Кой пее по-добре – Обама или Ромни?

Интернет избухна с видеоклипове с кандидат-президентите в последните месеци
Обновена: 5 ное 2012 15:56 | 5 ное 2012 10:23,
21
Кой пее по-добре – Обама или Ромни?
Снимка: Reuters

Остават няколко часа до приключването на президентската надпревара в Щатите. Борбата за Белия дом все още не е решена и изглежда ще е завързана до края, но освен с нападките и усилените кампании от двете страни, то тазгодишната надпревара ще се запомни и с друго – с огромното количество пародийни материали, които се породиха около нея и успяха да се разпространят заразно благодарение на социалните мрежи.

Тук ще ви представим някои от най-забавните видеоклипове, които почитатели или зложелатели на Обама и Ромни създадоха и разпространиха в последните месеци в мрежата.

Започваме с абсолютния първенец по посещения – Youtube канала baracksdubs, където вече се събра цяла серия с изпълнения на различни популярни песни от президента Барак Обама. Най-любимо от тях е неговият кавър на популярното парче Call Me Maybe, което Обама пее доста по-впечатляващо от малката Carly Rae Jepsen, а видеото вече има над 30 милиона гледания. Дуетът между двамата опоненти също отскоро е факт – с парчето Hot`n`Cold на Кейти Пери.
 

 

Gangnam Style завладя света и не пропусна президентските кампании, като пародии и на двамата кандидати, изпълняващи корейския хит, се появиха в Интернет, но тази на Мит Ромни е доста по-изпипана и развеселяваща и засяга доста от критиките към него, докато по-силната атака към Обама идва с пародията на друг мегахит на 2011 – Obama That I Used To Know.



Черешката на тортата са две изпълнения, които комбинират предишните – едновременно идват от думите на самите кандидати, но и са изпъстрени с хаплив хумор, нападащ ги по един забавен и заслужен начин. И ако не искате да слушате поредната новина по телевизията за изборите в САЩ – винаги може вместо това да си пуснете две истински класики – разбиващо смешните The Real Slim Shady в изпълнение на Мит Ромни и You Can`t Touch This в изпълнение на Барак Обама.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: Барак ОбамаМит Ромни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой свири най-добре на кавала - Борисов, Станишев или Костов?
14
0
 
1
 
! Отговори
до 12 преди 11 години
тебе може да не ти пука,ама на други да им пука бе !
13
0
 
0
 
! Отговори
муню преди 11 години
it's a no win situation!
12
2
 
0
 
! Отговори
Николай преди 11 години
Абе, балъци казах ли ви да не ми триете поста бе!!!
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бе какво ни занимавате с тези жалки пиндостанци , да ми ядът бахура тези двама пиндоси черния евреин обама и белия ненормален мормон ромни ,к,во ни занимават с тези на никой в България не му пука кой щял да е президент на ционистката *** сащ
10
1
 
3
 
! Отговори
до 1 преди 11 години
Ако тези наричаш *** ти какво си.....дори една молекула е по-голяма от тебе !
9
2
 
3
 
! Отговори
Хей хейтъри преди 11 години
Абе слуги били не знам си кви били май вие сте хейтъри до един :) Вижте как се правят избори в цивилизована държава...няма компромати, няма кирливи ризи, няма присмеха и омразата, които виждаме тук по време на избори !! Замислете се панелни злобарчета такива :)
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЦИОНИСТКИ СЛУГИНАЖ И ЖАЛКИ ЛАКЕЙ НА ЕВРЕИТЕ ТОВА СА ПРЕЗИДЕНТИТЕ НА СЪЕДИНЕНИТЕ АФРИКАНСКИ ЩАТИ , ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО СЕ ОПИТА ДА СЕ ОПЪЛЧИ НА СТАТУКВОТО- КЕНЕДИ ГО УБИХА СЪЩИТЕ КОИТО ДЪРПАТ НА ТЕЗИ ДВЕ ПАРЦАЛЕНИ КУКЛИ КОНЦИТЕ
7
0
 
0
 
! Отговори
до Безработен преди 11 години
Кой свири по-добре е важно за нашите кандидати.
6
7
 
2
 
! Отговори
MИТ РОМНИ преди 11 години
Гласувайте за мен!
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То вече самите американци не им се връзват, а какво остава за страничен наблюдател.
4
0
 
7
 
! Отговори
Безработен преди 11 години
Незнам кой пее най добре , ама искам да знам кой свири по добре .... и двамата са *** на банковата система !!! Свирят едни пари ..... наляво - надясно !!! Нищо добро не ни чака нито от единия нито от другия !!!
3
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Естествено че Обама пее по-хубаво все пак е *** но това не го прави добър президент! Да ходи да става певец вместо да сее смърт и омраза по света!
2
1
 
15
 
! Отговори
Били Хлапето преди 11 години
........ Най добре "пее" Моника Люински............. :) ;) :) !!!!!
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

НЕ НИ ПУКА......... ПУСНЕТЕ ТЕМА ЗА ХОРА ВЕЧЕ... СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С РАЗНИ АНГЛОГОВОРЯЩИ *** И РАЗНИ ПАНДИ.... В ЗООПАРК ЛИ СЕ НАМИРАМЕ?