Dr. Alban взриви Зала Фестивална с хитовете си от 90те

Близо 7 000 души се пренесоха в изминалото десетилетие
17 ное 2012 22:26, Петя Славова
15
Dr. Alban взриви Зала Фестивална с хитовете си от 90те
Снимка: Pure Communication

Малко след полунощ близо 7000-та тълпа, изпълнила Зала Фестивална, беше напълно взривена от изпълнението на Dr. Alban по време на концерта „Обичам 90те”, който се състоя миналата нощ.

Началото на купона постави Камен Воденичаров с „Не съм избягал”, изненадвайки публиката с появата на своите най-добри приятели и колеги от 90те Тончо Токмакчиев и Август Попов, споделиха организаторите.

Веднага след тях залата беше обхваната от настроение на фронтмените на „Captain Jack”. Брус и Съни дадоха старт на танците в зала Фестивална с изпълненията си на „Captain Jack”, “Iko, Iko” и още 4 парчета от най-хитовите им песни от 90те години.

Немският диджей DJ SASH! зарадва публиката на деветдесетарския купон с двойно по-дълъг сет от планирания, а 2 Brothers on the 4th Floor нажежиха до крайност страстите с изпълненията на “Come take my hand”, “Never Alone”, още от своите най-големи хитове, както и специален бис само за невероятната публика на „Обичам 90те”.

Очарователната Дезрии поздрави от сцената екипът на радио ENERGY със седмия им рожден ден с акапелно изпълнение на „Happy birthday”.

Ice MC събуди позабравените спомени във феновете на 90те с „Coco Jambo”, “Boom, Boom”, а Ирина Флорин определено пренесе всички присъстващи на концерта в ерата на раждането на клубната музика с „Цвят лилав” и „Пътуване”. Тони и Стоян Михалев и Виктор върнаха романтизма в Зала Фестивална и накараха публиката да затанцува по двойки.

Фен на музиката на деведесетте беше подготвил специална изненада за приятелката си с предложение за брак, за което водещият на купона Камен Воденичаров му асистира. Любимата на сърцето му допринесе за радостта от невероятния концерт и с положителен отговор на предложението.

Седемчасовият купон на сцената беше изпълнен с много фоерверки, светлинно шоу и изненади, сред които беше и изпълнението на култовото за деветдесетте парче „Вчера в детската градина” в изпълнение на Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев и Август Попов. На събитието беше обявен и печелившият от фото конкурса във фен-страницата на „Обичам 90те” във Facebook – Христо от София. Той ще получи незабравимо приключение под формата на екскурзия и концерт в Белгия.

Предвид небивалия интерес към концерта „Обичам 90те” организаторите готвят второ издание на партито на 7 юни 2013 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
... преди 11 години
Ако изключим Българските изпълнители другите се представиха доста добре, и въпреки че Ice MC нещо не беше на кеф очаквах доста повече от него, той и двамата братя на 4 тия най-много зарадваха хората.Само заради тези изпълнители си заслужаваше да отидеш.
11
1
 
3
 
! Отговори
Evgeni преди 11 години
Беше страхотно, една сбъдната мечта да видя тези изпълнители на живо, представиха се великолепно !!! И през юни ще съм там :)
10
9
 
5
 
! Отговори
Cura преди 11 години
Било е някаква невъобразима мизерия, с походни химически тоалетни в залата!! , и алкохол срещу купони и безкрайна опашка... Гнъс овча за простолюдието.
9
0
 
12
 
! Отговори
СУПЕР преди 11 години
По VH 1 не случайно постоянно противопоставят 80те на 90те когато се правеше качественна музика и ще добавя че лично предпочитам 90те но и 80те си ги биваше
8
1
 
13
 
! Отговори
Whskey преди 11 години
Всъщност др. Албан не беше черешката на тортата. Просто гласът му вече не звучи като в оригиналните му песни от едно време и най-малко му се разбираше. Нищо, че ни похвали пред румънците :). А пък на Ирина и Тони въобще не им беше мястото онази вечер там. Най-добри бяха диджей Саш (на който бих отишъл на сет за цяла нощ), Каптан Джак и 2 брадърс он дъ 4 флор.
7
1
 
24
 
! Отговори
boji преди 11 години
retro dens myzikata nikoga neymira
6
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хубавата музика си остава хубава музика и след 20 години. Не е като поредната чалга простотия, която се забравя на следващата година.
5
41
 
4
 
! Отговори
Моцарт преди 11 години
Я някакъв класически концерт ли е имало? Класическата музика събрала кварталните баби и дядовци ли?
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Smotanjak
3
41
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На простият боков електорат му дай турски сериали,музика от МИНАЛИЯТ Век и глад!***
2
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
EURO DANCE Rulz
1
1
 
16
 
! Отговори
БТК преди 11 години
УХУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ