Пускат DJ версии на песните на "Дисни"

В проекта се е включил и Армин ван Бюрен
22 апр 2014 10:58,
1
Пускат DJ версии на песните на "Дисни"
Снимка: Reuters

Компанията "Дисни" ще пусне от днес по магазините албум с хитове от популярни анимационни филми и ленти на киностудията, ремиксирани от изпълнители на електронна музика, предаде Лента.ру, като се позова на акаунта Disneymusic в Instagram. Дискът е озаглавен "DCONSTRUCTED", съобщава БТА.

Свои ремикси на популярни композиции представят холандският музикант и диджей Армин ван Бюрен, британският музикален проект U.N.K.L.E., DJ Kaskade, Брайън Уейн Трансо, известен под псевдонима BT, ирландската електронна група The Japanese Popstars, MC Yogi, а също съставите Тrion и Shy Kidx.

В албума са включени 14 парчета. Това са песни както от класически, така и от нови филми на "Дисни". Сред тях са музикални композиции като "Baby Mine" от анимацията за слончето Дъмбо, "Once Upon a Dream" от "Спящата красавица", "Circle of  Life" от "Цар лъв", "You've Got a Friend in Me" от "Играта на играчките" и "Let It Go" от "Замръзналото кралство".

За "Let It Go" авторите на парчето Кристен Андерсън-Лопес и Робърт Лопес тази година бяха удостоени с "Оскар" за песен към филм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари