Нова песен от Каризма и чужди звезди за рождения ден нa радио Сити

Сред гостите са Ishtar, Uniting Nations, Аkcеnt, Dhany от Benassi Bros., Аneela, Arash, Pachanga, Kaризма, Румънеца и Енчев и Сантра с Кристо
3 фев 2006 18:08,
Нова песен от Каризма и чужди звезди за рождения ден нa радио Сити
Румънските плейбои Акчент също ще вземат участие на партито Снимка: Sony BMG
Радио “Сити” празнува 5-ти рожден ден с грандиозен концерт на площад Батенберг в София в компанията на много чужди и родни звезди. Сред имената на участниците блестят харизматичната израелка Ishtar, авторите на хита “Ai no corrida” британците Uniting Nations и румънската група Аkcеnt.

Останалите чуждестранни изпълнители са Dhany от Benassi Bros., Аneela с хита си Jandee, иранеца Arash, немската група Pachanga заедно със своите танцьорки. Певицата Sandy, родена в Англия и живееща в Милано, пък идва да изпълни за многобройните фенове на феноменалния й глас, превърналите се в клубни химни “Illusion” и “Get Better” на Benassi Bros.

Партито ще е на 23 февруари, от 20 часа, като ще бъде напълно безплатно за феновете на площад Батенберг. За останалите, които нямат възможност да дойдат, ще има и телевизионно излъчване по bTV и телевизия City същата вечер от 22:30.

За рождения ден са подготвени куп изненади от родните ни звезди. Дует Каризма , че изпълнят нова песен от предстоящият си албум, която никой досега не е чувал. Сред останалите български участници са Сантра и Кристо, както и Румънеца и Енчев.

От медията не скриха, че продължават да се водят преговори с още няколко световно известни имена, така че са възможни още изненади.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание