Iron Maiden идват в България за Sonisphere

Ще са у нас през юни, като част от турнето The Final Frontier
Обновена: 12 фев 2011 18:45 | 12 фев 2011 18:44,
121
Iron Maiden идват в България за Sonisphere
Iron Maiden. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Радио Тангра Мега Рок съобщи, че от българският фен клуб на Iron Maiden е изтекла информация за концерт в София.

Според тях Maiden ще посетят България на 21-ви юни, като част от турнето им The Final Frontier 2011.

Ето какво пишат феновете:

"Въпреки, че новините за българският Sonisphere Festival се бавят, вече е 100% сигурно, че групата ще ни посети за 3-ти път. След стартиралото в Москва турне успяхме да се доберем до снимка от гърба на тениските, предназначени за мърчандайз към турнето. Там за наша не толкова голяма изненада присъства и дата за България – 21 Юни".

Още музикални новини от mp3.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
1
 
2
 
! Отговори
funken преди 13 години
vicove
110
7
 
0
 
! Отговори
Bobby преди 13 години
RIPPER i az sum na su6toto mnenie. Nqma po-dobra grupa ot Slipknot i te zaslujavat da sa hedlainuri na sonisphere 2011 pove4e ot Iron Maiden.
109
0
 
2
 
! Отговори
АЗ666 преди 13 години
до 114На какво ще се хванем на бас?
108
5
 
1
 
! Отговори
RIPPER преди 13 години
Izzy, фенка и прочее Bruce fans - я по easy:-) слушайte си Maiden и кротувайte, относно BG - най много се слуша Азис, Ивана и AC/DC :-), a Sofia Rocks тая година не съм сигурен че ще е на "В.Левски" - поради обясними причини, но виж Maiden биха напълнили Академик или 1/2 поне, а и мойто скромно мнение е, че на SLIPKNOT, ако дойдат както се очертава - ще има повече хора - а на бас?
107
3
 
5
 
! Отговори
izzy преди 13 години
В България най-много се слушат Deep Purple и техните производни Whitesnake и Rainbow.
106
1
 
5
 
! Отговори
izzy преди 13 години
Ами не е ли така. Мейдън, въпреки че според мен са най-добрата група не са от най слушаните. Слушат се само най-големите им хитове.
105
1
 
4
 
! Отговори
фенка преди 13 години
до 110 Ананас, Аз точно това имам предвид, че е трудно и никой и никога не съм чула да ги свири, просто защото са виртуози, а незная защо палишДо 108 това което си написал просто е смешно- не били от най- слушаните----хахахаха!!!!
104
1
 
8
 
! Отговори
Ананас преди 13 години
До 107 фенкаKукло, Мейдън се "вади" трудно, свири се с двоен китарен риф.Пък и ако някой *** се мъчи да ми свири Мейдън, може да отнесе я бутилка, я освиркване. Никой не се гаври с Мейдън!Аре, у лево!
103
0
 
14
 
! Отговори
Елмар преди 13 години
То какво пускат по радиата и клубовете? Андреа Баница и разни денс/поп еднодневки.Чакам си Т-Рок ТВ, слушам си метъл, с къса коса съм и не ме е***е -ако искайте слушайте най-мазната чалга - пак ще си надуя Fear of the dark до дупка и ще я заглуша!По темата - юни съм на стадиона с гривна за двата дена - единия Мейдън ще са хедлайнери, другия Слипнот :) Не разбирам защо се делим - аз слушам и хеви, и ***, и блек, и модерни банди-Слипнот, Булет и Мастодон..По-добре да се обединим срещу чалгарите..
102
11
 
6
 
! Отговори
izzy преди 13 години
Мейдън не са от най-слушаните групи в България за това не ги пускат много по клубове и радиостанции.
101
3
 
13
 
! Отговори
фенка преди 13 години
Нямам нищо против Металика, харесвам ги, но искам да вмъкна нещо..........в който и клуб да съм ходила, където се свири рок, досега не съм чула да свирят MAIDEN, свирят песни на много други метъл , рок групи но не и MAIDEN и няма как да стане това защото просто не могат- трудни са,неповтори ми са, а защо отговорете си сами......поздрави!!!!
100
0
 
11
 
! Отговори
paul преди 13 години
гледах филма полет666 и станах върл фен на тази група
99
1
 
13
 
! Отговори
izzy преди 13 години
Изобщо Металика група ли са или машина за пари, която се раздава пред публиката само ако ги снимат за DVD с комерсиална цел.
98
0
 
12
 
! Отговори
izzy преди 13 години
Кажи ми с какво Металика са по-добри от Майдън?
97
1
 
23
 
! Отговори
Говедарин преди 13 години
Да не съм чул никой да казва нещо против МЕЙДЪН, че ше го рендосам с гегата :)))))))))))))))))Дяда ви Говедарин ше е първи на стадиона!!!UP THE IRONS!!!
96
22
 
1
 
! Отговори
tulski преди 13 години
Някакви *** мейдънисти си позволяват да оплюват Металика.Едно време на мейдънистите им викаха " бозари ".А бе, бозари вие сте толкова далече от класата на Металика, че даже и праха не може да им дишате !
95
0
 
3
 
! Отговори
Борис преди 13 години
Не знам на какъв хероин е този, написал тази статия!Още по-малко на какъв са "Фен клуба", но в официалния сайт на Maiden са обявени безброй други дати, дори такива за през август и септември, но не и дата 21 юни в България!Поради факта, че все пак участниците в Sonisphere фестивала все още не са обявени, нека се надяваме, че Maiden въпреки всичко ще дойдат.
94
1
 
3
 
! Отговори
маниак преди 13 години
относно подгряването на Азис на уембли:ako си чел веселата творба: 'рок фест симитли' ще си спомниш моментът в който Том Арая казва на кмета Кайо: абе кмете ний не сме 'кристали' та да пеем пред *** :))))))) а и като се разквичи Азисчо-Гъзисчо там , не се ли сещаш , че ще му изкарат и последните костици от и без това безгръбначното туловище......
93
1
 
9
 
! Отговори
Сибир преди 13 години
Металист ,глупакът си ти ! Мейдън се раздадоха до такава степен,че Брус накрая не можеше да ходи ! Металика са алчни,*** ***,да го духат !
92
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Искам Азис да изкара концерт на Уембли и СЛЕЙЪР да го подгряват.