Найл Роджърс изкара 12 лири в Лондон като уличен музикант

Певецът се увил с шапка и шал да не го познаят
Обновена: 23 юни 2015 15:24 | 23 юни 2015 13:10, Петя Славова
2
Найл Роджърс изкара 12 лири в Лондон като уличен музикант
Снимка: twitter.com

Не за първи път звезда музикант излиза на улицата, за да види как ще го оценят забързаните минувачи. Сред едни от най-големите бе цигуларят Джошуа Бел, който излезе да посвири в американското метро.

Ето, че и Найл Роджърс реши да си направи подобен опит. И макар да пя пред хиляди в Хайд парк, на улицата, той изкара 12,30 лири като уличен музикант в Лондон , съобщи в. "Дейли експрес".

Певецът пусна снимки от преживяването в Туитър. Към тях той написа: "Днес пях на улицата . . Нямаше голяма публика, докато не подхванах денс музика. Хм? " Той добави, че винаги му е било приятно да пее импровизирано на улицата и накрая написа колко е изкарал - 12,30 лири за 20 минути.

"Някога щяхме да кажем, че това са добри пари", подчерта Найл Роджърс.За да не го разпознаят, Найл Роджърс си сложил дебела шапка и се увил в шал. Наистина не го познали, докато не подхванал една от песните си.

Найл Роджърс, който е на 62 години, е започнал кариерата си като уличен музикант и дори е бил бездомен, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
до N1 преди 8 години
Кое му е якото? :) Демек вади 35-40 паунда и "пей сърце-дрънчи г*з" ли? :) С по-малко от 50 лири на ден в Лондон си буквално едва свързващ двата края. :)
1
0
 
1
 
! Отговори
М да преди 8 години
Много яко: 20мин 12£ 2-3 часа и не му трябва повече