D2 със „Sex, Лъжи & Музика”

Премиерата на новото видео бе последвана от двучасов концерт
10 дек 2012 14:02, Петя Славова
9

Снимка: Creative Energy House
D2 представиха новото си видео „Sex, Лъжи & Музика”, режисирано от Валери Милев. В клипа е събран концерт, тийнейджърска драма, коли, преследвания, бой, китари, свирене и много рокендрол.

Главен герой във видеото е главният герой от сериала на bTV “Революция Z” Никола Стоянов или Тино, а останалите главни образи са подбрани със специален кастинг между 1000 кандидатури от цяла България.

Премиерата се случи на Никулден в Sofia Live Club. Никола, който същата вечер празнуваше имен ден, не пропусна промоцията и излезе на сцената заедно с D2 и другите трима главни герои.

След промоцията на видеото, отново на същото място от 22.00 часа., музикантите от D2 имаха двучасов Коледен концерт. Групата представи както най-големите си хитове, така и чисто нови, неиздавани песни, които ще влязат в предстоящия им албум. 

Във втората част на лайфа, с тях на сцената се качиха и техните приятели Любо Киров и Мария Илиева. Любо сподели, че за него е удоволствие да изпълни с групата песни като “Ледено момиче“, “Аз и Ти“,“Нямаше кой да ни каже“, ”Ако някога” , променили българската музикална сцена и които ще останат завинаги в сърцата на публиката.

Мария Илиева изпя с тях парчето „С теб научих как”, което направиха заедно в подкрепа на каузата на фондация „Цветан Цанов”, за превенция на насилието между децата в България.

Публиката извика D2 три пъти на бис.


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
бла преди 11 години
От както се махна Дичо... умреха от скръб
8
0
 
4
 
! Отговори
kmp преди 11 години
бях на така наречения концерт,фалшиво и скучно.от нагласената томбола наградата се падна на главния герой от клипа.d2 са минало,да не се пънат повече,само харчат пари на пусто...
7
0
 
4
 
! Отговори
ради преди 11 години
Тая песен е такава боза...Как може някой да я нарече рок енд рол? Айде другото го остави, как да е.
6
0
 
4
 
! Отговори
Питър преди 11 години
Даа, доста много зле като музика. А пък и брадата е МНОГО зле
5
0
 
8
 
! Отговори
рокаджия преди 11 години
Пълни бездарници,както и всичко дето се има за рокаджии в БГ.Филма става за гледане но сценария е пародия и е в разрез с деиствителноста.Демек ако го гледа Скандинавец ще рече тия са голема работа.Дерзаите далеч сте от истинската рок музика.
4
0
 
8
 
! Отговори
bd преди 11 години
Много зле...
3
0
 
8
 
! Отговори
хиип преди 11 години
мъка,мъка,мъка....
2
0
 
11
 
! Отговори
Castor преди 11 години
За нищо не стават. Позьори! На живо също са много слаби.
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абсолютно творческо безсилие ги мъчи тия от D-2. На светлинни години са от истинските рокаджии.