Аксел Роуз работи над нов албум

Музикантът иска да се помири с останалите от "Гънс енд роузис"
Обновена: 1 ное 2012 12:32 | 1 ное 2012 12:31, Петя Славова
7
Аксел Роуз работи над нов албум
Снимка: Reuters

Аксел Роуз работи над нов албум на "Гънс ен роузис" и обеща на феновете, че дискът ще види доста скоро бял свят, съобщи Контактмюзик.

Певецът усилено се трудел над новите песни заедно със състава и любителите на неговата музика няма да чакат нови 15 години, както беше при излизането на последната му дългосвиреща плоча през 2008 година - "Chinese Democracy".

Роуз заяви: "Всички момчета пишат нови неща, а имаме записани и много парчета през последните години. Сега отсяваме най-доброто. Работя усилено над текстовете и мелодиите", пише БТА.

Аксел Роуз е разочарован от музикалната индустрия. "Трябва да се справям с куп неща, които нямат нищо общо с музиката и ми губят много време. В този бизнес няма много хора, на които можеш да се довериш."

Аксел Роуз смятал да се помири с останалите членове на оригиналния състав "Гънс енд роузис", сред които Слаш и Дъф Маккагън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Единствено мога да възприема Гънс в оригиналния им състав .. сега нито Слаш, нито Аксел са постигнали кой знае какво след разпадането на групата
6
0
 
2
 
! Отговори
Ляла преди 11 години
Дано !
5
2
 
2
 
! Отговори
Евгени Георгиев преди 11 години
"както беше при излизането на последната му дългосвиреща плоча през 2008 година"Каква дългосвиреща плоча бе, журнал смотан?Коя година сме, я виж си календара.
4
0
 
7
 
! Отговори
Barbie преди 11 години
Не си прав, номер 3. Можеш да гледаш Гънс без Слаш и това го доказахме на тазгодишния София Рокс, но не можеш да гледаш Гънс без Аксел. Каквото и да е правил през годините, той е символ на цяло едно поколение, текстовете, които е написал са незабравими, музиката - също. Дори сега на 50 години носи духа на тийнейджърски ми години, и за време в което не съм имала късмета да живея.
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво има да се помирява?Трябва да се лекува,не да се помирява.Откачалка.Супер гнусно ги е изнудил да е разпишат за правата над името Гънс енд роузис.А каква група бяха-явление.Никога няма да можем да ги гледаме в оригинал.Великите Гънс отдавна са в историята заради егоцентричната откачалка Аксел.
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще се помири, повече няма да им се сърди, че са му обидени ...
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След има няма 15 години.