Деца в руските окопи: Войник, но не на игра

В Русия има повече от 200 военни училища. Желаещи за тях – също
182

Снимка: Reuters

В Русия има повече от 200 военни училища. В тях децата са подложени на тежки тренировки, учат се на дисциплина и разбира се - патриотизъм.

Шанс имат само най-добрите, а който издържи докрай, може да разчита на стремглава кариера, пише в свой материал DW.

Освен нормалните предмети, които се преподават във всяко друго училище, тук децата изучават и боравенето с оръжие. А и как да се справят в определени тежки условия.

Боравенето с оръжие заема централно място в учебния план. Малките кадети прекарват с оръжие в ръка и голяма част от свободното си време. Докато връстниците им се отдават на безгрижни детски игри, членовете на паравоенните клубове "Патриоти" и "Руски рицари" обменят опит в боравенето с оръжие.

През 2001 година руската държава разработи образователна програма, която отдава голямо значение на възпитанието в патриотизъм. Военните училища и паравоенните летни лагери са точно част от тази програма.

А на какво още се обучават децата вижте в следващата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
9
 
12
 
! Отговори
Агджата преди 6 години
Нещо на Путлерюгент намирисва тука.
108
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вместо казарма-тутун алкохол дрога и престъпници ! само не и МЪЖЕ ! И не ме трийте като първия път !!
107
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РуменКой си ти, да отделяш децата от детството им, от връстниците им, от контактите им с момичета, фейсбук, телефони за да ги учиш на фатмащина и еничарство? Точно в казармата ще развият хомосексуализъм защото са само момчета като в панделата. Знаем ви вас, едно време в казармата половината бяхте с обърнати резби.
106
11
 
14
 
! Отговори
Мосю Густав преди 6 години
Едни създават боеспособна армия, други - толерасти.
105
10
 
12
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Ако поне веднъж се замислите,ще разберете,че подобни програми са полезни.И за момчетата и за момичетата.От малки се учат на отговорност и дисциплина.Не се чудят къде и с кой да направят някоя беля.Далеч от цигарите и алкохола.Далеч от врънкането на мама и тате за поредния нов телефон.Далеч от глупавата телевизия и фейсбук.Това ,че в България няма война ...замислете се само ,колко близо до нас гори огъня...и колко от мъжете сега знаят какво и как да направят за родината ,семействата си?
104
17
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Това са еничари в 21 век! Тези деца са с открадното дество. А за влюбените в Русия- тя не е толкова голяма,защото е освобождавала а защото е завладявала! За това пак си помислете,дали искате да сте свободни или роби на Русия.
103
13
 
7
 
! Отговори
Само минават преди 6 години
Вселената и руската тъпотия са безкрайниВсъщност за вселената не съм съвсем сигурен
102
11
 
15
 
! Отговори
Shark преди 6 години
До 113. Провалени са поколенията в държавите от ЕС. Закърмени с безпринципност, безидейност, неактивност, липса на мислене и морални ценности, опростачване и хо-мосексуализъм, представени като евроценности.
101
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ОбективноПо-добре затворниците да са си в затворите.Единствената грешка бе,че отмениха смъртното наказание под влиянието на разни дяволи надянали *** кожи.
100
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все едно войната е нещо хубаво.Някой виждал ли е истинското лице на войната ?Е и аз не съм но в тубата има милиард клипчета от Африка,Чечня,Афганистан ,Орак ,Сирия,Украйна.Войната е една безкрайна мизерия в която непрекъснато страдат хора.Какво направиха руснаците за да отмъстят за сваленият самолет от турците?Нищо.Какво направиха когато Курс потъна и вътре има живи от техните?Оставиха ги да умрат и извадиха тенекията да не им види някой потъналият стар варел.Красиви думи и 0 действия.
99
5
 
25
 
! Отговори
Пророкът Гочо преди 6 години
Русия е огромна рядко заселена територия, затова армията там винаги ще е крупен работодател и източник на свежи пари за населението в отдалечените краища (разбира се може да им дават пари по подобие на европрограмите, ама тогава населението съвсем ще се пропие).Отделно големите добивни компании като Газпром реално имат почти военна структура - наряди и т.н.Трето - в по-нормалните държави единственият начин за човек с качества без потекло да се издигне е през армията.Така че нищо чудно.
98
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 120 Прав си, САЩ е известен с университетите си, където влизат психопати и разстрелват цял випуск.
97
30
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руслямизацията в действие. Още едно провалено поколение.
96
11
 
29
 
! Отговори
истина е преди 6 години
За това меките ръчички от запад ще треперят винаги от Русия !!
95
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НАТО=гейовеХм.......то хубаво, че всички натовци са гейове ама що Европа гъмжи от руски ***???
94
28
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Същите като Хитлеровата младеж...Никога не чакайте добро от Русия!
93
28
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия е известна със Сибирските концлагери, а САЩ са известни с университетите си.Това е разликата.
92
24
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално е за руската фaшизация. Путлерюгенд!
91
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това за руските бъдещи убийци.Путинските джихадисти.
90
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, това е нормално за Русия.Тя е известна с главорези и убийци, особено на собственият си народ.Русия не е известна с инженерии или архитекти а със Сталин, Ленин, Берия... Известна е със заграбване на съседни държави, износ на комунизъм и войни.С нищо добро не е известна Русия, а само с аллкохолизъм и миззерия, войни и безправие.