Боно ще пее в Париж: Нищо няма да ни спре!

Концертът на U2 трябваше да се проведе точно ден след атаките
1 дек 2015 18:13,
11
Боно ще пее в Париж: Нищо няма да ни спре!
Снимка: Reuters, архив

Въпреки кървавите терористични нападения в Париж на 13 ноември, Боно се надява парижката публика да бъде силна духом и масово да посети концертите на "U2" на 6 и 7 декември, предава Асошиейтед прес, цитиран от БТА.

Предишният гастрол на бандата беше предвиден във френската столица за 14 ноември. Музикантите тъкмо репетираха репертоара за концерта си, когато се състояха кървавите терористични атентати, отнели живота на 130 души.

"Нищо няма да ни спре да се завърнем отново пред френската публика", заяви Боно. "Аз добре я познавам. Искам да й предложим едно радостно изживяване като акт на противопоставяне срещу терора!".

Концертите на "U2" ще се състоят в арената "Акор" в Париж на 6 и 7 декември. "Терористите убиха много хора, но те няма да ни попречат да се завърнем тук. Те няма да могат да променят характера на Париж!", заяви Боно в интервю за Асошиейтед прес.

Певецът също похвали американските музиканти от "Ийгълс от дет метъл", които изнасяха концерт на подиума в "Батаклан", когато въоръжени терористи нахлуха в залата и откриха безразборна стрелба по публиката.

Фронтменът на "U2" поздрави американците за куража. Боно отправи апел към бъдещата публика на концертите на групата на 6 и 7 декември: "Бъдете бдителни, но не и изплашени!".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Точните му думи били "Ще избухваме в Париж"
4
0
 
1
 
! Отговори
стефчо преди 8 години
ние с какво да му помогнем като пее в париж?
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боно да не си прави евтин пиар на гърба на пострадалите хорица и да се прави на герой, че ако беше на мястото на онази група, щеше друга песен да пее сега! Няма нужда от закани.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В първия момент прочетох "Перник". Там има какво и кой да го спре. ;)
1
1
 
4
 
! Отговори
е да де преди 8 години
И тоя се прави на юнак двайсетина души ги подлудиха и сега градовете са като при обсада пълни с войска ,а хората се разхождат на прибежки по улиците та тоя щял да пее. Няма лошо просто да не дърпа дявола за опашката защото се видя колко е в час и тяхната полиция и сигурност.