Пускат билетите за Rammstein в петък

Цените са от 79 до 109 лева
11 окт 2012 16:45, Петя Славова
31
Пускат билетите за Rammstein в петък
Снимка: Reuters

Тези, които искат да видят поредното зверско шоу на Rammstein в София, могат да си купят билети от 12 октомври.

Бандата обеща, че ще се върне в страната ни, и ще го направи на 26 юли 2013 г.  Тогава Тил Линдеман и компания ще излязат на Националния стадион "Васил Левски" като хедлайнери на феста Sofia Rocks 2013, чието издание ще е еднодневно.

България е включена в турнето на Rammstein, което ще премине под мотото „Wir halten das Tempo”, съобщават Balkan Entertainment Company.

Немската машина ще взриви София за втори път. През 2010 г. видяхме на какво шоу са способни музикантите. Последните две години бандата не пожали Мексико, Щатите, Южна Африка, Австралия, Канада и Европа. Затова пък този път Rammstein не са заложили на близките ни съседни държави.

Първите 20 продадени билета онлайн носят автоматично на притежателите им по още един. Цените за седящи е 79 и 99 лв., правостоящи на терен 89 лв., а ако искате да сте най-близо до бандата пред сцената, ще трябва да отделите 109 лв.

А ако сте сред първите хиляда, закупили си билет, ще може да идете на концерта на промоционална цена, която е с 10 лв. по-ниска за всяка категория.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
22
 
! Отговори
Доайен преди 11 години
Едно е да се рекламира концерт с участието на Рамщайн, а съвсем друго е дали този концерт ще се състои в действителност.
4
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Билети вече само в деня на събитието в България ще си купя, освобено бък от тези скапаняци ивентин и болкан дето първо махат хеадлайнерите, после пискат на половин цена билети и накрая с тези билет пискат да влизат по двама. Ами то излиза че първите си копува 4 пъти по - скъпи билети и билетите им не са за любимите им групи, а за Д2. Пожелавм на ивентин и на болкан и останалите *** да фалират бързо бързо и да не цапат България с лъжливи плакати.
3
51
 
7
 
! Отговори
Amerika преди 11 години
Тези пък кои са?
2
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пускат билети за фестивала, а не за Рамщайн.И тази година бяха пуснали билети за Годсмак и Иги Поп, ама...Вече билет се купува само на входа в деня на концерта.
1
7
 
35
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Идеално! Концертът им през 2010 беше най-якият концерт, на който съм бил в България! А самият факт, че нямат дати за съседните страни е признание, че българските фенове са най-добрите!