Sofia Rocks 2011 се мести на стадион "Българска армия"

Концертът е на 8 юли, билетите важат без заверка
Обновена: 10 юни 2011 15:13 | 10 юни 2011 15:07, Красимир Ангелов
56
Sofia Rocks 2011 се мести на стадион "Българска армия"
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

След дълги преговори и преглед на спортните съоръжения, Болкън Ентъртейнмънт обяви официално, че фестивалът Sofia Rocks 2011, който ще се проведе на 8 юли, се връща в центъра на София.

Тази локация ще осигури на публиката на Sofia Rocks 2011 максимално удобство и бърз достъп до концерта в петъчния ден, съобщава mp3.bg.

В момента организаторите преговарят и с български групи, които да открият фестивала.

Билетите за фестивала закупени до момента ще важат за същите зони и на Стадион Българска Армия по определена схема, публикувана на www.eventim.bg и www.becbg.com.

Преустановява се продажбата на паркинг билети, а за закупените такива до момента, парите ще бъдат върнати в съответните каси, от които са купени.

Ето и реда, в който ще излязат бандите на феста:

17.00 – Slade
18.15 - Saxon
19.45 - Mike & The Mechanics
21.15 - Whitesnake
23.00 - Judas Priest

По отношение на горещата тема с отпадането на Slipknot от другия фестивал, който трябва да се проведе на Хиподрума в Банкя - Sonisphere Bulgaria 2011, организаторите от BEC обявиха, че в момента се водят преговори и се търси най-доброто решение за българската публика.

Най-късно до вторник, 14 юни, ще бъде оповестена окончателната информация за феста.

Още музикални новини

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: Judas Priestsofia rocks 2011
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
3
 
6
 
! Отговори
Ристо Мотористо преди 12 години
незнм кой какъв е ама AC DC напълниха Васил Левски до дупка, и невярвам друг да го направи
54
3
 
6
 
! Отговори
КЗЛ преди 12 години
Докато хеви метъл агитката на ЦСКА пееха "ACE OF SPADES", подуенци скандираха "Само леФски и СРПСКА музика".
53
1
 
4
 
! Отговори
рокмен преди 12 години
слипнот???? групите са добри,и то много...имена оставили трайна следа в тежкия рок-браво и успех
52
17
 
5
 
! Отговори
................. преди 12 години
След Рамщайн вече почти няма какво да видя. Едно от малкото неща беше слипнот но какво да се прави. Много неприятна история. Ако направят самостоятелен концерт ще е 100 пъти по добре отколкото да подгряват хората за пенсиите Айрън мейдън. С извинение на феновете им.
51
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"В момента организаторите преговарят и с български групи, които да открият фестивала" - ТОТАЛНО МЕ ОТКАЗАХТЕ ДА ХОДЯ!
50
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
sonisphere за мен мина и замина миналата година. Тогава беше каквото беше, сега е слаба работа
49
2
 
5
 
! Отговори
Ели преди 12 години
Вместо да водите безумни коментари кой е по-велик или кога е настъпил края на кариерата му,можем да поразсъждаваме дали изобщо ще има Sonisphere? Защото вчера си купих билетчета и след това заваляха неприятните и странни новини...
48
15
 
6
 
! Отговори
човекЪТ преди 12 години
МЕТАЛИКА ДО 86 ГОДИНА!!!МЕНОУОР ДО 84 вкл.!!! МЕЙДЪН ДО 88в кл!!!това е хеви метала!!!другото са бради и ***
47
4
 
19
 
! Отговори
Тенеке Ханъм преди 12 години
Кои са тези Слипинот?. За първи път ги чувам.Какво свирят?Толкова ли са добри, че се правят такива драми.
46
3
 
14
 
! Отговори
до лулу преди 12 години
значи щом не харесвам новите неща на Металика съм задръстен, така ли? Доста повърхностен критерий. Предполагам, че си станала фенка на Металика чрез "баладите", а също много харесваш "короната и пръстена на manowar" и линкин парк. Смех :)
45
3
 
4
 
! Отговори
до лулу преди 12 години
нямах място да поясня за какво се съдят Металика, но явно не си запозната и е нужен отделен пост по въпроса. Осъдиха някакъв торент (май първия торент- Напстър или нещо такова), че разпространявал музиката им, давайки възможност феновете да си я теглят безплатно. А те естествено във всяко интервю се величаят, че свирят предимно за феновете нали така. Аз съм убеден между другото, че ти си си купила макс пет диска през живота и всичко ти е от Арената и датата, така че не ми лицемерничи тука.
44
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ama kvi ste mi mieatali ama
43
1
 
6
 
! Отговори
лулу преди 12 години
може би значи това за теб, но не означава, че е истина. с най-топли чувства ти казвам, че си неспасяем задръстеняк и се отказвам да ти обяснявам основни работи в тоя живот. ако е рекъл господ, ще помърдееш некой ден...забележете, металика дръзнали да се съдят за права! егати комерсиалните нещастници! бачкат като луди по 10 месеца в студио да направят нещо добро и авторско, пък не дават на критикари като теб да го слушат на аванта.... мноо си зле, анонимко, мнооо
42
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до Елмарпич, кон с капаци не е точното определение за мен - просто Металика специално ми харесват до 90-та, въпрос на вкус. Освен трашец и т.н. си падам по ска, пънк, банди като трибалистас, портисхед, де профундис, ако си ги чувал де. Също така от малък съм фен на Сайпръс хил примерно
41
2
 
10
 
! Отговори
от 40 - Анонимния преди 12 години
Примерно групи като Мегадет, Тестамент, Annihilator си свирят своя си стил, което не значи, че не се развиват, просто не са първа писта в гнусната МТВ, която, ако случайно не помните, едно време си беше телевизия на място и не залагаше на розовата лигоч
40
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
комерсиално пък за мен е група, даваща насоката на твърдата музика изведнъж да почне да се лакира, гримира (справка until it sleeps), да направи мегарязък завой в музиката си, да се съди заради авторски права и не на последно място да се окаже, че останалите трима са тормозили басиста през цялото време, въпреки, че той им е най-големият фен. Е не стана и това се доказва от новия рязък завой в музиката на Металика. Пак казвам - добре, че е Трухильо, а и само изказвам мнение, не се правя на велик
39
1
 
3
 
! Отговори
Muscarin преди 12 години
Супер
38
3
 
6
 
! Отговори
Елмар преди 12 години
Поне се подпиши Анонимен - най ще ти отива ник Кон с капаци :)) Комерсиално се развивали Металика? Викаш друго си е някоя група да издават един албум двайсет години и да сменят обложките само :) Гледай малко по-нашироко нещата от живота, може и да ти стане интересно в един момент.. Или друго си е да забиеш и да циклиш като каменоделец ..
37
1
 
17
 
! Отговори
gogo преди 12 години
Спрете се е ,гатиии,делите се на ню ,олд скуул ,металкор бла бла бла,СТИГА,требва всички,метали,скейтъри ,рокери,пънкари да трепем чалгари,има рима дори смятаийте ,както и да е ,аз като слушам Калабресе (хорър пънк) и в същото време Систър сън (модерен хеви метъл,хард рок) е ко ,аз кво съм ,а ,.............извънземно ли...всичко сме едно освен чалга феновете ,защото чалгата е от Турция,а логично те са поклонници на робска култура
36
1
 
7
 
! Отговори
лулу преди 12 години
Шала Зулу каза всичко само в две мнения, респект!