Еминем и 50 Cent тръгват на общо турне

Първата обща концертна обиколка на двамата рапъри започва на 7 юли
6 апр 2005 11:56,
Еминем и 50 Cent тръгват на общо турне
Най-продаваният рапър в историята Еминем и неговото откритие 50 cent тръгват на първото си общо турне от 7 юли, съобщи Tialoto.bg.

Това е и първата концертна обиколка на Еминем след издаването на албума „Encore” през ноември 2004г., който стана 5 пъти платинен в САЩ.

Името на турнето е „Anger Management” и това е третото му издание за последните три години.

50 Cent е на върха в класациите в момента след като новият му албум “The Massacre”, който излезе на пазара през месец март, се продаде в рекордните 3 млн. копия досега.

Освен турнето, 50 Cent започна снимките за дебютния си филм, което ще му попречи да участва на първите 2 дати в Индианаполис и Колумбъс. На тези 2 дати той ще бъде заместен от рапъра Лудакрис.

“Изчаквахме най-подходящия момент и мисля, че той дойде.” – казва Еминем. Винаги съм се опитвал всяко турне да бъде по-добро от предишното. Мисля, че този път наистина ще се получи”.

Всички изпълнители от звукозаписната компания на Еминем - Shady Records ще са с него и 50 Cent на обиколката, която ще продължи 5 седмици и половина.

Освен песни от албума “Encore”, които Еминем за първи път ще изпълни на живо, феновете могат да видят и изпълнения на Д-12, Оби Трайс и на най-новото попълнение в редиците – Стат Куо, който наскоро подписа с Shady.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание