Кристиан Костов: Съжалявам, че не донесох Еврозизията в България!

Българинът е на второ място, големият победител стана Португалия
Обновена: 14 май 2017 01:58 | 14 май 2017 01:41, Петя Славова
329
Кристиан Костов: Съжалявам, че не донесох Еврозизията в България!
Снимка: Кадър, БНТ

Кристиан Костов се представи изключително успешно на конкурса Евровизия с песента си "Beautiful Mess". Доброто му изпълнение го подреди на второ място с 615 точки, което е най-високото постижение в този конкурс за страната ни.

За нас гласуваха страни като Македония, Албания, Естония, Норвегия и други. Големият и безапелационен победител бе Португалия. Страната ни се надпреварва предимно с Италия и Швеция и накрая сигурно застана на втора позиция.

Кристиан Костов излезе на сцената в надпревара със страни като  Украйна, Франция, Германия, Италия, Испания, Великобритания, Молдова, Азербайджан, Гърция, Швеция, Португалия, Армения, Австралия, Полша, Кипър, Белгия, Беларус, Хърватия, Унгария, Дания, Израел, Румъния, Норвегия, Холандия и Австрия.

Кристиан сподели пред БНТ, че е горд от постигнатото. "Съжалявам за това, че не донесох Евровизията в България", каза разплакан Кристиан.

Той благодари на всички българи по света, които са гласували за него. "Цялата Европа гласува за нас и светът чу за България още веднъж", завърши коментара си той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя е избягал от Русия защото има казарма ама удари на камък сега Кaракочeв ще върне казармата и тоя там ще пее Батальона се строява . Какъв месс, а ?
114
3
 
24
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 7 години
То вече има ли смисъл да пращаме певци на тоя "певчески конкурс" щом откраднаха 1-вото място от едно дете?.....
113
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голия мъж се оказа руснак Виталий Седюк,пише го в руските и украинските сайтове
112
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Портогалеца си беше абсолютен аутсайдер докато не разпространи навсякъде, че чака за трансплантация на сърце.Да го съжалят и да гласуват за него ,защото с тази песен щеше да е последен голяма победа няма що .Браво на Кристиан за много хора той е истинският победител!
111
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Момчето със своята неопитност се представи отлично.От Испания не успяхме да гласуваме, линиите бяха блокирани. За акцента- всички деца на българи ,които живеят и са родени тук в Испания имат акцент
110
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"И за всички дето примират по западна Европа да ви кажа ВИДЯХТЕ ЛИ СЕГА КАКВО МИСЛИ ТЯ ЗА ВАС?"Какво мисли? Християн има 650 точки, с огромна преднина пред следващите. Германия за сравнение има 6. Две години подред на последно място, сега на предпоследно. На България за първи път бяха дадени точки от почти всяко жури.
109
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 167Онзи със задните части беше австралиец. Провери го в тубата.
108
0
 
0
 
! Отговори
do 164 преди 7 години
edin prave6e sy6toto koeto i ti no na scenata haha
107
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Конкурсът бе последен реверанс към страната домакин, която скоро или ще фалира, или ще бъде поделена между съседите си... Възможно е и двете неща да се случат едновременно...
106
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ох ,свърши -Моля не ни го навирайте повече пред очите -да не почнете от утре пак по всички медии -ще повърна!
105
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За русофилите.Човека показал си задните части се казва Виталий Седюк
104
2
 
23
 
! Отговори
ердоган преди 7 години
турция се отказа от конкурса въпреки че имаха победа със сертаб еренер!. гърция гласува за кипър.кипър за гърция .сърбшя за хърватска.хърватска за босна и тем подобни.едно време имаше сан ремо .имаше златният орфей.това бяха конкурси за песен!евровизия е политическа гавра с музиката!
103
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въпреки политическите игри, в които го замесиха и въпреки споровете за сексуалността му (която си е лично негова работа, тъй като за разлика от други не натрапва нищо за това в медиите), КРИСТИЯН Е ТАЛАНТ ОТ СВЕТОВНА ВЕЛИЧИНА И РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ПОЛУЧИ СВОЕТО ПЪРВО МЯСТО! Но не и в треторазредни конкурси като този.
102
5
 
12
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Абе вие, пишещите тука нормални ли сте?? Второ място и в съня си не го е сънувал Кристианчо, кво се превземате и пишете някви фермани??? Пийте си хапчетата и си лягайте!
101
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"защо участва Австралия, а не Япония, Китай, Индия или ЮАР примерно?" За някакви телевизионни съюзи и обхвати става въпрос. Япония има право да участва, но не я интересува, Китай искаше тази година, но не го пуснаха.
100
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поздравления за Кристиян!Желаем му успешна кариера,а на португалеца,добър болносанаториум.
99
2
 
5
 
! Отговори
do mariq преди 7 години
gre6i6 pak nqma da spe4eli zaradi tova 4e e bulgarin
98
8
 
13
 
! Отговори
Анчо преди 7 години
Който е гласувал с платен СМС за тая идиотия е "прос човек"!
97
5
 
14
 
! Отговори
Метил преди 7 години
Догодина ще пратим в Евровизия някой брадат клошар с пълен медицински картон с мними и истински болести, който да мяучи тънко и тъжно на сцената. Честито на португалския измамник и псевдоболестник, който единствен измами другите и не реши да пълни сцената, а отиде на малката сцена. Определено Дана Интернешънъл и Кончита Вурст са по-мъже от този разтекъл се ***!😠😠😠😠
96
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"А чипоноското сьс сестра си трябваше да са на последно място!"Беше! Никой не вярваше, че въобще ще се класира. Цялата история е ужасно странна, защото за тая песен започна да се говори само няколко дни преди полуфинала, ей така много внезапно, и изведнъж уж имаше фенове, които преди това странно как нямаше. Италия, Кристиян, Швеция и Белгия бяха фаворити от началото. Най-голямата изненада обаче е Италия, която не мръдна от първото място до предпоследния ден.