Балкански гръм, балкански дръм

Летният фестивал на HMSU е с акцент върху артистите от югоизточна Европа
Обновена: 31 май 2011 10:00 | 31 май 2011 10:00,
3
Балкански гръм, балкански дръм
Плакат: HMSU

Лятото вече чука на вратата, а заедно с него – и поредното издание на най-голямото дръм енд бейс събитие на открито – летният фестивал на H.M.S.U.

По традиция първият юлски уикенд ще достави на феновете огромно количество качествена музика, подготвена от някои от най-талантливите на сцената и сервирана в приятна природна обстановка.

Тази година фестивалът ще се състои между 1-ви и 3-ти юли, като местоположението още не е уточнено.

Надсловът на събитието е Broken Balkanz и концепцията е изданието да предостави повече поле за изява на талантливите артисти от югоизточна Европа.

Поддържането на приемствеността и взаимната подкрепа между дръм енд бейс движенията в региона е сред основните цели на H.M.S.U. още от основаването на формацията.

Затова на фестивала артисти и фенове ще отпразнуват заедно обединението на Балканите с подбрана музика, добро настроение и чист планински въздух.

Още по темата

Сред първите обявени хедлайнери ще са Camo & Krooked (Hospital Rec, Breakbeat Kaos, Shogun Audio), които ще изненадат публиката със специален двучасов съвместен сет.

От българска страна ще се изявят H.M.S.U. героите: Cooh, Ogonek, Mocks, Konspirator, acidtrip, Targy и EXo, както и представителят на Mirizma – JamezBongg.

За пореден път се очаква силно гръцко присъствие, като зад дековете ще вилнеят агентите от формацията Funxion: Disphonia, Harris, Abend, а също и Kernelcoremode от Creative Space.

От Сърбия забавата ще поднесат Codex (Full Force, Sinuous), Treo (Freak, Rise Audio, Som Music, Sinuous, Critical) и Kinetik (Critical, Breed 12", Sinuous, Basswerk).

Талантът на съседска Македония ще блесне в изпълнението на Darkostepic (D2, Liquid Kitchen Radio, JR United) и Hypertech (D2, Liquid Kitchen Radio).

Все още не е ясно кой ще радва публиката от румънска и хърватска страна, но организаторите обещават да обявяват по един специален гост всяка седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
e kak ne e qsno koi shte radva ot romunska strana....osven gadniq shemale dropdread nqma koi drug
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
tiq black sun ako gi viknat oshte edin put shte si sreja venite be,pisna mi vsqka godina edni i sushti da gledam
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Балкански пръц:))))