Деца купонясват на Слънчака до зори, а няма кой да ги глоби!

Кали се ядоса от двойния стандарт, защото синът й отнесе санкция
33


Синът на певицата Кали глобен с 300 лева, бил навън след 22 ч.

Певицата изрази своето недоволство в ефира на Bulgaria ON AIR заради това, че законът не важи за всички, които го нарушават.

Още по темата

"Нормално е да напишеш акт на 17-годишно момче, което след 23 часа е бил навън. Но защо не пишат такива и на другите, които по морето цяло лято са по улиците и до по-късните часове на нощта?". Това попита в телефонна връзка за "България сутрин" певицата.

Най-големият син на Кали - Георги, се возил в автомобил, шофиран от 18-годишно момче. В колата са били четири момчета - две на 18, които, по думите на певицата, са били придружителите на другите две - на по 17 и половина години младежи.

"Те са извършили нарушение на зелен светофар за десен завой, при който те продължили направо, което е нормално за млад шофьор. Скоростта не е била превишена, децата просто са се объркали", обясни Кали.

Тя е съгласна детето й да получи акт, щом има нарушение, но възразява срещу думите на полицията, че двете момчета на 18-години не се водят придружители на непълнолетните двама други, защото "те не са ваши роднини".

"Ще позволяваме на много по-малки деца да размахват среден пръст по телевизията, но ще затваряме други в Районното, на които им остават 2-3 месеца до навършване на 18 години, защото били навън след 22 часа", възмущава се певицата.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Месалина преди 6 години
Една типично нашенска черта - като сгафим и ни порицаят да кажем "еее, ми другите, дето го правят същото?" вместо да се замислим и вземем поука. Кали, възпитаваш трима сина! Ок, органите са му наложили глоба, ама какво чува от майка си?! Да вилнее и да го защитава като хала, въпреки, че не постъпва добре, да сочи поведението И на други като синчето й. А, познайте с какво самочувствие е мамин Гошко - "...мама ще плати 300 кинта, *бал съм ви законите и вечерните часове..."
24
0
 
2
 
! Отговори
Друга майка преди 6 години
Крадеца вика дръжте крадеца! Кали, вашите деца по деца ли са на тази държава, защото вие лежите на стари и спорни лаври относно собствената си персона?! Отговорни за поведението на децата си са само родителите. А поведението е вследствие на възпитанието. А ти толкова можеш...
23
0
 
1
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Може да са карали бързо и да са видели червеният светофар като зелен съгласно ефекта на Доплер. Известен е случай, при който американски физик преминава на червено и се оправдава, че го е видял зелено заради високата скорост и получава акт за превишена скорост 150 000 000 km/h.
22
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Следващия път може и да плачеш *** !!
21
2
 
16
 
! Отговори
Гол Ям Праз преди 6 години
Сигурен съм, че нарушението не е единичен случай. Призовавам органите на реда да следят изкъсо нарушителя и другия път да му сложат тройна глоба за рецидив. Това изказване на майката е грубо нарушение на обществения ред и е открито подстрекаване към неподчинение и незачитане на законите на страната. Подобно поведение, особено от публична личност е недопустимо и трябва да се санкционира.
20
1
 
4
 
! Отговори
Трол Горянин преди 6 години
Поредната представителна извадка, за интелектуалното израстване на народа
19
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"На телефона: Кали - певица и майка...и прoста балканска кифла"
18
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая може ли да се гръмне и да ни освободи от присъствието си, че много клонинги като нея станаха вече...
17
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудо голямо, че са го глобили. Това трябва да я радва, а не да я натъжава.Това е за добро. Не искай детето ти да е безнаказано за грешките си. Така се става човек. Не се опитвайте да оправяте бъкиите на децата си. Защото след всяка неосъзната грешка идва по голяма.
16
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кали е съвсем нормална българка - иска закона да важи само за другите.Целия народ е такъв
15
0
 
8
 
! Отговори
varg преди 6 години
Които хванем-той е.
14
0
 
30
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
"Те са извършили нарушение на зелен светофар за десен завой, при който те продължили направо..." Т.е. минали са на червено! И според чалга певачката това е нормално....Най-опасното нарушение е шофиране в нетрезво състояние, веднага след него е шофиране с несъобразена скорост, а на трето място е преминаване на червен светофар! Можело е да се стигне до челен удар, при който да няма оцелели! Но чалгарката приема това за нормално. Изродско мислене!
13
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно време комунистите така правеха - оправдаваха едни престъпления с други.
12
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Kалиту отниво се изжижява като Майката на нацията/нали има 3 деца от трима мъже/ и като хипер ВИП, защотот телевизиите се напреварват да я канят да дава акъл. Вместо да се засрами, тя тръгнала да се жалва, че законите важат за нейните ВИП отрочета. То бива наглост, ама чак пък толкова...
11
1
 
18
 
! Отговори
Tojo преди 6 години
Животът ни е поп-фолк...
10
0
 
27
 
! Отговори
Гигин преди 6 години
От кога по-точно правоспособен шофьор с личен автомобил е "объркало се дете" и "то е нормално за млад шофьор"?
9
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво да прави момчето? Да седи в хотела ли?
8
2
 
32
 
! Отговори
Ирина преди 6 години
На тази, кой ли не й наду корема... Какво очаквате от една чалгоподобна жена? Плиткоумието й е в повече.
7
1
 
38
 
! Отговори
Trolland Dump преди 6 години
"Те са извършили нарушение на зелен светофар за десен завой, при който те продължили направо, което е нормално за млад шофьор."Нормално?!? НОРМАЛНО?!? Светофарите направо да вземат да не важат за "млади" шофЕри.
6
5
 
35
 
! Отговори
aaa преди 6 години
Кали, прочети закона първо, кои лица могат да бъдат придружители на непълнолетни деца? трябва да са роднини, нали...