Втори дубъл: Хиляди пяха и танцуваха с Енрике в София

Певецът "сгоди" и влюбените Иван и Нели на сцената на "Арена Армеец"
15 май 2016 17:41,
16

Снимка: Булфото

Енрике Иглесиас успя за втори път само в рамките на няколко месеца да изпълни до краен предел "Арена Армеец". Хиляди екзалтирани фенки, пък и не малко фенове, пяха и танцуваха заедно със своя любимец.

Този път Енрике не изнерви публиката и не я накара да чака с часове появата му. "Елегантно" се позабави с около 45 минути от обявения час, като по време на концерта обясни, че приятелката му се кара най-много именно за закъсненията. Иглесиас призна и че предната му изява у нас не е била най-успешната, но този път България заслужава най-доброто забавление.

Стотици фенки може би се надяваха на специално внимание от звездата, тъй като Енрике е известен с непрекъснатия контакт с публиката и навика му да качва почитателки на сцената. Този път обаче Иглесиас не извика дама при себе си... а влюбена двойка.

Певецът видя плакат в публиката, на който пише: "Енрике, моля те, помогни ми да предложа брак на приятелката си". Така той покани при себе си Нели и  Иван, който разчувства публиката с дълго любовно обяснение. Под погледите на хилядите в Арена "Армеец" Нели каза "да" на своята половинка. След това тримата заедно изпяха вечния хит на Бен Кинг - Stand by me.

По време на близо двучасовия концерт Енрике демонстрира изключителна енергичност и се раздаде максимално на феновете си. Музикалните неточности в някои моменти успя да компенсира с много шоу и сценично поведение.

На няколко пъти слезе в публиката, а фенките му с необуздан възторг се втурваха към него. През целия концерт от различни страни се чуваха викове на испански: "Обичам те".

Феновете се развълнуваха, когато Енрике изпя дългоочакваната "Hero". Певецът призова публиката да светне телефоните си и цялата зала грейна в бели светлинки.

Кулминацията дойде, когато Енрике изпълни "Bailando". И то не само веднъж, а два пъти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
14
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой е тоя бе?!