15-годишната Стефани Ангелова покорява сцената с гласа си

Младата певица сама е автор на песните си
25 апр 2023 12:36, Красимир Ангелов
10

Талантливата млада певица Стефани Ангелова печели награда след награда от международни музикални форуми в чужбина. Тя е само на 15 години и вече създава авторска музика и работи по музикални проекти с колаборация с изпълнители от Япония, Корея, Великобритания и Америка.

Занимавам с пеене от 4-годишна. Тогава баба ми запали в мен желанието да се занимавам с музика. Започнах с уроци по пиано, но един ден реших да изненадам мама с песен. Тогава осъзнах, че това е нещото, което ме кара да се чувствам най-щастлива. Постепенно пеенето се превърна в сериозна част от ежедневието ми - започнах да ходя по различни форуми, фестивали и конкурси в страната и чужбина. Имала съм възможност да се представя в Русия, Италия, Испания и Полша. Това разказа младата певица Стефани Ангелова в студиото на "България сутрин".

Тя започва да пише авторска музика преди 2 години заедно със свои приятели от различни страни, както и да работи с композитори.

"The Weeknd и Ариана Гранде са голяма част от моя живот. Всеки път, когато се съмнявам в себе си или се чувствам тъжна, си пускам тяхната музика и ми дават вдъхновение", коментира Ангелова пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Младата певица издаде, че работи по новата си песен с композитора Биляна Ангелова. Тя ще носи името "Твоите очи" и ще излезе в близките няколко месеца.

Гледайте целия разговор във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 1 година
Значи прилича на родителката ти
6
3
 
3
 
! Отговори
айде преди 1 година
честито на мечовците :)
5
2
 
4
 
! Отговори
Урсула преди 1 година
Чефито не мой да пей що я пробутват на телевизора :)))
4
4
 
6
 
! Отговори
Deep Zone преди 1 година
Водещата е желязо, много красива, макар и фейсът й да е леко странен :) 15-годишната с изглед на 40годишна ми напомни за вица, дето алкохолик се събужда след запой с младо момиче, вижда учебници за 10 клас и се успокоява, че не е за пандиза. Пита я - "ей хубави учебници имаш" Тя - "Те са на кака" :D
3
3
 
15
 
! Отговори
Рендету преди 1 година
Абе водещата изглежда по-млада от "15 годишната" певица.
2
9
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 1 година
А ти си хомосексуалист
1
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам какво покорява, но има външен вид на 40-годишна евтина шантонерка от 90те.. Родителите й явно са слепи.