Кончита дебютира като модел в Париж

Брадатата Вурст представи готик тоалет на Жан-Пол Готие
Обновена: 10 юли 2014 11:27 | 10 юли 2014 11:27,
111

Снимка: Getty Images

Кончита Вурст направи своя дебют на модния подиум в Париж, облечена с готически тоалет на Жан-Пол Готие, пише "Индипендънт".

Брадатата дама, която стана известна с победата си на Евровизия, имаше честта да представи финалния тоалет на модното ревю на дизайнера. Обикновено това право се дава на любимия и най-известен модел.
 
Жан-Пол Готие и изпълнителката, изглежда, са в близки отношения. Още през май Кончита Вурст е била придружена от дизайнера на бал във Виена.

"Срещнах Кончита преди две години, когато тя дойде на едно от моите ревюта", разказва дизайнерът.

Жан-Пол Готие споделя, че е харесал външния вид на Кончита още от началото и е бил очарован, когато е решила да участва в Евровизия.

"Винаги съм смятал, че красотата е в различната визия и Кончита доказа, че никой не би могъл да я спре. Тя изглежда прекрасно в тоалети от висшата мода."

Често непрофесионалните модели се притесняват, когато излизат на модния подиум за първи път, но не и Вурст, която изглежда, че се чувства удобно в своята готическа, мрачна рокля. Тя има ледено изражение, а черният воал и ръкавици придават допълнителен драматизъм към тоалета.

Кончита Вурст стана икона сред хората с различни сексуални предпочитания след победата на Евровизия. Тя оглави тазгодишните гей паради в Лондон, Мадрид и Стокхолм, а в момента се е фокусирала върху издаването на нейния първи албум.

Но за нея явно не е проблем и да влезе в ролята на модел на тоалети от висшата мода.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обаче Готие и Вурст си гълтат милионите, а вие кои сте? Никои! Никой не обръща внимание на вашето кудкудякане! Никой не се интересува от вас! Прошляци!
40
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Винаги ми е било безкрайно смешно да наблюдавам Бай *** бездарника, нищо не сътворил в живота си освен изпражненията си, да коментира висша мода! Не се излагайте дами и господа, модата не е лъжица за вашите уста, за да я коментираш се изисква богата естетическа култура и една идея по-задълбочено мислене. За вас Жан Пол Готие е единствено гей, защото погледът ви не стига по-далеч от носа. Жан Пол Готие е моден корифей, емблема на поколението след Лоран.
39
2
 
27
 
! Отговори
Прост преди 9 години
Ейййй, пак успяхте да ми развалите деня с тоя ***. Точното обяснение за случвашото не е психично болен, а ***.
38
4
 
5
 
! Отговори
И кво толкова преди 9 години
Ми покажете и Станишев ,а и некой дупетатин,нали са от същата порода!Поне така пишат медиите.И тук ги има много такива и то в управлението на държавата даже.
37
3
 
25
 
! Отговори
Той е преди 9 години
Ето, тая снимка требе да изтипосат на знамето на Еврогейския съюз, в кръга, между звездите! Ще е най-доброто олицетворение на всичко, ставащо в тоя псевдосъюз!
36
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Не, не, неТуй да ви е успокоението!
35
5
 
26
 
! Отговори
Не, не, не преди 9 години
Мили съграждани, колкото и да е зле в България, ние сме едиствената нормална нация останала. Колкото по- на запад отиваме, толкова по-извратено става
34
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жан Пол Готие е класика!
33
1
 
20
 
! Отговори
123 преди 9 години
сега следва медиците да го забременят и да роди 5 кг. бебе през ***
32
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
""Психичните заболявания би следвало да се лекуват, а не да се превръщат в реклама.""................................................................................................................................напълно съм съгласен. гейството 99% от случаите се дължи на тежки психически отклонения
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
wtf
30
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЕ БРАДАТАТА, А БРАДАТИЯТ. ТОВА Е МЪЖ. ИМЕТО МУ МОЖЕ ДА Е ЖЕНСКО, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. АКО ИСКА МОЖЕ ДА СЕ КАЗВА ТЕЛЕВИЗОР, ТОЙ СИ ИЗБИРА.
29
3
 
16
 
! Отговори
Ф.С.В преди 9 години
Този *** няма ли кой да го зарине с камъни и един път завинаги да приключи неговата развратна дейност !!
28
3
 
13
 
! Отговори
DARK преди 9 години
Лудниците ги закриха и това е резултата.
27
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми това е - азис създаде движение в Европа. Като гледам, че е сред най-гледаните клипове в България, значи и големият брой българи си го искат. Диъл уид ит, както му се вика...
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ужас
25
4
 
22
 
! Отговори
Бобката преди 9 години
Стига сте го показвали тоя гнусен *** бе. И деца влизат по тия сайтове а съм сигурен че не искате сина ви да ви доведе зет като порасне....
24
3
 
17
 
! Отговори
111 преди 9 години
Френкса ***
23
4
 
29
 
! Отговори
тцЪ преди 9 години
Психичните заболявания би следвало да се лекуват, а не да се превръщат в реклама.
22
11
 
2
 
! Отговори
Цесекар преди 9 години
На мен лично Кончита ми харесва, но бих се зарадвал истински на някоя и друга по-разголена снимка с повече плът.