"Хабиби"-то – хит, 27 млн. гледания за 7 месеца

Никога не съм очаквал това, скромничи Азис във Facebook
3 май 2016 13:22,
81
"Хабиби"-то – хит, 27 млн. гледания за 7 месеца
Азис спрял мазничкото и трупа мускули. Снимка: Facebook

27 милиона посещения за 7 месеца е натрупала песента на Азис "Хабиби". С това се похвали попфолк изпълнителя на страницата си във Facebook.

"Точно преди 7 месеца на тази дата пуснах новата си рожба. Никога не съм очаквал, че ще се превърне в най-гледаната и слушана песен в историята на България! 27 милиона посещения за 7 месеца!", написа той.

Още по темата

Певецът явно не е погледнал добре, защото колежката му Андреа, която скоро напусна "Пайнер", има 33,5 млн. гледания на песента си "Употребена", която е съвместен проект с румънския композитор Кости. Да, тук периодът на гледания е по-дълъг, но безспорно тя е най-гледаната родна чалга в световната мрежа.

С "Хабиби" Азис понатрупа и парички от YouTube, защото на всеки 1000 преглеждания на песента му, фолкпевецът прибира по долар – досега 27 хиляди, в зелено.

Чалга парчето беше забелязано и в Щатите, където попадна в класация на безплатното онлайн издание на "Ню Йорк таймс" за диктатори на музикалната мода.

Въпреки че "Хабиби"-то е на последното 25-то място, тя е от онези "25 песни, които ни казват накъде отива музиката".

Инак позалинелия Азис продължава да се хвали в социалната мрежа, но този път не с постиженията си на сцената, а с тези във фитнес залата.

След като Николета го захапа за понатежалата му фигура, сега Кралят на фолка й отвръща, че от месец се труди упорито на лежанката, не яде никакви храни с въглехидрати и... "дънките ми падат, а тениската ми е "М" размер", пише той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
OddCat преди 7 години
До АнонименИ аз познавам такива... и им говоря... Никакъв ефект - промити мозъци!!
43
2
 
9
 
! Отговори
ХХ преди 7 години
Къв е тоя гнусен на снимката???
42
2
 
7
 
! Отговори
Поп Грую преди 7 години
Преди 2-3 седмици бях свидетел как компания от 5 души го пускат тоа кюмюp 12 пъти за една вечер! Пpoстакелите вече има смарт телефони и цъкат през някаква уредбичка тубата и бокса. А иначе не може да си въведе паролата на Wi-Fi...
41
12
 
4
 
! Отговори
Хаххааха преди 7 години
Азис е велик българин като своя адаш- Васил.. левски
40
1
 
15
 
! Отговори
Хахахаха преди 7 години
Да живее Сиганията,да живее България!
39
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МелоланИ двете песни не са хит в цял свят. Песента Bonbon e в топ 10 само на 4 държава. Това е успех, но чак пък да е световен успех. Има песни с топ 10 в много повече държави.Песента на Азис има коментари от българи, турци и араби. Ако продължава да трупа гледания може да направи 100 милиона.
38
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Познавам чалгари които я слушат по 10 пъти на ден. Ще направи и 40 милиона след месеци
37
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Predi bqh fen na azis strahoten glasen ama sega pravi egati bozite ....
36
14
 
0
 
! Отговори
Професор преди 7 години
Абе в сравнение с Веско Потния и други подобни песничката на Ааис си я бива. Освен това популяризира България по Света. Не кой знае какво, че е гушнал 27 хиляди в зелено. Поне предстявя страната по добре от ония които прибират доста повече за "Лого" на страната което лого прилича на прясна диapия.
35
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Habibi е Арабско име с това име има много други песни кьде къде по хубави И при това Световни Уникални Хитове пък било то и АрабскиНапример алжирецът с френско поданство Калед с своя световен хит с същото имеТака че от там идва всичко
34
1
 
17
 
! Отговори
Занзибар преди 7 години
Поправете заглавието: ЕДИН МАЗЕН ЧОВЕК с произход от Бангладеш е направил пари от брой гледания на най-новото си нещо, защото това не е музика, нито е български ФОЛКЛОР, селЙАндури, от 1,5 млн. бангладешци и 1 млн. селЙАндури!
33
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Habibu е Арабско име с това име има много други песни кьде къде по хубави И при това Световни Уникални Хитове пък било то и АрабскиНапример алжирецът с френско поданство Калед с своя световен хит с същото имеТака че от там идва всичко
32
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Забранено слушането на чалга , глоба 20 лв. Азис, 50 лв!
31
0
 
17
 
! Отговори
ас преди 7 години
предполагам е взел предвид че 27 милиона гледания не значи 27 милиона човека които са го гледали
30
3
 
8
 
! Отговори
по-точно преди 7 години
Кралят наориенталския фолк.Нищо общо с българският фолклор та затова не ни го натрапвайте за българска звезда.И защо се срамувате вие ромите да се наречете с истинските си имена,същност и етност.Защо се наричате българи като не сте.
29
18
 
6
 
! Отговори
bebok преди 7 години
Браво Азис! Ти си номер едно! Мачкай матряла и върви само напред! Догодина да е 40 млн!
28
3
 
20
 
! Отговори
до под мен преди 7 години
Този нито е звезда,нито е българин,и това което "твори" не ме кара да се гордея по никакъв начин.А е "успял" да натрупа пари от такива които му пълнят гушата а той ги "пълни" единствено с простотия.
27
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народът тотално опростачен, политиците за раzssтрел.Жалка държава.:(((
26
1
 
12
 
! Отговори
анонимна преди 7 години
До АнонименАко е песен като песен, да се радваш. Но ние не слушаме фолклор, не слушаме поп (а и нямаме кой знае какъв), не слушаме метъл или даже рап - слушаме ТОВА. А това е наистина деградация,какво да кажа повече? Предпочитанията към това показват интелекта ни и нивото ни въобще! За каква завист и омраза може да става дума??
25
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За пореден път става ясно-няма бъдеще за България.