Нумерологична прогноза за 20 – 26 май

Очакват ни промени
21 май 2024 21:15, Михаела Лазарова
0
Нумерологична прогноза за 20 – 26 май
Снимка: Istock

Поглеждаме към новата седмица и силно се вълнуваме какво ни очаква според нумерологията. Повече вижте в седмичната ни прогноза.

Родените на 1, 10, 19 и 28-о число на всеки месец

Ако се чувствате неспособни да направите промяна, забележете как се движите в една посока, докато самият път е променил направлението ви. Запомнете: „завоят на пътя не е краят на пътя – освен ако не успеете да завиете.“ Често мислим за промяната като за рязко обръщане на това, което е, но внезапната промяна нерядко е резултат от постоянен и постепенен напредък.

Родените на 2, 11, 20 и 29-о число на всеки месец

През новата седмица ще бъде важно да не бързате. Все още не разполагате и не разбирате всички факти. Нещо трябва да свърши, а вие ще сте по-чувствителни от обикновено. Да не правите нищо не е опция, но трябва да проявите търпение и предпазливост в действията, които предприемате. Ако не можете да признаете или да видите къде нещата са се объркали, няма да можете да ги поправите.

Родените на 3, 12, 21 и 30-о число на всеки месец

През следващите дни ще бъде важно да внимавате в комуникацията и да не влизате в конфликтни ситуации. Няма нужда да бъдете толкова отбранителни, когато попаднете в сложна ситуация. Отпуснете се. Общувайте открито и насърчавайте другите да правят същото. В края на периода ще имате поводи за радост.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от Музика
Clear - дебютният албум на младата Мирейн
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари