Грандиозното шоу на Армин ван Бюрен пристига в България

Световният N1 диджей у нас, благодарение на родните фенове
Обновена: 3 дек 2012 08:53 | 30 ное 2012 09:32,
16
Грандиозното шоу на Армин ван Бюрен пристига в България
Армин ван Бюрен. Снимка: Булфото

Българските меломани получиха нов повод за радост след наскоро обявените големи концерти за 2013.

Благодарение на собствените усилия на транс феновете в България, които изпратиха десетки мейли с молби впечатляващото шоу на световния N1 диджей Армин ван Бюрен – A State Of Trance, да дойде в България за първи път, това наистина ще се случи в началото на март 2013 и ще бъде със сигурност едно от най-мащабните електронни събития в нашата родина до момента.

A State Of Trance e един от най-големите брандове в света на електронната музика, с които Армин ван Бюрен успя да изкачи шоутата на транс диджеите и продуцентите на съвсем ново ниво.

След като безупречното музикално и визуално шоу A State of Trance обиколи няколко континента и гостува на някои от най-големите градове в света, на 8 март софийската зала Арена Армеец ще приеме елита на транс музиката за един от гиговете, посветени на A State Of Trance 600 – юбилейния брой на легендарното радио шоу на петкратния N1 диджей в света.

Шоуто както винаги ще блести не само с любимия на българската публика вече Армин, който през 2010 изнесе най-силното си шоу именно в България, но и с някои от най-впечатляващите транс имена за съпорт – първото, от които е безупречният Dash Berlin, едно от най-прогресивните имена на електронната сцена за последните години.

Българската публика, която отдавна се е утвърдила като най-страстната и отдадена в Европа, успя да привлече звездата на електронната сцена след проведената кампания на някои от най-верните му фенове в България, които с множеството си мейли насърчиха Армин да дойде в България.

Така най-после и българската сцена получава напълно заслуженото си признание, затова че винаги е била всеотдайна на всички големи електронни събития, провели се в последните години у нас, и именно затова сега напълно заслужено й се полага честта да е един от малкото избрани домакини на A State Of Trance 600 през следващата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: армин ван бюрен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Deyan преди 11 години
Абе като не ви харесва отидете на Анелия в Разград.Ние ще се забавляваме с тази страхотна музика :)
15
0
 
5
 
! Отговори
Ivaylo преди 11 години
Добре де виждам, че повечето коментирали не харесват Армин/стила му. Но едва ли дадвате сметка за какво грандиозно събитие ще става въпрос, точно конкретно за Транс сцената в България, която в момента липсва. Явно не слушате Транс и не си давате сметка колко е хубаво това събтие да се случи в България. А какво е България, сравнение с развитите музикално страни, просто организаторите от Ялта са се преборили... не могат да се нарекат по друг начин, освен че те са едни страхотни професионалисти.
14
2
 
1
 
! Отговори
... преди 11 години
Но ако искаш да опиташ наистина какво значи транс, бих ти препоръчал този трак "Moogwai - Viola (Original Mix)"Сега можеби ще усетиш разликата между истинска музика и пед**астията с която ви залива Армин.
13
4
 
0
 
! Отговори
до nadya преди 11 години
Транс жанра е нещо много по-дълбоко и смислено от това с което ви хранят Армин и компания.Просто думичката "транс" е "cool" и дечицата като вас (част от народното плебе) си мислят, че са по някакъв начин алтернативни слушайки го.Той самият знае много по-добре, че транс е нещо съвсем различно от пропадналото сирене, което ви пробутва, ама все пак "business is business".Сигурен съм, че за твоите стандарти и "Gangnam Style" е транс.
12
0
 
2
 
! Отговори
Калоян преди 11 години
7-ми, явно не само аз съм останал потресен от тазгодишното издание на ДиджейМаг. Трагично е положението, съвсем са се окомерсили и те, а едно време друго беше.
11
0
 
2
 
! Отговори
nadya преди 11 години
9, много си далеч от истината. Ако Армин и компания пускат "комерсиално електро", тогава сигурно ще изкараш Гета най-големия трансър.
10
0
 
0
 
! Отговори
amina преди 11 години
Браво, бях тази година вече. Армин беше the weakest link of all :) Нищо че събира огромна публика. Иначе страхотно парти!
9
2
 
3
 
! Отговори
... преди 11 години
Само дето това което пускат Армин и компания е далече от транс. Можеби до 2008 все още можеше да се нарече транс, но сега си е чисто комерсиално електро.
8
1
 
3
 
! Отговори
Ivaylo преди 11 години
Аз много харесвам Армин, но той самия не би бил толкова популярен без своето радио шоу... В крайна сметка Армин превърна радио шоуто си в едно събитие/турне и със всяка година мащабите му стават все по-големи. Най-хубавото е че ще доведе със себе си още извеснтни DJ от транс сцената! Силно се надявам да е поканил W&W, какво шоу правят само те... лол :-)Транс сцената почти се изгуби в нашата страна и сега това събитие, БАМ !!! Невероятно...
7
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво меломанско има в това да идеш на един от най-комерсиалните DJ в света :)))Скоро гледах класацията на билборд за 25те най-значими DJ и направо бях потресен от повечето присъстващи там. На феновете пожелавам приятно изкарване!
6
1
 
4
 
! Отговори
Дедка преди 11 години
Супер, там сме!:)
5
2
 
23
 
! Отговори
Калоян преди 11 години
Обикновено хората които заричат само един жанр, не разбират от музика или не чуват добре .. :) Има много хубави неща от много други подстилове на електронната музика, а и не само тя ...
4
8
 
12
 
! Отговори
Рони О'Съливан преди 11 години
Тази музика не е за всеки. Това е музика за определено избрани хора, които зная всъщност какво означава истинската електронна музика. В този жанр има само един стил и той се нарича Транс!!!
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От кога го чакам. Браво, супер !!!!
2
4
 
3
 
! Отговори
van Nistelrooy преди 11 години
Точно Cash Berlin ще смъкне нивото - супер бездарник. Дано доведе и Jochen Miller.
1
2
 
4
 
! Отговори
Х преди 11 години
Ха сега и Dash Berlin, това определено си заслужава.