Reel Feel – усещане за музика

Серия събития ще ни срещнат с артисти като Kon & Amir, Алис Ръсел & TM Juke и Quantic
5 окт 2010 13:30,
2

Партитата започват на 15 октомври с дуото Kon & Amir. Снимка: Feel Reel

 Нова серия партита ще разнообрази нощния живот на столицата под наслова Reel Feel.

Освен артисти и различни и интересни колаборации между музиканти, концертите ще започват с интересни дискусии, обмен на информация и уъркшопи, в които музиката ще бъде допълнена от кино, анимация, фотография, танци, музика, социални медии и пърформънс.

Първото събитие ще представи за първи път на българска сцена нюйоркското дуо Kon & Amir, които ще покажат как правят едни от най-интересните партита в космополитния град.

Kon & Amir се занимават с продуциране на музика, продажба и разпространение на записи, но най-вече със страстно издирване на култови музикални плочи от миналото, които само изтупват от прахта, за да заблестят с нов блясък.

Обитавайки телом съвремието и духом миналото, Kon & Amir са изключително ценни не само като проводници на уникална музика, а и като източници на опит, биография, идеи, а дори и на любопитни истории от живота си.

Ето защо те ще участват и в отворена дискусия и ще са на разположение да отговарят на въпроси, преди да застанат зад пултовете на 15 октомври. Междувременно на екраните ще се състои тематична прожекция на фестивала Future Short под наслов "I ♥ NY".

След тях Reel Feel ще продължи с повторна среща на българските фенове с един от феноменалните съвременни женски гласове – Alice Russell.

Тя ще направи втория си концерт у нас заедно с човека, който е от основните виновници за музиката й – TM Juke.

Освен че ще ни подарят едно уникално музикално преживяване на 6 ноември, всеки ще има възможността да участва в открита дискусия с тях по-рано вечерта, както и да научи нещо интригуващо и полезно лично от двамата.

Третото поредно събитие ще се състои на 25 ноември и ще срещне българската публика с Quantic.

Англичанинът, който е едва на 30 години, отдавна е част от музикалните енциклопедии с 14 издадени албума, участия по всички музикални фестивали в света и общо над 100 хиляди продадени записа от всичките му проекти.

Преди три години Quantic се премества да живее и твори в Кали, Колумбия. Именно там той сформира новия си проект – Quantic & His Combo Barbaro, черпейки вдъхновение от горещите латиноамерикански музикални извори.

В последната му формация влизат таланти от Панама, Бразилия, Перу и Колумбия, което говори еднозначно за богатството на албумите му.

Всички партита на Reel Feel се провеждат в Sofia Live Club.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Алис Ръсел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
hahohi преди 13 години
Супер! Супер! Супер! Супер! :))
1
1
 
4
 
! Отговори
stoned преди 13 години
пръв!big up!