Слави Трифонов поема на турне в Америка

Дългия ще радва сънародниците ни в САЩ и Канада
23 юли 2010 12:10, Красимир Ангелов
106
Слави Трифонов поема на турне в Америка
Снимка: Булфото

Слави Трифонов ще направи презокеанско турне за българите в САЩ и Канада, съобщава mp3.bg.

В края на септември и началото на октомври Слави и Ку-Ку Бенд, заедно с балет „Магаданс” и актьорите Краси Радков, Виктор Калев и Мариан Бачев, ще представят своето шоу последователно в градовете Бостън (23.09.), Ню Йорк (25.09.), Чикаго (30.09.) и Лос Анджелис (02.10.).

За Канада пък са определени градовете Торонто и Монреал. При голям интерес от страна на публиката са възможни както осъществяването на два концерта в един ден, така и добавянето на нови допълнителни дати, информират организаторите.

Концертите на гологлавия шоумен ще бъдат в спортни зали с капацитет от 2000 до 6000 души, а не по кръчми и църкви, каквато бе практиката при повечето посещения на родни звезди зад океана.

Екипът му включва 50 човека и огромна озвучителна, осветителна апаратура, които ще бъдат превозвани със самолет, предоставен от обслужващата турнето компания.

Организаторите обявяват, че цените на билетите варират между 40 и 50 щатски доларa, а за пенсионери, инвалиди и деца ще бъдат по 30 доларa.

Вижте още за предстоящото турне на Слави Трифонов
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
6
 
8
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 13 години
Какво толкова злобеете от това, че ще ходи да пее при българите в Америка. Може да го направи - отива. Вие ако можете да го направите, направете го, ако не стойте си тука. Като не Ви харесва шоуто - не го гледайте. Като не Ви харесва музиката му - не я слушайте. Като не Ви харесва какво говори, не го слушайте. Аме не се и дръжте гаменски, както правите сега, да обиждате хората за щаяло и за нещяло, защото утре вас така ще Ви обиждат, и съм сигурен, няма да Ви харесва!
69
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Biletite za koncerta na Rammstein v Canada (Quebec) biaha po 45 dolara!!! Koi shte dade sa Slavi 40-50$???
68
7
 
25
 
! Отговори
Machiavelli преди 13 години
Когато човека пълнеше цели стадиони с едно ферари с цвят червен, беше голям и народа му се възхищаваше, а сега е ***, глупав, *** и кво ли не.Разбирам, шоуто е отегчително, но това не е причина човека да се мрази, ненавижда и обижда, просто нормалните хора биха спряли да го гледат и до там, разбира се с уважение за това което е постигнал и заради хората които е веселил.Жалък народ сте, чак понякога човек да го е яд направо. Няма оправанка хора, не 100, ми 2000 години няма да стигнат...
67
9
 
9
 
! Отговори
се преди 13 години
Като е скучно не го гледай но в момента е най гледаемото и успешно шоу в България това е факт.
66
5
 
9
 
! Отговори
mind twist преди 13 години
ДПС финансира, как няма да може да си го позволи. Нали тухашните офце трябва да си помислят че Слави е голяма работа щом чак в Хамериката го харесват.Отива предисборно да агитира за ДПС, но не явно, щото дразни. Само имагинерно говори за родолюбие, патриотизъм, но е долна гнида финансирана от ДПС и БКП. Плюе само тези които трябва.
65
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Айде чао Слави и не бързай да се връщаш !
64
2
 
6
 
! Отговори
koko преди 13 години
какво турне бе хора..гладът е по силен от тока......спонсорите му се покриха
63
22
 
12
 
! Отговори
Лейди преди 13 години
Слави пожелавам успех на целия екип. Вие сте най-добрите. Надяваме се да снимате и да ни покажете някой от концертите и по БТВ.Много злобни и завистливи, дребни и миризливи анонимковци бродят из нета. Завистта е грях, нали знаете. Заради греховете си отиваме в Ада.
62
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бе нека си харчи парите с кеф, само ако може да спре да замърсява ефира със скучното си шоу...
61
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да в понедник го каза в шоуто...ама сега трябва да направим махленски спор в сайта,та да има повече кликания.....рекламата храни
60
3
 
16
 
! Отговори
baiko преди 13 години
Верно ли чувам че щели да го махат от БТВ-то тоя *** и за това тръгна по турнета
59
14
 
14
 
! Отговори
Machiavelli преди 13 години
В тази новина ще можете да видите само коментари съдържащи 10% злоба, 10% завист, 10% простотия и 70% и 3те неща взети заедно. Ааа, имаше и некви проценти комплексарщина, ама както и да е, то това го има вече в която и да е новина.Набийте си го в главата, че който има, ХАРЧИ, който няма злобее и завижда. *** бил, незнам си кво, а когато нямаше пари като сега, беше голямата ви гордост в Бг, аз си спомням как го имахте за бог тоя Слави, а сега човека е мега пачка и ревете, путювци такива.
58
5
 
13
 
! Отговори
FB преди 13 години
Хахахахах 5000-6000 души хахахахахахаха.Кой *** ще отиде да гледа тази ***, при това за 50 долара. Хахахахахахахахахахахахаха.БГ Еуфория, което беше поне едно хубаво българско парти преди известно време събираше по 100-200 души максимум, а Слави ще си вози комплексите през Океана със самолет :) Да вземат да наемат Стейпълс Сентър, поне да отидат всички 20тина хиляди желаещи.
57
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ISKAME I V MIAMI.SLAVI MOLQ TE ELA V MIAMI PLSSSSSSSSSSSSS
56
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Слави няма да го коментирам, ама тая "новина" е отпреди 4 дни, днес чак сега ли я разбраха
55
12
 
24
 
! Отговори
компания преди 13 години
уважаеми сънародници в САЩ , моля Ви не давайте рамо на тоэи ***.
54
30
 
16
 
! Отговори
се преди 13 години
Слави ще направи уникален концерт той е наистина явление в шоубизнеса и разбира се най добрият в това перо.
53
5
 
10
 
! Отговори
фен преди 13 години
Ей, уйчиндолския, онанираш ли или ти го вкарват, докато драскаш тук?
52
4
 
6
 
! Отговори
Американ Eagle преди 13 години
ДГД българите в САЩ. ***, които вършат престъпления не ни трябват.
51
5
 
23
 
! Отговори
Shark преди 13 години
Най-добре да си остане там, хич да не се връща. То и там може да направи такова просташко предаване, те ХАмериканците са си прости, ще го харесат.