Цветя и поклон от звезда за звезда

Лили Иванова остави букетите от концерт на паметника на Тодор Колев
Обновена: 3 окт 2015 19:31 | 3 окт 2015 19:30, Камелия Цветанова
27
Цветя и поклон от звезда за звезда
Снимка: Булфото, архив

Лили Иванова поднесе всичките, получени от нея цветя след концерта си в Шумен, пред паметника на Тодор Колев в областния град, съобщиха организаторите на концерта.

След близо двучасовия концерт на Лили Иванова в Спортната зала "Младост" в Шумен снощи и след много аплодисменти, известната българска певица е получила много цветя, след което спонтанно е заявила на публиката, че подарените й цветя ще бъдат поднесени лично от нея на паметника на Тодор Колев в Шумен.

Следващите концерти на Лили Иванова са в Канада - на 30 октомври в Торонто и на следващия ден - в Монреал.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
diavolcheto преди 8 години
Такова неуважение към заслужилите личности на България, такава злоба, такова плюене...към уникални таланти, написали и продължаващи да пишат стойностната, великолепна българска културна история, не се срещат никъде другаде по света!Освен в България!
12
2
 
4
 
! Отговори
ЩЕДРОСТ преди 8 години
ОСТАВИЛА ЦВЕТЯТА,ДЕТО И БЕЗ ТОВА НЯМА КАКВО ДА ГИ ПРАВИ!И ВСЕ ПАК Е ЖЕСТ ОТ НЕЙНА СТРАНА!ГОЛЯМА ПЕВИЦА,ОГРОМНА!НО КАТО ЧОВЕК?!СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ТОДОР КОЛЕВ-ОГРОМЕН АРТИСТ,НО ЧОВЕК?!НАЙ-ДОБРЕ Е ДА НЕ МЕШАМЕ АРТИСТИТЕ С ЧОВЕЦИТЕ,ЗАЩОТО ЩЕ НАСТЪПИ ОГРОМЕН ХАОС!
11
1
 
10
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
Лили Иванова е като автомобил Ford - глас има, душа няма.
10
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При посещение на наши артисти в Египет, една мумия се надигнала и попиталаоще ли пее Лили Иванова?А вече сериозно да ни е жива и здрава още много години!
9
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дай Боже всекиму!!!Толкова талант, воля и енергия!....
8
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 8Не знам на колко си години ама със сигурност са доста малко.1. Достигни нейните години.2. Достигни нейните успехи.3. Много си далече.4. Не влизай в непознати води.
7
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лили маклауд безсмъртния
6
2
 
43
 
! Отговори
Chendov преди 8 години
Като характер не мога да я коментирам,защото не я познавам но,като изпълнител безспорно най-великият глас в популярната музика на България за всички времена!Да е жива и здрава и още дълги години да пее!
5
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
TO SLAVI NE YA PRIZNAVA TA AZ LI?
4
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само на паметника на Левски съм оставял цветя! Искам да отида някой ден в Шумен и да оставя цветя на паметника на Тодор Колев. Просто гигант. Няма да забравя когато умря, че се насълзих. За пръв и единствен път се насълзих за човек, който изобщо не познавам. Това май показва какъв човек беше Тодор Колев.
3
36
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
BABA YAGA E VECNA.
2
0
 
24
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Тодор Колев 2 години преди да почине беше събрал студенти от НАТФИЗ в една малка зала и разправя...Лили Иванова..ние сме съучечници с нея)) ( набори са)... и тя падна там на сцената на един концерт в НДК. Да ви кажа защо падна, аз съм нясно по въпроса. Че защо скачаш бе?..Цялата зала в бурен смях. И продължава: като скачаш има опасност да паднеш. толкова е просто. Аз на моя концерт миналата година го играх спокойно, сдържано...не паднах въобще!Умно село с Тодор Колев! Там го гледайте!
1
0
 
49
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Просто най-великата!Тодор Колев- най-великият!