преди 11 години
Къф е тоя пепи.Рафи е по-талантлив.Арменците сме генетично по-добри в културата и изкуството.
22
4
 
8
 
! Отговори
Dance преди 11 години
Парчето е доста добро, а ако го нямаше и това Тик-Так (2:13) щеше да е още по-хубаво. Успех на Боги, има талант.
21
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много е некадърно това връзкарче!
20
2
 
19
 
! Отговори
д преди 11 години
Вижте сега . Не е нужно да оплюваме всичко българско , явно американската и други пропаганди са свършили работа . В никакъв случай не съм му адвокат на момчето , не казвам и , че песента му е хит или кой знае какво и той самият го знае , но не е лоша . Сравнение с онази госпожица Джъстин Бийбър нашият има по-зрял глас и ако беше в друга държава може би кариерата му щеше да е по-голяма . А че връзкарство има в този и всеки др бизнес има - и Тома беше връзкар и Рафи и др.Практика е явно.