N.O.H.A. и Skiller в София

Деси от Phuture Shock и DJ Dharba ще радват публиката преди и след изпълнението на базираната в Германия банда
Обновена: 29 мар 2011 08:55 | 29 мар 2011 08:55, Петя Славова
3
N.O.H.A. и Skiller в София
Снимка: terenmusic

По-малко от 2 седмици ни делят от съвместния концерт на N.O.H.A. и Skiller.

Събитието ще е на 8 април с начален час 22,00. Тогава в София Лайв Клуб ще се носят живи испански вокали, поднесени с много дръм енд бейс, брейкбийт и истинско фламенко звучене.

Причина за приятното музикално изживяване ще е гостуването на Минерва, Шеви, Тобиас, Тим и Йохан от интернационалната банда N.O.H.A.

Преди три дни клубната група приключи успешно турне, преминало през Германия и Чехия, по време на което повече от 20 000 души имаха възможност да оценят новите, някои от които доста изненадващи, парчета от шестия албум на бандата.

Специално за българската публика, фронт дамата на N.O.H.A. – Минерва Перез, сподели: „Непрекъснато се стремим да обогатяваме звученето си.

Вероятно фактът, че “Noise Of Human Art” обединява музиканти от различни краища на Европа, та дори Америка, ни прави по-интересни и отличими и не ни позволява да се ограничаваме стилово – отворени сме към всичко, което ни вдъхновява.

Затова новият ни албум ще изненада много от феновете”. Във връзка с това, Минерва допълни: „Колаборацията ни със Skiller се роди именно поради тази причина – бяхме впечатлени от него по време на турнето си в България, решихме да опитаме да направим нещо заедно, импровизациите пораждат страшно много нови идеи.

В последствие го поканихме на един от концертите ни в Прага и, повярвайте, реакцията на публиката беше повече от позитивна!” Организаторите на събитието пък споделиха, че участието на Skiller ще е и един от най-изненадващите моменти на вечерта, тъй като заедно с N.O.H.A. ще представят парче, специално подготвяно за концерта в България.

Нощта на 8-ми април се очертава като доста богата откъм качествена музика, тъй като присъствието си на събитието потвърди и Деси от Phuture Shock, която ще топли публиката на Sofia Live Club преди изпълнението на N.O.H.A. След тях пък зад пулта ще застане DJ Dharba, чиято музикална колекция и култура събира мелодии и ритми от почти всички краища на света. Очаква се към компанията им да се присъединят още от добрите артисти на българската клубна сцена.

Билети за концерта на N.O.H.A. в София Лайв Клуб могат да бъдат закупени на цена 15 лв. он-лайн от eventim.bg, ticketstream.bg и ticketplus.bg, както и от касите на трите компании в цялата страна.

В деня на събитието цената на билетите ще е 20 лв. и ще се продават единствено на входа на София Лайв Клуб.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ясно
2
0
 
4
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Нарочно се изписва така, вътрешна информация :)
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
фючър не се пише така